Tank T-72: Balkans in Fire

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A T-72 nem a legsikerültebb játék. A fejlesztõk nagy lehetõséget hagytak ki vele.

A T-72-t a valóságban még a BTR-80A is kilövi oldalról vagy 1000méterrõl (spec lõszerrel).

A T-72 test páncélzata oldalról eléggé vékonyka:
70–120mm KE & ~210–260mm HEAT

Viszont szembõl sokáig kilõhetetlen volt. De hát a jó öreg 72-es már 40 éves konstrukció. És a maga idejében sem volt a legmodernebb konstrukció.

Willenbrock
Elég nehéz ez.Ha parancsnokként irányítom akkor a sofõr szabadon száguldozik,megáll ugyan ha kiadom a parancsot,de aztán magától elindul meg hasonlók.Ellenség kilõ több ezer méterrõl én meg vagy fele akkora távra tudok ellõni felemelt csõvel.UR gránát messzebb megy abból meg 5 van.Még a SZU-100 is kilövi a T-72-est ez már túlzás szerintem.

Willenbrock
Az meg mekkora bug hogy mikor összetörik a parancsnok távcsöve akkor a szilánkok akkor is szem elõtt maradnak mikor leteszem a távcsövet...de a találatok és talaj felverõdések,füst az szépen meg van csinálva,nem rossz ez azért,játszik vele még valaki?

Willenbrock
Ja és nem jöttem rá hol kell kiválasztani hogy egyszerre csak egy állást kelljen kiszolgálni,mert pl ha a tüzér helyén vagyok akkor lefullad a gép.Sõt el sem indul,egyszerre nem lehet 3 helyen lenni.

Willenbrock
Nem olyan rossz ez a T-72,nagy kár hogy belsõ nézetek egyáltalán nincsenek,csak az optika.Az irányzást én egyelõre sacc/kb. alapon végeztem,van valami pontosabb megoldás ebben?A harckocsik kívülrõl és a búzamezõk szépen ki vannak dolgozva,de a fák elnagyoltak.Nincs valami belsõ nézet patch ehez a játékhoz?

Nincs egyeb lehetoseg, mert hardware kulcsos. Egyebkent is van topikja:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1139590350&order=timeline

#ofp.hu@irknet

SirHiggins
Egyéb?😊

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!

Bucser
De. a Hivatalos oldalról megvásárolva 200 USD-ért.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SirHiggins
hali!Nem tudja valaki, hogy honnan lehet leszedni a SB Pro PE-t?

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!

ahh 😄 rájöttem 😄

Hogy tudok külsõ nézetre váltani?
Valaki please!!!

Adam II
😞

f2d
Igen, ez így mûködik: valamit valamiért. Ha nagy látótávot akarsz és normális fps számot, akkor áldozatul esik a látvány.
Véleményemszerint meglehetõsen nagy gépigénye van a játéknak, pl nekem egy középkategóriás videó kártyám van (X850XT), és ezzel is a fû szalad elõttem kb 10 m-re. A SB Pro PE mérföldekkel jobban néz ki, és még az 5000 m fölötti látotávot is megoldották úgy, hogy zökkenés mentesen folyamatos fps számot produkál a játék.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Adam II
Na most belepiszkáltam és a menüben a feliratok fekete keretet kaptak illetve a föld textúrája is egyszínû fekete viszont már messzire ellátok.

f2d
Az options-ban tudod egyszerûen beállítani a grafikát, a high a legmagasabb, de ha jobban bele akarsz bonyolodni, akkor külön kell elindítani a settings. exe-t, ha jól emlékszem.

Adam II
Nálam miért gyérebb a növényzet mint a screenshotokon.

f2d
Az IW azért 3.5 GB, mert több nyelven is kiadták egy DVD-n, olazs, német, angol, stb. Egyébként ugyan az mint a BiF, és tényleg mintha egy kicsit optimalizáltak vona rajta. Még egy pár kiadás és patch és elég tûrhetõ lesz.<#eplus2>
Röviden: a játék nem rossz, de a jelenlegi konkurenciával szemben sajnos labdába se rúghat(mellékesen megjegyzem, haogy a 2000-ben kiadott SB-vel sem veszi fel a versenyt).

Seaweed
elmegy...mint vodkaval a randa no
Adam II
Valaki írjon egy gyors véleményt róla! Légyszi!

leszedtem a demót próbaképpen: ez teljesen ugyan az, mint a BIF, talán egy picit jobban fut, mert volt idejük optimalizálni még rajta.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

f2d
Nekem 28000 Forintba került, de mondhatom, hogy megérte az árát. Teljesen oda meg vissza vagyok tõle. (Hozzávetõlegesen marha gyorsan megjött.)

