663
  • antijedi
    ő legalább értelmeset kérdezett..., és aki tud fog is válaszolni szvsz :)
  • Robbb
    Két rocker azért ne lövöldözzön már egymásra,főleg ha még össze is futhatnak a citybe ahol élnek
  • Yetike
  • Robbb
    Yetike Te lehet hogy rossz topba jöttél segítségért,bár lehet hogy tégrd majd jobban megkedvelnek:DD
  • antijedi
    akkor az kérlek rábasszot de szeirntem akinek még nálad is alacsonyabb az értelmi szintje ugyse talál ide..., reméljük...
    mellesleg nem kell ujra általánosba menned van 2000 fajta kezdőknek szóló számtech alapismeretekel foglalkozo könyv, probálj elolvasni egyet...
  • Yetike
    Nekem nem indul el, kint van hogy fut a prg, de csak egy üres ablakot látok. Másnak is van ilyen ?
  • Robbb
    Ti is azt csináltátok velem!
    Próbáltam megkérdezni 1-2 dolgot(gondoltam erre IS való egy ilyen top)de páran(ha nem mindenki)lebasztak és az általános suliba akartak küldeni amit már jó pár éve kijártam(akkor még nem volt divat a számtech óra mint manapság)
    Azért köszönöm a segítségeket további kelemes hétvégét mindenkinek
    Azért aton nem árt elgondolkozni hogy mi van ha egy nállam méglámább csóka fut ide be segítségért(ez főleg antijedinek szól akinek a szellemi szintje nem hiszem hogy megüti a széttaposot fejű légy kategóriát)
  • M@TriX
    na ne szórakozz....
  • antijedi
    igaz ezt el is felejtettem :)
  • Robbb
    Na beírtam hogy "format c:",de furcsán kerreg a vinyó!
    Ilyenkor mi a következő lépés?
  • Charly
    És nagyon élethű nekem elhihetitek:)
  • Charly
    Nem a t-72-es 7 de a T-55 és a T-34 5sebességes
  • mstummer
    De vigyázz mert utánna megkérdezi h biztos vagy e benne... az igen-t vagy a yes-t nyomd meg ,mert ha nem soha többet nem lehetsz adminisztrátor.
  • M@TriX
  • antijedi
    futtatásba ird be hogy: format c:
  • Robbb
    Köszi,de ezt leírnád kicsit részletesebben?
    Valahol regelnem kell magam vagy ilyesmi?
  • mstummer
    Tudomásom szerint is 6-7 elõrem meg több fokozat hátra.... és automata váltós...xal elég idétlen h odarakták a váltókart...
    Mind1...ettõl még lehet jó játék.
  • M@TriX
    90%, hogy nincsnek Adminisztrátori jogaid (szerencsére :)), szóval adminként lépj be aztán mehet...
  • Robbb
    "A windows nem tudja elérni a megadott eszközt,elérési utat vagy fájlt.Lehet hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel."
    Na akkor a sok anyoniskolázott azt is elárulná hogy ha rátenyerelek arra a kibaszott start.bat-ra akkor miért ezt vágja a pofámba?
    Kissé dedós a kérdés de szerintem épp ebbe a közegbe illik
  • M@TriX
    az igaz, tényleg.

lehet ebben csak egy Opel Corsa motor van :)

valszeg akkor árkád lesz, de sztem az sem baj, régen jelent már meg normális tankos játék.... jó lesz ez...
  • I.C.ram
    Na neee. ez komoly, hogy 5 sebességes egy t72? :D Én úgytudtam, hogy egy tank legalább 6-7 sebesség +1-3 hátrameneti sebsség.
  • antijedi
  • antijedi
    pontosan, magyar oktatás rulz :)
  • M@TriX
    akárki akármint mond, azért ez egy hűű de szép játék lesz:

• antijedi
    már általánosban is tanitanak... :)
  • mstummer
    Ez most tulajdonképpen milyen játék lesz?Szimuláció vagy akció?
    Csak azért merült fel bennem ez a kérdés mert 1 épkézláb belsõnézetes screenshot-ot sem láttam.
    Amugy igy elsõ ránézésre van itt 1 furcsa dolog...pl az egyik harckocsit nemigazán tudtam beazonosítani másként mint Leopárd I -ként...ami tudomásom szerint nem volt rendszerben Jugoszláviában.
  • Charly
    Szerintem a játékra kellene koncentrálni nem?
  • Lacc
    Mik vannak, sokan azt se tudják már mi fán terem a batch file...
  • mozesapo
    A mai fiatalok iq-ját és az oktatást minősíti az egész.

Úgy tanulják hogy INDIT.BAT .
    A többit nem értik. És sorry ha valakit megsértettem, de ez már szánalmas.
  • M@TriX
    spec az órákon én a Wolfeinstein-t nyomtam :)

de amúgy igaz, hogy ha nem tudnék semmit, de van egy start nevezetű valami akkor ha törik ha szakad én rátenyerelnék, aztán lesz ami lesz :)
  • Bucser
    Ezt akár a téma hosszabb leírásába be lehetne írni: "Start.Bat-al indul mielőtt bármit is kérdeznél"...

Egyébiránt soha nem gondoltam volna, hogy olyan szintre jutunk ilyen téren mint az amerikaiak....
  • FREAK
    lehet hogy rosszul tudom, de mintha már minden középiskolában tanítanának alapfokú számítástechnikát... tévedek?

de attól függetlenül, hogy tanult valaki vagy nem, egy

START.BAT

nevű file elindítása talán még annyi logikát sem követel meg, amivel egy széttaposott földigiliszta rendelkezik.....
  • grebber
  • M@TriX
    ráadásul lennt le volt írva, azért nem értettem a kérdést.

szerintem nem ártana az összes netezőt egy alap szt tanfolyamra beíratni és akkor a fórumok üzenetinek forgalma 50%al csökkene :)
  • FREAK
    most őszintén, ti tényleg nem ismeritek a három futtatható fájltípust????

1. bat
    2. exe
    3. com

ebből a bat az alap (batch), sima txt formátum

csodálkozom, hogy adott egy start.bat nevű file és sokan itt sírnak, ahelyett hogy ráklikkelnének... mi történik a világgal?
  • Charly
    start.bat
  • M@TriX
    hűűű, be szép...
  • Robbb
    De melyik file az indító mert itt egy büdös "exe" nincs vagyis van egy CORE.exe de erre sem csinál semmit.
    Van még start.bat,config.bat meg ilyenek.
  • Charly
    A videó kodeked ha nem jó nem indul el!!
    ACEMCP601PRO.exe ezt telepitsd fel!!És utánna megy.
  • Robbb
    Én is szívesen megosztanám veletek hogy megy a konfigon,de még mindig nem tudtam berúgni.
    Tippeket az indításra(térdel és könyörög)