28
  • Mice
    UPS rulez :)
  • Mice
    " kikeres az ember egy telefonszámot, mintha bekapcsolja a gépet, felmegy netre stb..."

nem gyorsabb csak a találati arány nem olyan mert pl. a matáv sem költ sokat a neten levő adatbázis frissítésére. ha ezen egy kicsit javítanának és minden módosítás felkerülne a netre már ebben is verné

"Szótár esetében is hülyeséget mondasz, mert ha neten van az ember akkor azt használja, de ha nem is megy a gép, akkor a papírszótár szintén gyorsabb. "
    ez igaz addig amíg csak egy szóra van szüksége. ha több szórol van szó akkor már hatváyozottan lassabban megy a dolog, mert bár a szótárban egy elég jó szisztéma szerint találhatóak meg a szavak de nem lehet őket csoportosítani

"Egyébként volt már olyan szó, amit a netesszótár nem tudott és papírszótárból kellett kikeresni."
    rossz szótárat néztél. ami papíron megvan az elektronikusan is.

"Valamint gondolom nyelvórára sem a géppel a hátadon jársz" feltalálták a laptopot és ma már egyre több hordozható készülék éri el a netet egyre nagyobb kijelzővel

", vagy próbálj meg netes szótárt bevinni nyelvizsgára..."
    vizsgákon általán nem szoktak szótárhasználatot engedélyezni. itt meg otthoni munkáról van szó a vizsgaszövegekben kevesebb szokott lenni az idegen szó

"Mert akinek van rá pénze az megveszi reggelente az újságot."
    nekem bár van rá de akkor se költeném rá. van a manónak ideje rá
  • fapapi
    - BÉLA!! Már megint a gép előtt ülsz! Ez már szenvedélybetegség! -> Jaj, szívem! Már megint frame-ket látsz.
  • fapapi
    "Az internet megvonását leginkább az ismerősökkel való kapcsolattartás sínylette meg, hiszen számos ember számára aki reggeltől-estig dolgozik, csak a világhálón tartják kapcsolatot barátaikkal, ismerőseikkel"
    Valamit valamiert en is azert fizettem elo elsosorban a netre hogy kapcsolatott tartsak.
    Erdekes nem ?
    Minnel tobbet Internetezel annal jobban a rabja vagy mivel annyi informaciot tartalmaz amit szinte ep eszel fel sem tudsz fogni legtobb hírt nagyvilagi dolgot itt nezek meg mert nem idoigenyes nem kell varogatnom a tv ben a radioban az orankenti hireket. Kényelmes az ember ezert veszel taviranyitos tv vagy automata mosogepet. Es mi a fenenek menjek at jozsibacsihoz a szomszedba megtanulni nyakendot kotni ha a neten is pillanatok alatt meg tom nezni belenk van eroltetve az hogy minnel gyorsabban minnel jobbat ES IGEN ez az emberi erintkezés szemelyes kontatkus rovasara megy de lassan az is belenk van nevelve hogy torodj a magad dolgaval.Ok okozat! Mivel mar lassan a 8-dik evembe lepek hogy rendelkezek internettel mar en sem tudnam elkepzelni hogy nincs internet othon megha csak hetente 1x 2x hasznalom.Pedig van TV radio Kameras telefon :D konyvtar stb.
    Es ismet a kerdes minek menjek el ha mindez megvan a neten ordogi kor
  • Razgon
    Egyébként tényleg jó eszköz a net, de sztem nem árt tudni a "régi" dolgokat sem.. Áramszünet esetére..

• Razgon
    Tőcsd' má' le az internetet lécci egy flopira....
  • andr
    Neked mi a bajod?
  • Alien_AM
    te beteg vagy lamer
  • 2XP
    A netes szótárakban (pl. szotar.sztaki.hu), csak a megfelelő szót találod meg, a kiejtést nem (a példamondatokról pedig ne is beszéljünk). Ha pedig vmi "hagyományos" szöveget olvasol, akkor sem fogsz leszaladni a géphez, h ott nézd meg...