Hát igen az SB PRO PE jó lenne, de annyi pénzt kiadni...
Seaweed
Bar mondjuk ez az uj kiadas engem nagyon nem erint...az elozo megvan ugye eredetiben...a SB Pro PE-re kene ragyurni..de az meg nem 2 forint..szal arra tenyleg gyujteni kell a penzt <#rolleyes>
3.5 GB ????? <#wow1> A Bif 2 CD volt.

neuro: Akkor valamit csak ujítottak.
Seaweed
Mondjuk az elozo is 2 CD-s volt...es vanhozza par patch meg uj mission..de az meg mindig telepitve is 1.7 giga csak...
de ez 3,5 giga....:-))
szerintem csak kiadót kerestek ennyi ideig...

Akkor eddig, min dolgoztak annnyit, ha teljesen ugyanaz, mint a BiF?
ez az európai

Ez lenne az Európai, vagy USA kiadás?
csak a nevében

Ez mibe különbözik a T-72BiF-tõl?
Iron Warriors - T72 Tank Command (c) Black Bean *DVD* (nfo)
A jó link:
innen
" Panzer Elite Action Multiplayer
<2006. március 02. @ 09:26 - Berkenye>
A múltkori egyjátékos demó után most kipróbálhatjuk a Panzer Elite Action címû második világháborús tankszimulátor akciójátékot multiplayer üzemmódban is. A hamarosan elkészülõ játékból egy 'last man standing grudge' típusú pályát tartalmaz a demó, melynek 475 megáját innen szipkázhatjátok le."

http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=20640

f2d
Hát igen az kimondottan jó(volna). A 256 MB RAM-mal egy XP önmagában még ok, de már egy gamét futtatva, hát..., és 5000 m feletti látótáv megvalósítása ilyen gépigénnyel? "Valószínû, hogy kib@szott jól kódoptimalizálták.<#idiota>"

Seaweed
hatvegulis az csak jo ha kis gepen is elmegy nem?! <#wink>
f2d
Új hír az eSimgames oldalán.

"The new graphics engine can render fine details up close, with visibility distances of about 5 kilometers."

"Steel Beasts Professional will require DirectX 9 installed. eSim Games recommends 1.5 GHz or faster processors, 256 MByte RAM, and graphics cards designed for DirectX 9."

Nem kevés ez egy kicsit?<#fejvakaras>

pletyka:

From the SB.com Forums

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
"Ssnake": Al told me over the phone today that he'll freeze code today unless a major bug was reported by the beta testers. I think it is reasonably safe to assume that shipping will start within two weeks.
--------------------------------------------------------------------------------

Thought you would like to know.

http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=38;t=000684

f2d
Ez a hosszú élet titka.<#zavart1>
Az biztos, hogy kényelmesebb és változatosabb is (Egyszer ilyen, egyszer olyan játékkal játszani). Másik nagy elõnye, hogy bármikor újra kezdheti az ember, és bármikor kikapcsolhatja ha már megunta.

Hát, ha egy mód van rá, akkor én inkább maradok a monitoros háborúzásnál - nincs kedvem kipróbálni élõben, milyen az ha megsül az ember egy tankban vagy heliben 😊

Seaweed
Vagy olyan tank ami a talalat elott kilo az egbe ahol mar nyugodtan katapultalhatsz nem fog elegni alattad a katapultules a talalattol <#idiota><#ravasz1>
f2d
Poénból írtam. (Akkor a megoldás katapulttal ellátott tank.)<#vigyor3>

Sanyix
Az vizsont nemjó, hogy bennéghetsz, felrobbanhatsz, stb. Harcirepülõben meg van katapult, általában 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
Viszont bennesulhetsz ala sultoldalas <#hehe>
f2d
A tankba az a jó, hogy nem esik le, ha találat éri vagy mûszakilag meghibásodik.<#zavart1>

f2d
A hétvégén én is megnéztem az új SB2 videókat. Valahogy az az érzésem, hogy az elsõ részhez képest csak a garafikai motort váltották le, és tettek bele egy-két földi jármûvet, meg helikoptert, plussz egy modernebb kielemzõ részt a bevetések végén. Ez nem baj, mert az elsõ rész szimulációs színvonala igen magasra tette a mércét. Már nagyon várom a megjelenést a videókat és a képeket nézegetve, kezd az elsõ rész grafikája egyre csunyulni<#wilting>.

Seaweed
Hat leegyszerusitve igen! De en meg mindig ugylatom hogy a heli a legbiztonsagosabb ezek kozul. Ha valasztani kellene azt valasztanam, hogy mivel mennek a hadszinterre! 😉 Az megiscsak odacsap onnan ahonnan a tobbi meg el se eri esetleg!...persze ekkor nem ejtettunk szot a vadaszgepekrol...ha az is a kepben van akkor persze "azt kerem!" <#vigyor1>
f2d
Szia!
Merthogy szerinted másképp van? Kicsit bõvebben arról amivel nem értesz egyet.
(Közbe szólogatni, bele okoskodni könnyû. Nem?)<#ejnye1>

Oldal 1 / 14Következő →