106
Lord Of The Rings The Third Age
-
#26 Nem ertem!
Az a topik rosz helyen van! Ez van jo helyen! Ebbe is csak te kotottel bele baratom! Tudod jol hogy en nem vagyok ellened de ertsd meg hogy ez a rendes eljaras! Az aki ott nyitotta az volt a bunos es nem az aki itt! Tehat oldja meg maga a sajat bajat! -
De hát nem érted hogy az egy konzol topic. És eddig senki nem kötött bele.
Ez már ilyen fóbia a konzolosoknál, hogy gyűlölik őket vagy mi? -
#24 Pillanat.
Az aki a Jatekosokba nyitotta ha egy kicsit utananezett volna akkor nem oda rakta szal elvbol az a hibas es nem amit itt nyitottak meg.
Es igen nagyon fug! Hogy nezne mar ki hogy en a Jatekosok Forumaba nyitok GT topikot? Szerinted se kotnenek benne a Pc maniakusok nemde?
Fejezd mar abba! Nem latod hogy eyaltalan nincs igazad? -
#23 Akkor szépen fogod a kis kácsotad és írsz a moderátotoknak, hogy rakják át.
Amúgy nem attól függ a topik tartalma, hogy melyik részlegben van. -
#22 De csesze meg az eg! Ha konzolra jon akkor a Konzol-ba legyen es nem a Jatekosok-ba mert ott 99% PC jatekok ember!!!
Fogd mar fel! Azt a topikot turujek ami a Jatekoso Forumaba van es ne ezt mert ez van ott ahol kell nem az! -
#21 "Az meg hogy "ki vagytok taszítva" buta hozzáállás"
Egyaltalan nem az, csunyan ez tortent (ahogyan Ramza irja) anno amikor elvalasztottak minket PCs "társainktol:D"
A konzolos nem jatekos vagy mi? mert az ott !!jatekosok foruma!! volt... jogos a mara koltoive avanzsalt kerdes:) -
#20 De én most nem erről beszélek, hanem arról, hogy nincs értelme kettéválasztani, mert nincs mit! Mivelhogy csak konzolos verzió van. Az meg hogy "ki vagytok taszítva" buta hozzáállás. -
Ramza #19 Magyarul bannoljuk két hétre, aki a pc-s fórumba nyitotta topikot -
Ramza #18 És akkor most a saját vélemény: mint pc-s és konzolos játékos, mindig is óvodás szintűnek érezrem a különválasztást és a háborúskodást ("az én apukám erősebb, mint a tiéd!").
De ha egyszer megtörtént a dolog, akkor legyünk következetesek. -
Ramza #17 Annak idején a játékosok fóruma nyilvánvaló megkülönböztetésül lett különválasztva a konzolosoktól (pontosabban fordítva...).
A neve nem az, hogy pc-sek fóruma, ugyanakkor teljesen nyilvánvaló, hogy erről van szó, hiszen emiatt lettek "kitaszítva" a mostahogyermekként kezelt konzolosok belőle.
Úgy gondolom, hogy még a legelvakultabb pc-sek sem tagadnák azt, hogy konzolos is lehet "játékos". Az elválasztás mégis megtörtént, akkor hát legyen. Viszont ne várja el ezek után egy pc-s sem, hogy akik ki lettek baszva az utcára a kastélyból, azok utána mégis oda járjanak melegedni. -
#16 De az Játékosok Fóruma (nem PC). Ez pedig játék. Nem értem hogy az most miért nem jó! Egyszerűen nincs értelme ide is nyitni mikor már van egy (ami szintén konzolos). -
Ramza #15 "Azért van a Konzolosok fóruma, ha esetleg egy PC-re is kijön, akkor legyen külön konzol is."
Nem.
Azért van a Konzolosok fóruma, hogy amennyiben egy konzoljátékot a konzolosok szeretnének megbeszélni, akkor megtehessék "otthon".
Ha anyám főz rántott húst, akkor ne kelljen már menzára mennem, ahol szintén lehet kapni ezt az ételt...
Ha pedig a menzán még csak nem is lehet kapni, akkor meg végképp ne kelljen már ott bejelentenem, ha otthon eszem :)
(bocs a hasonlatért, késő van és sok volt a sör :) -
#14 Na EZ volt egy gyerekes beszólás! -
#13 Na akkor tisztázzunk valami!
Nincs olyan téma, hogy PC játékok fóruma. Azért van a Konzolosok fóruma, ha esetleg egy PC-re is kijön, akkor legyen külön konzol is.
DE EBBŐL NEM LESZ PC-S VERZIÓ!!!!!!!!!!!!
Szóval már van egy ilyen topik, az foglakozik a témával. Csak egy platformra lesz, szal felesleges két topik, a másik meg már azért jobban be van indulva, több infó van ott, szal sry. -
#12 Bogaram neked ez maniad? Ezt mat egyszer megbeszeltuk :)))
Azt akarod hgoy a konzolosok is oda irjanak?:)) -
#11 Minenhol azt írják, hogy PC-re nem lesz ezért a PC-s topikok között meg sem néztem. -
#10 Elmúltál már 10 éves? -
#9 Olyan primitív vagy. Hányszor játszod ezt még el, hogy játékosok topicjára vonatkoztatsz és nem konzolosékra? -
#8 ITTEN!!! -
#7 mar van ilyen topik -
#6 Azt hol? -
#5 576 Konzol szerint harmadkategóriás játék. -
#4 Már van ilyen topik!
-
#3 Engem nem csigaz fel!
De mar csak azert is mert LOTR jaccani fogom :) -
még több kép
trailer -
#1 Nem is hiszem el, hogy ennek a játéknak még nincs itt topikja!
Final Fantasy stílusú szerepjáték lesz. A megjelenés is mindjárt itt van 2004-11-02 minden konzol platformra. PC-re sajnos nem lesz.
hivatalos oldal