12 millió dollárra büntettek egy kaliforniai mobilszolgáltatót

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Azt, hogy átverés volt, nem jelenteném ki ex cathedra...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Macc
Amerikat mar csak a hulyek istenitik. Egy rakas szar az egesz. az amerikai alom mindig is csak egy atveres volt...

HEHEHEHEEEEEE 😄
szerintem tuti ben volt a szerzodesben hogy kilepesi dijat kernek vagy ha nem ako nem fizettem volna.
Amerikaban mindent meg lehet csinalni a nepesseg atlaga kb a kutyam szellemi szinvonalaval egyelo.

Istenitjuk amerikat meg huu de fasza hely meg is erdemlik a 150 dolaros kilepesi dijat ha en letem vona a szolgaltato tobbet kerem volna 😊

Kandurex
semmit, úgyanis szerzõdésben rögzítik és a magyar törvények értelmében TE bontod a szerzõdést, vagyis perkálód a kilépési díjat.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

FtranX
ha ezt Magyarországon is megtennék, mennyit fizetnének a szolgáltatók?

zsebre

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

azon gondolkodtam ezeket a hatalmas erteku buntetesek penzeit hova teszik?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

gz8
Helyes, hulljon a férgese!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

pusztuljanak