1224
39907001nz.jpg
  • B0B0
    Ha jól látom itt mindenkinek a 2. rész a legjobb terminator film???
  • bigfoot
    hát azért poén is kellett volna bele,mert pl T2 is volt
    Cameron mester kellett volna rendezze!
  • vg
    Andy Vajna-t már leírták Hollywood-ban, azért csinál nálunk gyagibnálgagyibb magyar filmeket, Dobó Kata fő/mellék (aki azért többet érdemelne) szereplésével...
  • Voltan
    Igen, ráadásul tele volt ilyen tipikus akciófilmes "feszültség oldó" poénokkal. Nekem egy Terminator moziban ne viccelődjenek már! Nyomasztó és súlyos kellett volna legyen, de nem volt az.
  • bigfoot
    egyet értek,tipikus popcorn mozi lett,sajna nenm lett olyan mint a 2 amit akármikor megtudok nézni
  • [NST]Cifu
    Ez kőkeményen a pénzről szólna. De Andy Vajna és Mario Kassar fantáziája kimerül abban, hogy a régi nagy filmjeik folytatását eröltetik, abban a hitben, hogy majd eladja őket a név. Az Elemi Ösztön 2 tökéletesen példázza, hogy nem így van.
  • DjDano
    Amugy minden tiszteletem Andy Vajnáé, de jobban jártunk volna szerintem, ha Cameron rendezi a filmet... a 3. rész jó akciófilm lett, de hiányzott belőle az igazi terminator feeling..
  • DjDano
    Jön a Terminator 4!

- Arnorld Schwarzenegerrel vagy nélküle, de a jövő év elején megkezdjük a Terminátor 4 forgatását - jelentette ki Andy Vajna, a film producere.

A szakember a Daily Record című brit magazinnak elmondta, hogy állandó kapcsolatban vannak a kaliforniai kormányzóval. Schwarzi egyelőre nem döntött, minden bizonnyal megvárja, a kornmányzóválasztás eredményét.

- A politológusok szerint kevés esélye van arra, hogy újraválasszák, ezért a jövő év elején elkezdhetjük a forgatást - így Vajna, aki elmondta, hogy a Terminator 4 2008-ban kerül a mozikba.
  • Serpa
    én még csak egy -röppentyűnyi- hírt hallottam, hogy benne lesz.

ezekszerint te többet tudsz ...
  • vortel
    Most már annyi íhrt lehet hallani Arnold szerepléséről! Valaki meg tudná modnani, hogy benne lesz e a filmben vagy nem??
  • vortel
    Most már annyi íhrt lehet hallani Arnold szerepléséről! Valaki meg tudná modnani, hogy benne lesz e a filmben vagy nem??
  • apocalypse0
    mér nem a csaj lesz a főszereplő?
    azt már úygis ismerjük
  • bigfoot
    http://rapidshare.de/files/2652725/t4hotf-epictrailer-qt.zip.html
    nézzétek meg!!
    kattintsatok a Free re!majd a 2. oldalon ha lejárt a számláló akkor szedjétek le
  • Vlala #90
    tök jó.
    "és 2050-ben visszaküldték az n+1. kiborgot is, hogy Kalifornia kormányzójaként leszámoljon a melegek házassági jogával, amely a nagy háborút okozná"

Ez már lerágott csontnak tűnik, nem? Nem baj, remélem, a kisnyugdíjam lesz annyi, hogy meg tudjam nézni a Terminator 27-et...
  • STREEX
    De ez a film nem a háború kitörésétől fog játszódni?Mert ha igen akkor az égvilágon nem lesz szükség a schwarzi hoz hasonló cyborg-okra.Hiszen azok csak évtizedekkel a kitörés után jelennek meg.
  • Danecay
    Én valami olyasmitis hallottam a T4-el kapcsolatban, hogy bene lesz ugyan Schwarzi de digitális változatban. A haver azt mondta, hogy látott is egy képet róla.
  • bigapó
    Nagyon meggyőzően hangzott:))
  • Waterhorse
    Lucast akartam írni!
    Szerintem amikor ezt írtad te is tudatában voltál annak, hogy mi a lényege a mondandómnak.
  • bigapó
    a "jó barát" ennyire befolyásolni tudta Georgie-t? vagy anyagilag is érdekelt?
  • Waterhorse
    OFF!

