1224
39907001nz.jpg
  • pauly
    :D
  • Esrohnoil
    Nah, akkor az még rosszabb lesz, mint a 3. rész. :D
  • pauly
    inkább hogy megint megválasztották :)
  • saw123
    az a baj svárcenegger már nyugdíjas
  • saw123
    statisztákat keresnek Etyeken a T4-re! ott a helyünk
  • bertino
    az igen :DDDD
    mintha eddig nem lett volna világos :DD
  • Darkoo
    Az,hogy készül majd a T4!
  • bertino
    99.8%, hogy nem igaz
    csak tudnám akkor mi neked a hírmorzsa benne, ha vlszleg ugy ahogy van hamis oO
  • Darkoo
    Öcsém mondtam én,hogy igaz? Csak egy pletyka...de legalább valami infócska,mégha nem is igaz...
  • bertino
    ezaz öcsém, pont a blikkben írtakra lehet esküdözni
    urristen... nc
  • Darkoo
    Andy Vajna elárulta a mai Blikkben ,hogy hamarosan forog a Terminator 4! Ami igazán érdekes,hogy Arnold Swarcenegger dörömböl az ajtaján,hogy bevállalná a következő részt is. Vajna szerint Arnold is szerepel majd a T4ben!
    Forrás:Blikk
  • JonDavis
    A történet szerint Skynet , az emberiség ellensége visszaküld egy halálosztót,hogy megölje az emberi ellenálás vezetőjének annyát Sarah Connort.Innen indul az egész történet,hogy aztán a 4.részben kiderüljön a végső igazság.A teljes igazság!
  • pauly
    Akkor még lehet nem hallottam az eredti szinkront,mert én mindig ezt a verziót láttam.Régen még narrátorosan láttam az 1. részt videókazettán,szinkronosan nem volt meg,most meg feliratosan van meg :)
    A 2.-nak tényleg jó...
  • Csaba007
    Csá mindnekinek!
    Tud valaki bővebb információt a film történetéről??
    Ha igen kösszz?
  • bigfoot
    a T1,2 nek kurva jó a szinkronja!!
  • bertino
    de, csak az eredeti szinkronnal...
  • pauly
    Szinkronosan nem túl jó...
  • Csabesz6
    termi 1 most a tv2ön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pauly
    Remélem nem gondolja komolyan amit Cameron mondott hogy tetszett neki a T3...
    Bár lehet hogy már ő se a régi,kíváncsi leszek az új filmjeire hogy milyenek lesznek..
  • Seten

Ez ugyanúgy hülyeség mintha anno valaki azt mondta volna Ronald Reagan-nek:
    "Elnök Úr, ugorjon már be ebbe az új filmbe!" :)

• Bokafix2
    Amúgy Sarah Connort azért "vágták" ki a harmadik részből, mert Linda Hamilton már nem akarta bevállalni a harmadik részt.
    Talán volt esze.
  • Esrohnoil
    Persze h. benne lesz. Ha máshogy nem, akkor renderelve. :D
  • REALista
    Ha nem tette volna hozzá hogy KOMOLYAN nagyon tettszet akkor talán még el is hinném!!!
  • Darkoo
    Nekem tetszenek a tudományos ismeretterjesztő filmjei is.
    Pl az ALiens on the Deep Nem egy átlagos National Geographic műsor.
  • bigfoot
    egyebként most néztem meg a T2 extra változatot,utánna meg a 2.dvd lévő így készült kis filmeket is!ez az ember egy élő legenda!!
    de sztem vmilyen szinten őszinte volt!Alien 3at szidta,ezt is megtehette volna!
    egyértelmű jobban jártunk volna ha ő rendezi ,csak sajna nem volt kedve,túl precíz ő ahhoz hogy csak így a semmiből nekiüljön egy ilyen kaliberű filmnek!
  • Darkoo
    SZerintem nem volt őszinte:)
    Az biztos ,hogy vele jobb filmet kaptunk volna.
    Ez meg hogy Sarah Connor meghalt leokémiábban..
    Azért sajnálom Cameront.MIndig kínyírják kedvenc karaktereit.
    ALien 3-ban HIckset és NEwtet,T3-ban meg Sarah Connort...
  • bigfoot
    James Cameron a Terminator 3-ról

James Cameron, az első két Terminator film rendezője nem igazán tudja, mit kívánjon a sci-fi harmadik részének – sikert, vagy bukást.

A nagy sikert aratott Terminator 1 és 2-ért felelős James Cameron azért utasította vissza a harmadik film rendezői szerepét, mert figyelmét más filmes tervei kötötték le – bár saját bevallása szerint vegyes érzelmekkel viszonyul az USA-ban múlt héten bemutatott folytatáshoz.

„Amikor felkértek, valahogy nem éreztem azt az égető vágyat, hogy leforgassak egy harmadik történetet” – mondta. „Össze tudtam volna-e hozni egy újabb sztorit ugyanazokkal a karakterekkel? Persze. Ha a filmre vonatkozó jogok az enyémek lennének, le is forgattam volna.”

„A Titanic leforgatása után azonban mást akartam csinálni. Így azt mondtam Arnoldnak (Schwarzeneggernek), hogy csinálják nyugodtan. Kíváncsian várom, milyen lett. Néha azt szeretném, hogy ne legyen sikeres; de közben valahol a szívem mélyén azt kívánom, hogy óriási sikert arasson.”

James Cameron a Terminator 3-ról - ismét

James Cameron a BBC1-nek elmondta, hogy nagyon tetszett neki az első Terminator film, amely nem az ő irányítása alatt készült el – tudósít a darkhorizons.com.

