Terminator Salvation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelent az újabb magyar Halálosztó kötet, azaz antológia, Ragálykommandó néven. 7 regényt tartalmaz, persze a címadó a leghosszabb. A nagy könyvesboltokban már megtaláljátok.
Chaos Anno Domini
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem beszélve arról, hogy kevés az antibiotikum, és így nagy esélye van annak, hogy az élõ szervezet kilöki a beültetett szervet. Fordított esetben ilyen probléma nincs.
Na de hagyjuk ezt, már így is többet foglalkoztunk ezzel a faszsággal, mint amennyit érdemel.
Chaos Anno Domini
Lehet, hogy nem kellene erõltetni ezt a dráma-dolgot, ha ennyire nem értenek hozzá. Annyira borzasztó lett volna mindkét karaktert életben hagyni?
Ez a "bármi"-átültetés a lepusztult gettóviszonyok közt abszolút hiteles... Én is azt szeretném, ha az esetleges szívátültetésemet egy rozsdás kanállal hajtanák végre, persze...
Egyrészt egy gép lett volna a vezetõ, de engem leginkább az háborított fel az ötletben, hogy gyakorlatilag semmibe veszik azt a figurát, akirõl az egész történet szól. John Connor a fõszereplõje az egésznek, róla szól a történet. Ez olyan, mintha Lassie-t lelõtték volna, aztán onnantól kezdve egy palotapincsi venné át a helyét, és õt kellene úgy tisztelni és szeretni, mint Lassie-t. (Nem szeretem a Lassie történetet, de gondoltam jó hasonlat.) Szóval megölik, aztán egy, a terminátor történelem számára egy abszolút jelentéktelen figurát akarnak úgy beállítani, mintha õ lenne Connor. Csak az a baj, hogy az már nem Connor. Nem is volt, nem is lesz, csak azért, mert átmaszkírozták John Connorrá.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Találtam valami olyan infót is, hogy kiszivárgott a forgatókönyv, ezért gyorsan összedobtak egy újat. Ha ez tényleg így volt, akkor nem csodálkozom, hogy ekkora hulladék lett.
Amellett még el tudok menni, hogy ha egy filmben van valami elbaszott koncepció, ami nem valós, de amihez tartják magukat.
Ott dobom el az agyam, amikor a sztori totál teljesen IDIÓTA, következetlen, saját magának ellentmondó.
1. Hogy az ördög véreres farkába nem tûnik fel senkinek (még saját magának sem!), hogy egy ember nem 100 kiló, hanem vagy hatszor annyi?
2. Mi a jó édes anyukájukért nem használták Skynet ostrománál a gépkikapcsoló jelet? A fél film arról (is) szólt, hogy kiderítsék, hogy mûködik-e a jel. Kiderült, hogy igen. Ennek úgy megörültek, hogy többet nem használták.
3. A film elején Connor helikoptere leesik az égrõl az atombomba elektromágneses impulzusától, a végén meg nem. Széééép munka.
4. Mi értelme van egy két és fél méter magas, ember alakú robotnak? "Beszivárgó" egységnek nem alkalmas, harcra meg bármi más jobb. Eddig a T-600-asok ember méretû, gumibõrû cuccok voltak, mi a jókurvaannyukért kellett elbaszniuk? Nem elég nekik, hogy a saját filmjüket tönkrebaszták, az egész jövõbeni frencsájz közepébe is bele kellett fosni?
Komolyan mondom, nagyon-nagyon régen láttam ennél szarabb filmet. Mintha retardáltak írták volna a sztorit.
Vagy retardáltakNAK...
Tudnátok mondani olyan oldalt ahunnan le tudnám tölteni a T4 divixbe magyar szinkronnal?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Chaos Anno Domini
Ha sci-fi, tessen már logikus lenni. A star warsban érdekes még az x-szárnyú generátorának elrendezése is logikus... Ez különbözteti meg a sima fantasytõl. Hogy eliekben lehetne, de ezek olyan bakik... lesüllyesztik egy C kategóriás akciófilmre.
Ja meg mosógépük sem volt, biztos valami rothadó hulla szaguk lehetett a beleizzadt ruha miatt. Meg ugye fürdeni sem naponta fürödhettek.
A mosolyuk is fogkrém reklámba illõ volt, pedig sztem a fogmosás sem számított napi hobbinak.
A hajuk sem volt zsíros, pedig kétlem, hogy a sampongyár mûködött volna.
Komolyan mondom, olyan dolgokon fenn tudtok akadni, hogy csak na. Egy egy Sci-Fi(Szkifi
Chaos Anno Domini
Arnie nem T-600-as volt hanem T-800.
Kalkulálhat amit csak akar de az M-134-est nem véletlenül szokták odarögzíteni valahová (Huey, Cobra, stb). :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
DVD megjelenésrõl lehet már tudni valamit?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Chaos Anno Domini
Bár voltak gumibõrös egységek is. Lehet pont ezek voltak a 600asok.
Még egy vmi ami az elõbb nem jutott az eszembe. Miért volt nappal meg éjszaka? Egy globális atomháború után annyi por kerülne a levegõbe, hogy a napot minimum jó pár évtizedig nem látnánk. Ez jól benne volt a könyvekben is. Meg régebben itt az sg-n is volt egy cikk pont errõl a nap eltakarásos porfelhõs dologról.
Azért, mert az az egység egy infiltrator (beszivárgó) egység. Érdekes lenne, ha kikandikálna a fémláb, miközben épp beszivárog. :)
Chaos Anno Domini
Az engem is zavart amit már korában is írtak, hogy túlságosan is épségben maradtak a dolgok. Az oké, hogy L.A. romba dõlt. De repterek? Röpképes A10sek, Hueyk. Hát...
Hogy azt a T-600ast nem is említsem. Ezek elvikben ûberfasza halálosztók. Ám egy elcseszett gatlingel sem tud lelõni 2 embert 100 méterrõl. Én aki soha az életben nem lõttem eltalálom õket. Nem még egy gép aminek tökéletes célkövetõ rendszere kell, hogy legyen.
A másik a T-600al kapcsoltban. Miért volt rajta cipõ? Meg egy rongyos nadrág? Fázik?
Nem tudom de néhány könyvet igazán elolvashattak volna a terminátor világából. Ha az alapján dolgoznak máris sokkal érdekesebb lett volna. A filmben túlságosan is egyenrangú ellenfélnek tüntették fel a gépeket akikkel fényes nappal szemtõl szemben egy M-16osal szembeszállhatok.
A dolog sokkal inkább hasonlítana arra - csak hogy az idõutazást is említsem - mintha vissza küldenénk az USA teljes haderejét mondjuk i.sz. 200ba és ráuszítanánk õket a Római birodalomra.