663
-
#103 Vajon mikor adják ki? -
Anee #102 Na leszedtem és kipróbáltam....NAGYON KLAFA...a gépigénye télleg nem semmi lehet télleg kellene az 1 giga ram, de 1280*1024-ben is tudott úgy 20-25 fps-t futni szal lehet nekem kellett volna visszavennem az igényeimet:D
Nagyon klafa game, remélem azért még a grafón csiszolnak egy picit, mert a távoli tájak textúrái...elmosódottak...
Már nagyon várom a full angol verziót....de egy orosz is megteszi:D -
Vlala #101 A gondolkodásig én is eljutottam, de mikorra töltök én le 535 megát? -
#100 Az a igazság hogy orosz játékokról nem igazán irnak de legyen igazad.Hidd el jó a Demó is nem árt gyakorolni az éles cd megérkezéséig:) -
Vlala #99 Mivel érdekelnek a tankok, végigolvastam a hozzászólásokat, végre egy normális tank-game! Az OFP óta nem tankoztam, de abban még volt Skoda, amikor megúntuk a lövöldözést, saját pályánkon egymás ellen rallyztunk.
Ez egy kicsit off lesz:
Uramiisten, tényleg van itt olyan, aki nem tud mit kezdeni egy .bat fájllal? Ez tényleg általános iskolai tananyag, de mióta bejött a windows, azóta valahogy kezdik hanyagolni az igazi, klasszikus DOS-os számítógép-használatot.
És mindig olyanok verik a nyálukat, akik alá a papa megvette a bótból a legnagyobb gépet, kattingat összevissza, letöltöget a netről, warezol világ [censored]ára, és ő a jó fiú, mert le tudja írni, hogy kapjam be a [censored]át.
Bocs, sz'al ott tartottam, hogy végre lesz egy új tankos játék, amire gyűjthetek. A demót meg sem kísérlem leszedni, úgyiss írnak róla valamelyik újságban, és ha megjelenik, majd - talán - megveszem.
Végre egy tankos játék.
Vagy ezt már mondtam? -
#98 R töltés q toronygéppuska space lövés az ágyuval + - a távcső nagyittása b fék rögzittése w stzabilizátor -
#97 Ezt találtam a bin alkönyvtárban
Tank T72 : Balcans in fire engine ver 0.80
Build Mar 26 2004 17:15:01
Tehát ez egy márciusi állapot. 6 hónap alatt azért bőségesen lehet csiszolni egy programot. -
#96 Szerintem szedjük össze a kezelő gombokat mert én még elindulni sem tudtam.
Ami biztos eddig:
E - beindítja a motort
+/- sebességváltó föl/le
L - lámpa
most jön a legjobb:
H - duda :-)
Ennyi....
Na persze sebességet hiába váltottam, azért a tank nem indult el. -
#95 1Gh memória?? :DDDDDDDDD -
#94 Srácok nálam 2200 cerkával ATI9600Pro-val És 1Gh memóriával tökéletes
-
#93 Igen még a botok is kaptak funkciót a kanyarodáson kivül nyugodtan töltsd le megéri -
Caterpillar #92 Kb úgy is fut... :D -
Caterpillar #91 Honnan tudod? -
Drend #90 Az Oroszoknál már megjelent a full
-
Anee #89 Van olyan jó tank szimulálásban mint az IL-2 repcsiben?
Én egy angol cuccot lehet megvárok főleg ha minnyá itt van -
#88 ez ok, de úgy azért futhatna mint egy beta :D -
#87 Ja ugyis napokon belül itt a full feltéve ha nem csúsztatják. -
Caterpillar #86 Mellesleg ez egy beta demo szal se optimalizálva se semmi ne várd hogy úgy fusson mint egy kész játék... -
#85 na de ennyire?? és ez csak nálam gond? :D -
Anee #84 De nézd azt hofy a negyed giga ram lasabb órajelen fut mint a 128MB os 9600-on....
Na ma este én is leszedem csak a c-n kell csinálnom helyet neki:) -
#83 Jóvanmá' -
#82 meg a kurva anyját, negyed G video rammal ne szaggasson :D
többet nem kap, így járt a köcsög ruszki szoftver :D -
#81 Talán ram kéne még neki,nem? -
#80 2.4XP, 512 ram, Radeon 9600 256 MB, igazából semmi nem szaggat rajta, de ez totál kész.... -
Anee #79 Konkrétan milyen géped van amin jól fut a game ill FREAK neked milyen gpen szaggat? -
#78 -
#77 Segittek akinek kell csak szóljatok Harckocsi vezető vagyok -
#76 csak nálam szaggat (mit szaggat, alig megy)?? -
#75 Hát nem ártana egy angol verzió tényleg, mert azt se nagyon tudom hogy kell azt a szerencsétlen tankot irányitani, plusz a menüben is alig tudtam elinditani egy missiont... Egyébként nem néz ki rosszul, igéretes :) -
#74 Ámen úgy legyen -
Caterpillar #73 Remélhetőleg 3 napon belül jön a teljes! -
#72 Biztos hogy nem -
Braveheart #71 Az biztos hogy az első képen egy T80-as van. A #40-es sztem is T55 -
#70 És még jó is csak a ciril betük zavarnak jobb lenne angol nyelven
-
#69 Végre egy tank-szimulátor!! -
Caterpillar #68 Kell! Most! -
#67 AZ LESZ AZ
-
mstummer #66 Most hogy alaposabban megnéztem az tényleg nem T72-es,talán 55. -
#65 nem biztos, hogy T72 van a képen (én legalábbis nem ismerem fel, és amivel tegnap próbáltam, annak teljesen más váltója volt)
találtam valami "showroom" féleséget is, ahol egy placcon felsorakoztak a játékban szereplő járművek, volt vagy fél tucat tank, 10-15 harckocsi, ágyú és egy helcsi is -
Robbb #64