37
-
fapapi #37 Majd ha nem merul le a telefonom 3-4 naponta szerencses esetben akor sem veszek kameras telefont.
A sok mafla meg kuldozgesse az MMS t van egy franko digitalis gepem amivel legalabb tokeletes kepet keszitek :D
A masik hol tudok en tarolni a telefonon PL 10 jominosegu kepet ??? mert ha el tom tarolni akor az sms nek nem lesz hely vagy nem tudok beleirni tobb tel szamot egyszoval szar az egesz.
Egy jo szo van erre PARASZTVAKITAS. -
Zro #36 Nem lenne rossz az a kamera egy videotelefon szolgáltatással együtt. Ami fényképnek ratyi, az egy aránylag nagyobb kijelzőn mozgóképnek pont jó lenne. Már csak egy kihangosító kell rá vagy egy bluetooth-os headset... -
GAAMMEER #35 Szerintem azok amiket felsoroltál a legfontosabbak.Ezek után még jöhetnek extrák. -
Razgon #34 A kutyának sem kellett kamerás mobil. Ezt csak azért találták ki a gyártók, hogy tudják növelni az eladásokat. Egy átlagembernek eszébe sem jutott volna...
Szerintem egy jó mobilnak:
-jó a szoftvere
-jó a billentyűzete
-jól olvasható a kijelzője
-baromi erős az akksija -
#33 Egyetértek! Minden olcsó szart belepumpálnak, ami már más iparágnak jópár éve nem kell, azt mos itt el tudják sózni jópénzért..
Telefon maradjon telefonnak. SMSt is ritkán írok, az is vagy 10 perc mire összehozom, mert keverem rajta az Y-Z t meg stb :)) Ha egyébre kell, akkor arra más hordozható eszköz sokkal jobban megfelel.. ilyen laptop / telefon átmenet = psion 7 nekem nagyon bejön. normális billentyűzet, szövegszerkesztés, táblázat, játék, prog.nyelv..
-
#32 fényképező is jó lenne, ha vmi kép formája lenne és nem ratyi pixel hegyek... ezér nincs nekem ilyenem. -
Flashy #31 én már régóta mondom hogy hülyeség telefonba fényképező :) nemtom minek olyan képeket csinálni ami csak 1 inches kijelzőn látszik jónak, mert teljes méretében még kevésbé felismerhető mert színhibás, torz, ilyen ajtón levő kileső feeling :) -
Cat #30 most is tudsz sgzni, pl. voda Live! ban bennevan -
Cat #29 az ár egy álommobilnál érdektelen, nem a megfizethető árra voltak kiváncsiak -
dez #28 mai -
dez #27 Tudod, ez a hozzáállás az egész informatika hozzáállását tükrözi a felhasználókkal szemben. -
dez #26 Egyszerűen nem szeretem a félrevezetést, akár direkt, akár nemtörődömségből fakad, mivel az az olvasók hülyének nézése. Szomorú, hogy ennek szóvátételére a válasz a lekezelés. -
#25 Azt nem mondanám, hogy semmi köze. Van hozzá köze, de az is "csak" egy paraméter, ami meghatározza a kép minőségét, de korántsem az egyetlen. -
#24 ami nekem szempont lenne az a nagy kijelző,(esetleg gombok se kellenek rá) fejlettebb wap szolgáltatások, esetleg web, de errol mar almodni se merek ;)( marmint hogy mobilrol is lehessen SG-zni. (ez nem telefonfüggő)
Nagy tárhely, és könnyű géphez csatlakoztatás.
Nemkell se 234444 szólamú csengőhang meg kamera meg miegymás.
-
#23 "megapixelekre buksz,holott annak SEMMI köze a fénykép minőségéhez" - ez így ilyen formában nem igaz.
