106
Lord Of The Rings The Third Age
  • Sephi
    Nem ertem!

Az a topik rosz helyen van! Ez van jo helyen! Ebbe is csak te kotottel bele baratom! Tudod jol hogy en nem vagyok ellened de ertsd meg hogy ez a rendes eljaras! Az aki ott nyitotta az volt a bunos es nem az aki itt! Tehat oldja meg maga a sajat bajat!
  • Bandew

De hát nem érted hogy az egy konzol topic. És eddig senki nem kötött bele.
    Ez már ilyen fóbia a konzolosoknál, hogy gyűlölik őket vagy mi?
  • Sephi
    Pillanat.

Az aki a Jatekosokba nyitotta ha egy kicsit utananezett volna akkor nem oda rakta szal elvbol az a hibas es nem amit itt nyitottak meg.

Es igen nagyon fug! Hogy nezne mar ki hogy en a Jatekosok Forumaba nyitok GT topikot? Szerinted se kotnenek benne a Pc maniakusok nemde?

Fejezd mar abba! Nem latod hogy eyaltalan nincs igazad?
  • Bandew
    Akkor szépen fogod a kis kácsotad és írsz a moderátotoknak, hogy rakják át.
    Amúgy nem attól függ a topik tartalma, hogy melyik részlegben van.
  • Sephi
    De csesze meg az eg! Ha konzolra jon akkor a Konzol-ba legyen es nem a Jatekosok-ba mert ott 99% PC jatekok ember!!!

Fogd mar fel! Azt a topikot turujek ami a Jatekoso Forumaba van es ne ezt mert ez van ott ahol kell nem az!
  • CHEAPBOY
    "Az meg hogy "ki vagytok taszítva" buta hozzáállás"

Egyaltalan nem az, csunyan ez tortent (ahogyan Ramza irja) anno amikor elvalasztottak minket PCs "társainktol:D"

A konzolos nem jatekos vagy mi? mert az ott !!jatekosok foruma!! volt... jogos a mara koltoive avanzsalt kerdes:)
  • Bandew
    De én most nem erről beszélek, hanem arról, hogy nincs értelme kettéválasztani, mert nincs mit! Mivelhogy csak konzolos verzió van. Az meg hogy "ki vagytok taszítva" buta hozzáállás.
  • Ramza
    Magyarul bannoljuk két hétre, aki a pc-s fórumba nyitotta topikot
  • Ramza
    És akkor most a saját vélemény: mint pc-s és konzolos játékos, mindig is óvodás szintűnek érezrem a különválasztást és a háborúskodást ("az én apukám erősebb, mint a tiéd!").
    De ha egyszer megtörtént a dolog, akkor legyünk következetesek.
  • Ramza
    Annak idején a játékosok fóruma nyilvánvaló megkülönböztetésül lett különválasztva a konzolosoktól (pontosabban fordítva...).
    A neve nem az, hogy pc-sek fóruma, ugyanakkor teljesen nyilvánvaló, hogy erről van szó, hiszen emiatt lettek "kitaszítva" a mostahogyermekként kezelt konzolosok belőle.

Úgy gondolom, hogy még a legelvakultabb pc-sek sem tagadnák azt, hogy konzolos is lehet "játékos". Az elválasztás mégis megtörtént, akkor hát legyen. Viszont ne várja el ezek után egy pc-s sem, hogy akik ki lettek baszva az utcára a kastélyból, azok utána mégis oda járjanak melegedni.
  • Bandew
    De az Játékosok Fóruma (nem PC). Ez pedig játék. Nem értem hogy az most miért nem jó! Egyszerűen nincs értelme ide is nyitni mikor már van egy (ami szintén konzolos).
  • Ramza
    "Azért van a Konzolosok fóruma, ha esetleg egy PC-re is kijön, akkor legyen külön konzol is."

Nem.
    Azért van a Konzolosok fóruma, hogy amennyiben egy konzoljátékot a konzolosok szeretnének megbeszélni, akkor megtehessék "otthon".

Ha anyám főz rántott húst, akkor ne kelljen már menzára mennem, ahol szintén lehet kapni ezt az ételt...
    Ha pedig a menzán még csak nem is lehet kapni, akkor meg végképp ne kelljen már ott bejelentenem, ha otthon eszem :)

(bocs a hasonlatért, késő van és sok volt a sör :)
  • Bandew
    Na EZ volt egy gyerekes beszólás!
  • Bandew
    Na akkor tisztázzunk valami!
    Nincs olyan téma, hogy PC játékok fóruma. Azért van a Konzolosok fóruma, ha esetleg egy PC-re is kijön, akkor legyen külön konzol is.
    DE EBBŐL NEM LESZ PC-S VERZIÓ!!!!!!!!!!!!
    Szóval már van egy ilyen topik, az foglakozik a témával. Csak egy platformra lesz, szal felesleges két topik, a másik meg már azért jobban be van indulva, több infó van ott, szal sry.
  • Sephi
    Bogaram neked ez maniad? Ezt mat egyszer megbeszeltuk :)))

Azt akarod hgoy a konzolosok is oda irjanak?:))
  • Sulthal
    Minenhol azt írják, hogy PC-re nem lesz ezért a PC-s topikok között meg sem néztem.
  • torrente
    Elmúltál már 10 éves?
  • torrente
    Olyan primitív vagy. Hányszor játszod ezt még el, hogy játékosok topicjára vonatkoztatsz és nem konzolosékra?
  • Bandew
    ITTEN!!!
  • rezsofiz
    mar van ilyen topik
  • Sulthal
    Azt hol?
  • torrente
    576 Konzol szerint harmadkategóriás játék.
  • Bandew
    Már van ilyen topik!
  • Sephi
    Engem nem csigaz fel!

De mar csak azert is mert LOTR jaccani fogom :)
  • Sulthal

még több kép
    trailer
  • Sulthal
    Nem is hiszem el, hogy ennek a játéknak még nincs itt topikja!
    Final Fantasy stílusú szerepjáték lesz. A megjelenés is mindjárt itt van 2004-11-02 minden konzol platformra. PC-re sajnos nem lesz.

hivatalos oldal