Nem tudom te hogy vagy vele, de én jobban szeretek egy kényelmes székben olvasni és nem fél méterre a monitortól egy zúgó gép mellett. Persze nem azt mondom, h nem nézek netes hírportálokat, de ha nem létszükségleted, h 6 órával előbb tudd meg a friss híreket, akkor sokkal kényelmesebb újságot olvasni, arról nem is beszélve, h sok olyan cikket találsz benne, amit a neten nem.
  • Alfa Of NS
    Hulye egy felmeres. Egy mara mar nagyjabol elterjedt, mindennap hasznlat technikai dologrol van szo. Meg jo hogy hianyozna ha eltunne. Ennyi erovel merhettek volna, hogy a kocsi nelkul el tudnak-e kepzelni az eletet
  • Improve
    Már bocs de ez szerintem egy épületes baromság. Telefonkönyvből szerintem gyorsabban kikeres az ember egy telefonszámot, mintha bekapcsolja a gépet, felmegy netre stb...

Szótár esetében is hülyeséget mondasz, mert ha neten van az ember akkor azt használja, de ha nem is megy a gép, akkor a papírszótár szintén gyorsabb. Egyébként volt már olyan szó, amit a netesszótár nem tudott és papírszótárból kellett kikeresni.
    Valamint gondolom nyelvórára sem a géppel a hátadon jársz, vagy próbálj meg netes szótárt bevinni nyelvizsgára...

"friss napilapot venni a tegnapi hírekkel"
    Napilapot pl én sem veszek mert nincs rá pénzem, az interneten meg úgymond ingyen vannak a hírek, és szerintem te is így vagy vele. Mert akinek van rá pénze az megveszi reggelente az újságot.
  • andr
    Nem vagy öreg, csak nagyon jól ismered az abc-t : )

A szótárprogram sokkal gyorsabb és pontosabb mint én, szóval sokal jobb szerintem. Is.
  • xj700t
    Én jobban szeretem a papírszótárt. Akkor én már öreg vagyok ?
  • andr
    Ha a billenytűzeten van zászló gomb, akkor az internetes asszem. De csak hogyha 10 gigás a processzor, és legalább 128 volt memóriád van intel vincseszterrel.
  • Mice
    nem tom nekem nincs ilyen felirat rajta. akkor az enyémen már nem is lesz internet?

vagy ez csak a nemszögletes gépekbe megy bele?
  • Mice
    nem tom a múltkor kerestem ki az egy mobilcéget és az S betünél csuklóból megvolt mert elég gyorsan lehet szeritnem a papírosban haladni

míg a neten levő meg minden találatot előhozott csak épp azt ami kellett volna pont azt nem

angolszótárnál ma már nem v csak nagyon ritka esetben lapozgatnék online helyett de telefonkönyvben még veri a papiros a netest
  • andr
    Nekem Windows XP gépem van, neked is? Akkor tök jó, egyformák.
  • Alien_AM
    Ahhaha, sztem telepicsd le a geped is.
  • andr
    Feltelepítettem az internetet, de le fogom törölni, mert nem tetszik.
  • Cat #9
    az emberek 99%nak igen
    sőt, akkor lépnek fel rá amikor bekapcsolják az explorert
  • [HUN]PAStheLoD
    nem elkézelhetetlen , de ha már "kitalálták" akkor használjuk is ..
  • Flashy
    ja meg www meg internet nem ugyanaz.
  • RangeR
    itt kellene nevetni?
  • RangeR
    siralmas...
  • Gabest
    Ilyen felméréseket szeretnék én is készíteni. A háromszögnek 3 csúcsa van, nahát!
  • nemcsakfeel
    Miről beszélnek?
    márpedig ilyen nincs is
  • XeeN
    Ezekszerint beálltál a sorba.
  • quentit
    "Így például a megkérdezettek többsége már nem használ papírból készült telefonkönyvet, mert az olyan ódivatú, ósdi."

Nem erről van szó, csak teljesen értelmetlen használni, csak hátrányai vannak. Ez kb. olyan (egy durva példával élve), mintha egy angol szó magyar megfelelőjét PAPíR szótárból keresné ki az ember... Ugye hogy meghökkentő még a gondolat is?

Vagy van még jobb: "friss" napilapot venni a tegnapi hírekkel. :))) LOL