1224
-
#63 csak nehogy olyan legyen mint a matrix 3 (ami szvsz egy nagy rakás sz@r volt) -
#62 A T4-nek valójában a háborús részben kell játszódnia
-
#61 Terminatorból művészfilmet csinálni nem lehet szvsz. -
#60 Honnan veszed azt, hogy egy akciófilmben nem lehetnek művészi elemek?
Az meg ha egy rendező leül és azt mondja "Na én most csinálok egy MŰVÉSZfilmet!", az már régen rossz. -
#59 ha jólolvasom akko 2005 novemberben kezdik a forgatást -
#58 mert logikusan már a háboru jönne de azt nem lehet megoldani kevesebb effektel. vagy emberek fognak beöltözni vagy mi? -
#57 "negyedik részről egyelőre annyit tudni, hogy olcsóbb lesz elődeinél, nem kell bele annyi különleges, számítógépes effekt."
bazze ha nincs rá pénz akko inkább haggyák és kezdjék késöbb de nehogy vmi ultra gagyi szarság legyen belőle -
#56 szerintem a t-1000-est űberelni nem lehet:)) -
#55 látvány szempontjából viszont a T3 minden pálmát elvisz -
#54 de ez csak az én véleményem -
#53 sorrend
T1
T3
T2 -
#52 Nekem amúgy személy szerint a T3 nagyon tetszett -
#51 valahol olvastama szerzőpáros nevét is de nem tudom hogy ők írták e a 3-at -
#50 én azt olvastam hogy szrepelni fog arnie a filmben de nem főszerepet
-
#49 részemről nem gond,ha nem lesz benne a 4. részben,mert igazából a 3-at sem tudta megmenteni,annyira szenny lett...és ha esetleg azok írják és készítik ezt a részt is,mint az elözőt,akkor meg,megse nézem... -
#48 Ha ezt is az az agyament Andivajna producerálja, akkor nem lesz nagy durranás. Még a 2. részben is jobb volt a háborús nyitójelenet... pedig az sem ma (múltkor) volt, mégis jobban meg volt csinálva. Egyszerűen sajnálja a nyamvadt pénzét -
#47 Hála istennek:))
Amúgy semmi bajom Schwarzival, de ezt már másik terminatoros témába is beírtam, hogy az én számomra a Terminator nem őróla szól, és sokkal jobban megfogott, a Terminatornak maga a világa és a történet (pl a háború) amit köréépítettek.
A cikken viszont, meglepődtem. Pontosabban azon, hogy nem lesz benne annyi számítógépes effekt, remélem ez csak rémhír, hiszen most már csak a háborút fogják taglalni a sztoriban és ahhoz pedig aztán éppen hogy sok számítógépes effekt kell. -
Csaba #46 Nem lesz benne már Schwarzi...Hogy az a...:-(( -
#45 Jön a Sörminátor 4 :) -
Csaba #44 Hogy ne csak ezzel az önjelölt kritikussal foglalkozzam, akinek köze nincs a Terminatorhoz: Mikor kezdik el forgatni a 4. részt? Nagyon várom már!! -
Csaba #43 Már megbocsáss, de nem olvasok semmiféle filmes magazint. Szerintem meg te hordasz itt össze vissza hülyeségeket, nem én. Ennyi erővel én meg azt mondom, hogy te meg megveszed a kis (általad művészfilmenk tartott...) filmjeidet dvd-n, és máris rajtad keresztül degeszre keresi magát a De Niro.
Te utálod az akciófilmeket, rendben van, de ne fikázd a valaha volt legjobb akciófilmet, oké? Én sem fikázom a te kedvenceidet. Mellesleg De Niro szerintem is nagyon jó színész, pár filmjét láttam, és tényleg cool.
Az meg a te hozzánemértésedet bizonyítja, hogy szerinted nem lehet elrontani egy akciófilmet, mert olyan könnyű kivitelezni...El lehet... Jó példa erre a T3. Egy kicsit elrontották az egyhez vagy a kettőhöz képest. Nem technikailag, tartalmilag..
Jé, kivételesen egyet értek veled, nekem is nagyon uncsi volt a Gyűrűk ura...