0,1 Mpixel-es kép minősége semmi esetre sem hasonlítható mondjuk a 14 Mpixel-es Kadak-éhoz. -
Mice #22 biztos, hogy rossz, mert egy átlagcsoportból 63% nem kamerázna -
Mice #21 "Az egyetlen dolog talán ami meggyőzné még a vásárlókat, az a nagyobb kapacitású akksi, tehát a hosszabb rendelkezésre állási idő. "
én pl. egy kellemesebb kereskedelmi ártól se sértődnék meg. vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy utálok sokat fizetni vmiért? -
ThomasTheKoRner #20 Látom Te is a megapixelekre buksz,holott annak SEMMI köze a fénykép minőségéhez....A 2 Mp-től max nagyobb lesz a kép,de szebb nem...Én simán beérném 1 Mp-el is de NORMÁLIS optikával.És ez az amibe szinte semmit nem fejlődtek ezek a telefonok...mindegyikbe beleraknak egy 2 filléres ccd-t,aztán kész a fényképezős telefon jó drágáért.... -
#19 egy 2 megapixel minimummal már úgy kiegyeznék ... de már van olyan chip ami támogat 8 megapixelt is :)
mp3 lejátszó nem lenne rossz ,de amellé tényleg elkél pár giga .. és legalább van hova rakni a képeket is .. telfonálni meg egyszerűen és gyorsan lehessen vele játék nemkell :D -
Borg #18 Neked lételemed a kukacoskodás, látom... -
#17 ki a szarnak kell a serdülőkoron túl?
Ha fényképezni akarok, ott a Sony Digitális.
a telefon ezért ne legyen drágább. Legyenek olvashatóbbak a számok, gyorsabb a menü, kézreállóbb.
Ez fontosabb azoknak, akik nem játékra használják a telefont, hanem munkára...
-
#16 Mondjuk télleg nem csoda így hogy rakás szar képeket csinál mindegyik. -
#15 hát jó lenne az integrált fényképezőgép ha nem lenne ilyen ratyi minőségű :P -
dez #14 Na tessék, a hwsw-nél sem tudják, hogy mobile != cell phone... (És nem telefontulajoknél érdeklődtek, hanem az ügyfeleik között, akik inkább PDA-használók.)
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=26862 -
dez #13 ;) -
dez #12 olvass... -
tajfun #11 Ez azt jelenti hogy az emberek leginkabb nem telefonalni akarnak 1 telefonon. Pedig 20 eve meg az volt a jelszo hogy cipot a cipoboltbol. :) -
dez #10 Namost kérdés, mit jelent a "mobile survey". Mindenesetre tőlünk nyugatra a mi "mobil telefonunk" = "cell phone". -
dez #9 Tehát :) -
dez #8 Hatát az első mondatban a "mobiltelefon felhasználókat" helyesen "mobil eszköz felhasználókat", vagy valami ilyesmi. A cím meg a szokásos bulvár-laposodás... -
dez #7 Nem.
"About AvantGo
AvantGo is a free service that delivers thousands of mobile websites to consumers on their handheld personal digital assistants (PDAs) and smartphones." -
Cat #6 egy mobiltelefoncég a saját felhasználóit (akiknek van mobiljuk) kérdezett meg hogy mi kell egy álom kézikészülékbe -
#5 Most mobiltelefonokról vagy PDA-król van szó? Mintha keverve lenne a kettő a cikkben...
("arról kérdezte meg a mobiltelefon felhasználókat" + "megelőzte 1 %-kal az integrált telefonálási lehetőséget" Milyen mobiltelefon az, amiben nincs telefonálási lehetőség?) -
dez #4 Nocsak, kezd a józan ész a manipuláló markating főlé kerekedni?
De mindjárt itt lesz a válasz: "Rossz volt a minta-csoport, túlzottan értenek hozzá! Az új felhasználók nem értenek még ennyire hozzá!"... -
Yfel #3 Nekem nagyon egyszeru elvarasom lenne a mobiloktol: Mukodjon barhol, barmikor normalis hangminoseggel. Ha ezt el tudjak erni tolem annyi hasztalan sz*rt pakolnak bele amennyit csak akarnak... en akkor is csak arra fogom hasznalni amire valo... :o)
Y -
#2 20 giga? a gépemben sincs annyi:)
hát, azé az a 63% nem olyan kevés. aszittem olyan húsz lesz. -
#1 20giga tárhely az jó lenne.Meg nagy kijelző és beépitett TVkártya hogy tudjak műsorokat is nézni :)