663
  • Axon
    Nagyon, nagyon, nagyon kircsin néz ki.
    Előveszem a szekrényből a tankos sapkámat és roham!
    Mondjuk már csak hétfőn tudom letölteni a demot. Azt írják szeptemberben megjelenik. Talán már nem is érdemes lehúzni a demot mert addigra esetleg megjelenik a full. Bár az elmondások alapján amennyire szaggat, lehet, hogy jobb lenne, ha még csiszolnának rajta.
  • Charly
    de 1giga memóriám van
  • Charly
    igen
  • FREAK
    nálad fut rendesen?
  • Charly
    Eszméletlen jó a játék és megállja a helyét a sinulátorok nál is csak legyen már angolosítva
  • xj700t
    szivatóval ?! :)
  • Charly
    Nekem nem indul
  • Charly
    Sziasztok jó reggelt ti mivel inditottátok a progit?
  • FREAK
    ez inkább erősen beta
  • Lacc
    Holnapra lejön nekem is aztán lássuk a medvét. A nagy oroszt mert cirilül nem tudok én se semmit azon kivül hogy Nu zanyec pagenyi :)
  • grebber
    2 fps akkor nagy gáz lehet a demóval.
  • FREAK
    huh

hát egyrészt full orosz, 10 percig szaroztam mire elindult egy mission, másrészt 2 fps a max sebesség, ami kijött belőle

de biztos jó lesz :/
  • Bucser
    nem hanem Batch "programozásról" hallottál e?? ezt a mai napig használják, ha egyszerűbb 3 progit egymás után indítani:) De mondjuk próbáld ki a start . bat-ot.. hátha működik...
  • Robbb
    Köszi,sokkal többet tudok mint 5min ezelőtt!

cfg.bat
    makeres.bat
    start.bat

Ezek valami dos faxságok?
  • FREAK
    akkor talán (esetleg, netalántán) lehet hogy nem setup.exe kell?
  • Robbb
    Valaki megmondaná hogy indul ez a kibasz gamma???
    Kicsomagoltam,mappa hegyek,de egy büdös setup.exe sincs!
  • FREAK
    na ezt csak leszedem

a demóban is ilyen kibaszott olvashatatlan ruszki szöveg van?
  • Pluskast
    A ruszkik mindíg is jó grafikájú játékokat csinálnak. Ezt mindenképp el kell ismerni.
  • antijedi
    első jonka tünő game aminek topicot nyitottál :P
  • FREAK
    hümmmhümmmhümmmm
  • Solid Snake
    Nagyon karaj
  • grebber
    További képek
  • grebber
    Tank T-72: Balkans in Fire!

Sogun, 08:08 - Játék: Szimulátor

(3DGamers) A Crazy House megdöbbentően csinos képeket produkált T-72 tank szimulátorából, melynek DirectX9 3D motorja hidegen büntet. A játék egy orosz önkéntesről szól, aki 1991-től 1995-ig végigharcolja a jugoszláv polgárháborút. A szerb oldalon 'renegát' oroszokból kikerült önkéntesek egész alakulatai harcoltak. A konfliktus jellegéből adódóan a készítők nem modelleztek hatalmas tankcsatákat, inkább a valóságnak megfelelően kisebb helyi összecsapásokban mutatják be a tankok igazi szerepét. A megjelenéshez ilyen közel kapitális méretű DEMO bukkant fel ebből az ígéretes szimulátorból. Vállalkozó kedvű kalandorok előnyben!
    Kiadó: IDDK
    Megjelenés: most szeptemberben

info:Hardwired

DEMÓ 535 MB