Le a kamerás telefonokkal?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok mafla meg kuldozgesse az MMS t van egy franko digitalis gepem amivel legalabb tokeletes kepet keszitek 😄
A masik hol tudok en tarolni a telefonon PL 10 jominosegu kepet ??? mert ha el tom tarolni akor az sms nek nem lesz hely vagy nem tudok beleirni tobb tel szamot egyszoval szar az egesz.
Egy jo szo van erre PARASZTVAKITAS.
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
Szerintem egy jó mobilnak:
-jó a szoftvere
-jó a billentyûzete
-jól olvasható a kijelzõje
-baromi erõs az akksija
Telefon maradjon telefonnak. SMSt is ritkán írok, az is vagy 10 perc mire összehozom, mert keverem rajta az Y-Z t meg stb 😊) Ha egyébre kell, akkor arra más hordozható eszköz sokkal jobban megfelel.. ilyen laptop / telefon átmenet = psion 7 nekem nagyon bejön. normális billentyûzet, szövegszerkesztés, táblázat, játék, prog.nyelv..
*hihi ** *
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Nagy tárhely, és könnyû géphez csatlakoztatás.
Nemkell se 234444 szólamú csengõhang meg kamera meg miegymás.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
0,1 Mpixel-es kép minõsége semmi esetre sem hasonlítható mondjuk a 14 Mpixel-es Kadak-éhoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
én pl. egy kellemesebb kereskedelmi ártól se sértõdnék meg. vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy utálok sokat fizetni vmiért?
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
mp3 lejátszó nem lenne rossz ,de amellé tényleg elkél pár giga .. és legalább van hova rakni a képeket is .. telfonálni meg egyszerûen és gyorsan lehessen vele játék nemkell 😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ha fényképezni akarok, ott a Sony Digitális.
a telefon ezért ne legyen drágább. Legyenek olvashatóbbak a számok, gyorsabb a menü, kézreállóbb.
Ez fontosabb azoknak, akik nem játékra használják a telefont, hanem munkára...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=26862
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

"About AvantGo
AvantGo is a free service that delivers thousands of mobile websites to consumers on their handheld personal digital assistants (PDAs) and smartphones."
("arról kérdezte meg a mobiltelefon felhasználókat" + "megelõzte 1 %-kal az integrált telefonálási lehetõséget" Milyen mobiltelefon az, amiben nincs telefonálási lehetõség?)
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
De mindjárt itt lesz a válasz: "Rossz volt a minta-csoport, túlzottan értenek hozzá! Az új felhasználók nem értenek még ennyire hozzá!"...

Y