Szerintem te még sosem ültél le megnézni egy filmet úgy, hogy ne azon görcsölj, hogy húúú, ez most nagy színészi játék, ez nem. Lazíts kicsit, élvezd a filmeket! Filmnézés=Szórakozás, érted??? Legyen az horror, akció, romantika, vígjáték stb... Kivétel persze egy-két történelmi film, pl. a Schindler listája, ott inkább borzongtam, mint szórakoztam...
Ha szerinted Schwarzi szar színész, akkor gondold azt, szerintem meg nem rossz. Nem olyan jó mint pl. De Niro, de azért jó. Azt meg honnan tudod, hogy hányszor kell tökölniük Schwarzival, hogy felvegyenek 1-1 jelentetet? Hmm.? Talán ott voltál? Nyugodj meg, Nicholson meg De Niro is szép számmal elrontja a jeleneteket... -
#42 Egyetértek -
#41 Most miért kell vitázni azon egy Terminator 4 topicban, hogy mi művészfilm és mi nem az??????!!!!!!!
Természetesen a terminator nem az, ezért nem is értem, ez hogy jött, de ha színészi játékot akarok látni és bizonyos akarok lenni, hogy azt is kapok, akkor elmegyek egy színházba, ha szórakozni vágyom, kikapcsolódni, akkor 2 liter kóla és 3 zsacskó csipsz társaságában benyomom a Terminatort és bambán rátapadok a képernyőre másfél-két óra felhőtlen pihenésre, ennyi az egész. -
#40 Hát ez határtalan együgyűség. Megveszel bármit magadnak akkor az állam is keres rajtad vmennyit.
Nincs olyan dolog amivel ne keresne vki rajtad semmit, mindannyian ökrök vagyunk és megyünk a csorda után, még te is, ezt fogadd el, ilyen az élet. -
#39 Taranov:
bocs én nem azt írtam hogy Arni jó színész én csak a filmet védtem -
#38 PARÁZS -
-
-
#35 Motion blur -
#34 Biztos nem értetted a művészfilm mondanivalóját, sajnos sokan vannak vele így.
És milyen filmek kaptak még Oscart?
Titanic (azt csomóan fujjolják, hogy szar romantikus film), aztán Gyűrűk Ura (annál unalmasabb filmet még nem láttam) stb.
Szóval az Oscar se minden, viszont azt elismerem, hogy az akciófilmek között jó volt a T2, ezért is nézték meg ennyien. Okosak voltak a készítői, jól megszedték magukat.
Én egyébként szégyelném azt mondani, hogy a T2 jobb a művészfilmeknél, meg szégyelném azt mondani, hogy Arni jó színész, azzal csak azt árulnám el, hogy nem értem a művészfilmek mondanivalóját, és nem érzékelem a színészi játékot, mondjuk egy Jack Nicholson filmben, hogy az amerikai színészeknél maradjunk. Mert ugye Magyarországon is tucat jó színész van, mégis schwarzeneggert istenítitek, kissé érdekes meglátás. -
#33 Csak annyit fűznék hozzá, hogy a T2 ha nem csal az emlékezetem 3 vagy 5 oscar-t kapott.
Ennyit a "szar" filmről!
Művészfilmben láttam már olyat, hogyha meg kellet nézni akkor az már inkább szó szerint büntetés volt -
#32 Bourne rejtéj jobb mint T2. Pff, megalol :D
Na mind1, nem akarlak sértegetni, csak elég furcsa az ízlésvilágod :P
Egyébként Aliennek igaza van. -
#31 részemről csak annyit fűznék hozzá,hogyha én esetleg nem szeretem a művészfilmeket,akkor nem sz*arom össze a topicját,mert k*rvára nemérdekel a téma... -
#30 A negyedik reszben megint rosz lesz a Terminator :) -
#29 Van szar művészfilm, de művészi akciófilm nincsen, nem fér össze a két dolog egy filmben.
Olyan van, aki nem tudja mi az a művészfilm, ez sajnálatos, nincs mit tenni.
Én csak azt mondom, hogy nem tudok értékelni egy arni szintű filmet, mert túl sok művészfilmet és túl sok jó művészfilmet láttam már ahhoz, hogy arnit becsülni tudjam. -
#28 Nem mondom, megoszlanak a vélemények. Személy szerint csak annyit fűznék hozzá, hogy aki szereti Arnie-t (mint "színész" és esetleg, mint "ember", najó talán, mint "cyborg":)), akkor annak nem számít, hogy itt ki milyen hülyeséget hord össze művész meg akció filmek összehasonlításáról. Meg lehet tenni, de nincs sok értelme, mivel minden egyes ember más és más az ízlésük is. Én is láttam már mindekettőből nagyon jó és nagyon szart is. Ugyanúgy lehet ez Arnie-tól és mástól is.