Hát ha jól tudom a Star Wars-t a Spielberg nem engedte, hogy a DVD szinkronnal klerüljön kiadásra.
  • Bogyi007
    remélem be tudom szerezni valahol...
  • bigapó
    akkor az csak a 2. volt még:) Az elsőben természetesen megérkezik(pont egy templomos-lovagi szertartásba csöppen, ahol munkálkodik a srác egy kicsit:)) és megkezdi a Connor-család módszeres kiírtását. Pontosan nem emlékszem, meg nem is lőném le a poént. Könyvtárban vagy antikváriumokban szerintem megvan, érdemes elolvasni, nekem anno nagyon tetszett és persze itt is van csavar a végén.
  • Bogyi007
    A Genezáreti tónál kezdődik, mikor a T-800 kimászik a vízből....
  • bigapó
    Ha az elején időugrással kezdődött akkor az az első rész.
  • bigapó
    Az a könyv négy kötetes:))
  • Bogyi007
    Sziasztok! Hirtelen nem találtam helyet ahova beírjam, de itt talán téma vág. Most olvastam a Terminator: A Gólem című könyvet /A végítélet Angyala/ ennek van előzménye vagy folytatása? Mert ahogy a könyv véget ér abból úgy jött le hogy van..."Energiatartalék 230.45 óra
    Nagyon messze van az a "DE NEM IS ILYEN SZAAAR!!" -tól...
    #74 -ben van az igazság.
  • bigapó
    Én nem azt mondtam, hogy UGYANAZ a szinkronhang legyen!!! DE NEM IS ILYEN SZAAAR!!

Ezt a művész-nem művész dolgot meg jó lenne másik topikban folytatni, mert nem idevágó.
  • Bandew
    Ezt jól tudom, és nem is azt mondtam, hogy egy film nem lehet művészi, de az viszont nincs korlátozva és besorolva.
  • Alien!
    dícséretes,hogy egyáltalán leszinkronozták(ráadásul 5.1!!!!!),mert van olyan dvd ahol az extra jeleneteknél egyszerűen csak megy tovább az angol szöveg magyar felirattal...meghát,hogy a p*csába lenne ugyanaz a szinkronhangja a 12 évvel öregebb gyerekszínésznek????????????????????????????????

igenis tisztességes kiadvány szembeállítva mondjuk a most megjelent SW trilógiával,vagy az Alien Quadrologyval,ahol gyakorlatilag semmibe vették a magyar piacot....
  • Kori
    pedig van ilyen kategória sőt filmfesztivál is
  • Kori
    az lehet hogy a szinkron nem volt tökéletes de a film sokkal érthetőbb lett
  • Bandew
    Most mondom, hogy nincs olyan hogy művészfilm. Nem lehet direkt művészfilmet csinálni. Akkor az már nem is az.
  • bigapó
    A kimaradt jelenetekre gondolsz? Mert szerintem nagyon rossz lett, mivel Edward Furlong más szinkronhangot kapott-méghozzá übergagyit.(nekem nem jött be). Az ötlet természetesen jó, csak a magyar megvalósítás nagyon rossz.
  • Alien!
    igazából folytatni sem kellett volna...pláne nem egy nővel és egy ilyen "újravisszajönkétterminátorajövőből" sztorival...

T2 speciális változata nagyon jóra sikeredett,kicsit talán vontatottabb a film így a jelenetekkel,de a DVD kiadás példaértékű itthon,asszem a Legendák Klubja dvd-k mögött bábáskodó emebereknek még eszük is van....
  • Kori
    láttátok a T2 speciális változatát?
  • Csaba
    Jaja, a 3-nak is az volt az egyik baja, hogy a 2-ben a T1000-est annyira profin kitalálták, hogy nem tudták überelni.
  • Csaba
    Ja, pedig a 2-ben az elején lévő háborút egy az egyben makettekkel csinálták meg.:-) Sőt, az atomháború kitörésének képeit is makettezték. Az eredményt tudjuk, Oscar díjak sora.:-)
  • Csaba
    Húú, akkor keringenek a pletykák, mert én meg azt olvastam, hogy 2005 végére mutatják be a filmet.:-))
    Azt is olvastam, hogy ugyanazok írják, akik a 3-at, és Schwarzi max. csak egy pár perces jelenetben fog szerepelni, az egészet amiatt a hülye politika miatt nem vállaja. (Egyre jobban utálom a politikát. Fújjjjj.)
    Szóval, azt hiszem, Cameronnak sajnos semmi köze nem lesz a filmhez. Tehát ismét attól lehet tartani, hogy tele lesz olyan adatokkal a film, ami a T1 és T2-nek homlokegyenest ellentmond, mint azt a 3-ban is láttuk. (Azért előre ne írjuk le a filmet, hátha profin megcsinálják.)
  • Alien!
    engem speciel anno a T2 látványvilága sokkal jobban lenyűgözött mint a T3-é...lehet,hogy azé mer Cameron rendezte...ő meg ugye szeret odafigyelni....Pl a T3 elején a jövőbeni éljenzés olyan ultra-hardcore-gagyi lett,mint vmiféle b-movie....pfejjj....