„Ha egy szóval kellene jellemeznem: nagyszerű. Nagyon jól sikerült a film. Jonathan nagyszerű Terminator mozit készített, Arnold is nagyszerű formában volt. Komolyan, nagyon tetszett az, amit kihoztak belőle” – árulta el Cameron.

Ő másképp készítette volna el a filmet? „Persze. De ez így van rendjén. Mindenesetre ezt a filmet elég nehéz volt jóra megcsinálni, így Jonathan mindenképpen dicséretet érdemel érte.”

tudom hogy régi hír de azért beteszem!
  • Magoo
    már most biztos hogy totális bukás :(
  • pauly
    pff,így tönkretenni a terminator filmet...már a forgatókönyvet is ilyenekre bízzák...jobb lett volna,ha schwarzenegger el se vállalja a 3. részt...
  • angelus
    Srácok a T4 forgatókönyvét John D. Brancato és Michael Ferris szerzőpáros készíti. Nekik köszönhetjük a T3-on kívül a Macskanő és a Hálózat Csapdájában 2.0 c. filmek forgatókönyvét is. De teljesítményük mindenesetre hullámzó hisz az utóbbi film első része is a nevükhöz fűződik és a David Fincher rendezte Játszma is. Ki-ki döntse el jók lesznek-e.
  • bigfoot
    :((((((((((
    kár,pedig nagyon nagy film lenne ha ő rendezné
  • Darkoo
    Cameront szerintem el lehet felejteni...Bevan táblázva rendesen...2 filmet is forgat majd ,amik ráadásúl trilógiák lesznek ha minden igaz..(szóval összesen 6-ot!!!)Egyhamar nem lesz ideje T4-et forgatni...
  • bigfoot
    2004. június 14. 15:13 - Szöveg: Kriszta
    Két újabb folytatással bővülhet a Terminátor - filmsorozat, írta a Moviehole weboldal egy informátora. Andrew Wayna és Mario Kassar producerek az utolsó rész rendezésére az első két részt is jegyző James Cameront szeretnék megnyerni.

Wayna és Kassar olyan ajánlattal álltak elő, amit nehéz felülmúlni: Cameron szabad kezet kap a producerektől, azt csinál és ír át, amit csak akar; mindezt annyi pénzért, ami még Peter Jackson King Kongos jutalmazását is lekörözi (20 millió dollár + jelentős részesedés a profitból).

Az ötödik, és egyben utolsó rész fényét emeli, hogy Schwarzenegger is visszatér a moziban, s nem is akármilyen kivitelben: az első részhez hasonlóan újra gonosz robotként pusztít a vásznon.

most olvasom igaz sajna régi,de ha tényleg így lenne....
    el se hinném
  • Punker
    dehogy visszatérnek a kezdetekhez és megint gyári lesz nem hackelt, és kinyírja a kölköt végre :)
  • Seten

Nem valószínű, hogy a 4-ikben lesz Swarci-Terminátor, a Kormányzó Úr nem fog újra kamerák elé állni.

• [NST]Cifu
    Abban tökéletesen egyetértek, hogy az első rész nagyon jól kidolgozott és átgondolt volt (érdekesség: csak abban láthattunk a Cyborg-Terminátorból olyat, ami nem swarci-zakóval rendelkezett). A második rész faramuci lett bizonyos szempontokból, de pont a hatásvadász trükkök és szövegek voltak azok, amik úgy eladták, és a legnépszerűbb résszé tették.

A harmadik rész még faramucibb lett, mert egyszerűen nem tudják kihagyni belőle Swarcit. Kiváncsi leszek a 4.-ben mit találnak majd ki. Lesz még egy raktárban porosodó Swarci-Terminátor, amely immár a jövőben fog harcolni John Connor katonái ellen? Más már nem nagyon maradt.
  • B0B0
    Az első eg történetileg szinte hibátlan és eszméletlenül úttörő hangulató alap-klasszikus, amire sajnos ráírtak egy kommerszizált 2. részt amelynek története tele van hibákkal, azonkívül eléggé hatásvadász

A 3. rész említést sem érdemel

[szvsz]
  • Csaba
    forgatókönnyvel=forgatókönyvvel
  • Csaba
    A 2. és az első a legjobb.:-)
    Az elsőnek sötét, nyomasztó a hangulata, tök jó zenékkel (pl. amikor Reese a jövőben visszatér bevetésről a bunkerbe, az a jelenet valami oltári félelmetes, a zene pedig hihetetlenül jó), és még mai szemmel nézve sem gagyi. (Egyetlen jelenet van, ami ma már tényleg gáz, amikor Arnie a tükör előtt kiszedi az egyik szemét, illetve a kezét javítja. Na, ott látszik, hogy egy gumimaszkot tettek rá, de hát akkor az volt a legfejlettebb technika.)
    A 2. is elég nyomasztó hangulatú (főleg amikor feltűnik a T1000-es, vagy az atomcsapás képei nagyon durvák), de ott már kicsit lazulnak a dolgok a poénokkal (ami természetes, hiszen egy 10 éves gyerek a főszereplő, akitől nem várhatja el az ember, hogy ne hülyéskedjen néha), de szerencsére nem viszik annyira túlzásba, mint a 3-ban. Technikailag még ma is megállja a helyét, annyira profi. Tökéletesen viszi tovább az első részt.
    A 3 is elég nyomasztó, de ott valahogy mégsem jön össze az 1-2 hangulata, valahogy az egy összetákolt valami, amolyan remake-nek tekinthető...
    A 4-et Cameronnak kéne csinálnia (a forgatókönnyvel együtt), és akkor az is etalon lehetne...
  • bigfoot
    yup:)