663
-
#23 Nagyon, nagyon, nagyon kircsin néz ki.
Előveszem a szekrényből a tankos sapkámat és roham!
Mondjuk már csak hétfőn tudom letölteni a demot. Azt írják szeptemberben megjelenik. Talán már nem is érdemes lehúzni a demot mert addigra esetleg megjelenik a full. Bár az elmondások alapján amennyire szaggat, lehet, hogy jobb lenne, ha még csiszolnának rajta. -
#22 de 1giga memóriám van -
#21 igen
-
#20 nálad fut rendesen? -
#19 Eszméletlen jó a játék és megállja a helyét a sinulátorok nál is csak legyen már angolosítva
-
#18 szivatóval ?! :) -
#17 Nekem nem indul
-
#16 Sziasztok jó reggelt ti mivel inditottátok a progit? -
#15 ez inkább erősen beta -
#14 Holnapra lejön nekem is aztán lássuk a medvét. A nagy oroszt mert cirilül nem tudok én se semmit azon kivül hogy Nu zanyec pagenyi :) -
#13 2 fps akkor nagy gáz lehet a demóval. -
#12 huh
hát egyrészt full orosz, 10 percig szaroztam mire elindult egy mission, másrészt 2 fps a max sebesség, ami kijött belőle
de biztos jó lesz :/ -
#11 nem hanem Batch "programozásról" hallottál e?? ezt a mai napig használják, ha egyszerűbb 3 progit egymás után indítani:) De mondjuk próbáld ki a start . bat-ot.. hátha működik... -
Robbb #10 Köszi,sokkal többet tudok mint 5min ezelőtt!
cfg.bat
makeres.bat
start.bat
Ezek valami dos faxságok? -
#9 akkor talán (esetleg, netalántán) lehet hogy nem setup.exe kell? -
Robbb #8 Valaki megmondaná hogy indul ez a kibasz gamma???
Kicsomagoltam,mappa hegyek,de egy büdös setup.exe sincs! -
#7 na ezt csak leszedem
a demóban is ilyen kibaszott olvashatatlan ruszki szöveg van? -
#6 A ruszkik mindíg is jó grafikájú játékokat csinálnak. Ezt mindenképp el kell ismerni. -
antijedi #5 első jonka tünő game aminek topicot nyitottál :P -
#4 hümmmhümmmhümmmm -
#3 Nagyon karaj -
#2 További képek -
#1 Tank T-72: Balkans in Fire!
Sogun, 08:08 - Játék: Szimulátor
(3DGamers) A Crazy House megdöbbentően csinos képeket produkált T-72 tank szimulátorából, melynek DirectX9 3D motorja hidegen büntet. A játék egy orosz önkéntesről szól, aki 1991-től 1995-ig végigharcolja a jugoszláv polgárháborút. A szerb oldalon 'renegát' oroszokból kikerült önkéntesek egész alakulatai harcoltak. A konfliktus jellegéből adódóan a készítők nem modelleztek hatalmas tankcsatákat, inkább a valóságnak megfelelően kisebb helyi összecsapásokban mutatják be a tankok igazi szerepét. A megjelenéshez ilyen közel kapitális méretű DEMO bukkant fel ebből az ígéretes szimulátorból. Vállalkozó kedvű kalandorok előnyben!
Kiadó: IDDK
Megjelenés: most szeptemberben
info:Hardwired
DEMÓ 535 MB