Nekem az a véleményem, hogy ha az embernek tetszik egy film, azt abból lehet talán legjobban látni, hogy hányszor nézte már meg! Hogy miért? CSAK! Mert neki tetszik és ettől semmi sem tántorítja el, mert egyszerűen van benne valami ami megfogta. hogy az mi? Még egy filmen belül is eltérő lehet, az egyes emberek véleménye. Van akinek a technika, van akinek a színészi játék és van akinek a történet, aztán van a többi és ezek egyvelege:) Azt hiszem ezt nem nehéz megérteni. Teljesen felesleges erről vitázni és ez a topik nem ezért lett létrehozva. A lényeg, hogy én továbbra is megfogom még 50szer nézni a T2-őt, de ami a legviccesebb, hogy koránt sem biztos, sőt tuti, hogy a T3-at viszont majd talán 2szer, mert NEM TETSZETT:)) Na olvasgassátok:) -
#27 "Művészfilm az, ahol a technológián kívül van színészi játék, illetve van mondanivalója is."
Ez nem igaz! BÁRMILYEN kategóriájú film is lehet művészi. Hatalmas tévhit azt hinni, hogy a művészfilmek külön kategóriát képviselnek.
" vannak olyanok, akiknek az igényei magasabbak az akciófilmeknél."
Láttam én már igénytelen "művészfilmet" és nagyon igényes akciófilmet. Akikről beszélsz, azok azt se tudják mi az a művészfilm, csak azt hiszik magukról, hogy kurva okosak. -
#26 És ismételni tudom csak önmagamat, hogy arnit vagy nagyon elborzasztóan szar színésznek lehet mondani, vagy sikeres akcióhősnek. Kérdés, hogy színésznek kell-e nevezni és a színészekkel kell-e összehasonlítani őt, aki a külsejével "hódít", színészi játéka nincs. -
#25 az Ikrek/Oscar nagyon jó filmek, nem mondom hogy hatalmas szinészek de ezekkel a filmekkel sokat nőttek a szememben. -
#24 Egy kicsit csodálkozom, hogy ezt mondod, nagyon nem osztom a véleményedet.
Azt nem mondom sosem, hogy nem szeretem az amerikai filmeket, mert vannak jók, de egy Terminátor szintű film közel sem nevezhet a jó filmek közé. Az akciófilmek legnagyobb része nem. Ez az egész műfaj vacak. Vannak jobbak közöttük, pl. a Bourne-rejtély, ez szerintem színvonalasabb volt, meg a Ronin, ami talán kivételes is volt De Niro-val. Egyébként az akciófilmek voltak a közönségfilmek egy bizonyos időszakban. Mostmár inkább a
Gyűrűk Ura, Trója stb. filmek.
Egy akciófilmben nem lehet jól játszani, jó akciófilm nem nagyon létezik.
Te teljesen más dologról beszélsz, mint én, hiszen te azt mondod, hogy az akciófilmek között jó a Terminátor. Én elhiszem, nem láttam sok akciófilmet, a Terminátor és egyéb RTL Klub szinvonalú filmek megtekintése után már elborzadtam a műfajtól.
A Művészben művészfilmeket lehet nézni. Művészfilm az, ahol a technológián kívül van színészi játék, illetve van mondanivalója is.
Ezeket a művészfilmeket nem lehet az akciófilmekkel hasonlítani, vannak olyanok, akiknek az igényei magasabbak az akciófilmeknél. Az, hogy te azokat is szereted az egy más dolog, ebbe nem szólok bele.
Művészfilmben, illetve _jó_ filmben (aminek van mondanivalója, van benne színészi játék stb.) tényleg sokkal jobbak a franciák, mint az amerikaiak, persze amerikában 10× annyi film készül, mint máshol a világban, tehát talán jó film is több van mennyiségre, bár mostanság ebben sem lennék biztos, én már félek megnézni egy amerikai filmet moziban, mert túl nagy a lutri, hogy jó lesz-e. Egy olasz, francia vagy magyar filmnél ez kevésbé fordulhat elő.