18
  • schakaal
    ööö... Rock! Te tudsz írni???
  • Razgon
    Egyetértek, sok cucc volt, amit még végig sem toltam, és örültem hogy nem került pénzbe. És több nagy kedvencem is van (Il-2 Sturmovik, Grand Prix Legends) ami eredetiben figyel a polcon.
  • mechorg
    Most cé lettem? Az kool
  • mechorg
    Én max akkor veszem meg, ha a letöltöttel nem lehet játszani vagy multizni. Te tényleg meg szoktad venni? (Amugy meg erre van a demo )
  • tajfun
    P2p elott is volt warez, utana is lesz. Legfeljebb visszajon a cd iros gyerekek kora, aztan offlineban terjed ujra. Max ennyit lehet vele elerni. Tiltassal meg semmit se sikerult megszuntetni. Az amcsiknak ismeros lehet pl. az alkoholtilalom (Al Capone), vagy a drogozas. Hat nagyon megszunt mind2...
  • Rockk
    WAREZ OROKE ---
    1. Lehetoseged van ki probalni egy jatekot -- lasd DOOM--- mikor meg jelent mindenki wow de fasza lesz, etc..utana meg mindenki fikazta mert szar lett...bar gyonjoru , bla bla..nincs gameplaye kesz. pont
    Na most, ha nem lenne warez , mindenkinek meg kellet volna vennie, kb 40 dollar kolcseg egy jatekker aminek miutan meg csinaltad a veget semmi kedved ujra jatszani..
    Tehat, ki dobot penz lenne..

DE- ha meg tetszik egy warez jatek pl WARCRAFT 3 tobb mint valoszszinu hogy meg veszehd az Eredetit is, mert anyira tetszik

TEHAT

WAREZ- joooo
    ANTI WAREZ--- rosz, csak a cegeknek Joo... pioca csocsok
  • Razgon
    Úgy gondolom, hogy az általad említett közellenségek a normál népességhez viszonyítva kevesen (persze ez is sok) vannak.

Sokkal többen vannak a warezolók, P2P júzerek. Lehet őket is üldözni, csak ez már komoly szavazatvesztéssel járhat egy párt számára.

Arról nem is szólva, ha tényleg megszűnne a P2P, tényleg nem másolnának zenét és szoftvert az emberek, akkor szerintem összeomlana a zene- és a szoftveripar is. Nem terjednének el a dolgok megfelelően.

Persze nem tudhatjuk, a következő években biztosan a jogok nyirbálása fog menni. Terjedni fognak a szoftver szabadalmak, és ez évek múltán majd komoly feszültségeket fog okozni. A vége valszeg egy jogi "forradalom" lesz.
  • NEXUS6
    Remélem igazad lesz!

Én viszont attól félek, hogy egyszer csak azt vesszük észre, hogy ma még a pedofilok, meg terroristák, holnap a warezolók, vagy az egyszerű p2p júzer lesz az elsőszámú közellenség!

A XXI. szd-elvégre tökös kíberbűnözőket kíván, ha nics akkor meg majd csinálunk!
  • Razgon
    Ez így van, éppen ezért félnek tőle, és éppen ezért próbálják agyonszabályozni.

Alapvetően változtatta meg az emberek gondolkodását a Net. Mostmár nem lehet (mindenkit) a TV-n keresztül manipulálni, a határok ledőltek.

Amíg nem értik meg a net lényegét, addig képtelenek lesznek normális döntéseket hozni (szerintem azután is).

Rövid távon meg lehet hozni egy ilyen törvényt, de hosszabb távon népsanyargató mivolta miatt hosszú távon szavazatvesztést jelent minden kormányzatnak.

A képviselők elővehetnék a történelemkönyveket: a fejlődés megállíthatatlan.

Mi lett volna, ha annak idején pl. a hajózási vállalatok megpróbálják ellehetetleníteni a repülőgépek fejlesztését? Nem sikerült volna nekik.

A politikusok sem győzhetnek. Ebben nem.
  • tajfun
    Az meg nem jelent semmit, addig meg fordulhat a kocka, meg amugy is nyomhatjak maskepp is a gmbot a szavazok nemcsak a kutatasi adatok szerint.

Mindenhol mindenben lo've' van, ez nem igazan ujdonsag, de inkabb arra a tolvajra szavaz az ember amelyik a sajat zsebe mellett az ovet is megtomi. Vagy legalabb nem lopja ki annyira mint az ellenfele.

Szal akarmilyen hatteralkuk is mennek, itt kivetelesen a republikanusok allaspontja all kozelebb az emberekehez, a demokratikus ertekrendhez, pedig altalaba a demokratak a jo fiuk, a republikanusok meg a kapzsi foldesurak.
  • k0zi
    "A javaslat átdolgozott változata már némileg pontosabban fogalmaz, és kimondja, hogy a vállalatok kizárólag abban az esetben bűnösek, amennyiben bizonyítható, hogy tudatosan segítették elő a szerzői jogok megsértését. "
    DC++ akkor marad, mivel open source :P
  • Stormreaver
    A legutóbbi közvéleménykutatások Bush előnyét mutatták, szóval ami azt illeti jelenleg épp Kerry szénája nem áll túl jól.
    Egyébként az USA-ban csak olyan személy vagy csoportosulás lehet politikailag hangadó, aki mögött komoly pénzek és érdekcsoportok állnak, szóval ilyen tekintetben ne nagyon legyenek a demokratákkal kapcsolatban se illúzióid...
  • tajfun
    Ugy laccik szarul all a repubik szenaja ha mar ennyire nyaliznijuk kell a valasztoknak. A javaslat amugy szimpi, csak epp nem tul hiteles a burzsuj nagytoke ugynokeitol.
  • valaé valaé ná
    p4p ? Peer For Peer.
    Ez egy óriási ötlet
  • [HUN]PAStheLoD
    p3p lol :DDD

végülis kihúzhatják a konnektorból a netet , de akkor előjönnek a kockák és a netzombik a fényre .. és megesznek mindenkit ;]
  • Lacc
    Ez már mindegy mit kinlódnak mindenféle törvényekkel, ez az egész egyszerűen már szokássá vált.
  • NEXUS6
    Addig tökölnek, hogy már itt lesz a p3p, vagy a p4p, meg a nemtom én micsoda a világ meg szépen elmegy melletük.

(Szerintem monnyuk már el is ment)

A kormányzatok a net világ kihívásaira eccerűen mint a dinoszauruszok úgy reagálnak.
    A net önmagában egy olyan erőt jelent, mintha mindegyik háztartásban egy kis atombomba volna, ez kicsinyt szétfeszíti a demokrácia és a biztonság hagyományos kereteit.
  • Kensin
    Nemtom mit erőlködnek még a p2p ellenesek, megállítani ezt már úgyse tudják, esetleg ha a fél világot lecsukják, vagy már talán az se lenne elég.