106
Lord Of The Rings The Third Age
-
Hamster #66 Srácok, lehet azt változtatni, hogy melyik 3 szereplővel akarok harcolni? Én hiába néztem nem találtam erre vonatkozót.
Első elakadásom: Most éppen Edoras-ba nem engednek be. A hídon nagy nehezn átjutottam, de bent a városban semmi. Kinyitottam a három kaput, de tovább nem tudok menni. Már visszamentem a pálya legelejére, mindent átnéztem, de semmi. :-(
<- Hamster -> -
#65 Basszus nekem csak kedden vagy szerdán lesz meg, de az alapján amit mondtatok nagyon kiváncsi vagyok rá.. Addig marad az SA + Def Jam -
#64 Engem nem zavar ha tul linearis de nekem ne legyen monton mert abba bnelepusztulok :DD -
Ramza #63 Igen, nekem is hasonló a véleményem.
A harcrendszert és a fejlesztéseket legalább ötfajta jrpg-ből válogatták össze, de jó lett :)
Csak egy kicsit lineáris és monton, de egyelőre ezt az egy (kettő) hibát találtam. -
#62 A mit a felszerelési tárgyakról (equipments) irtam az mostanra azért változott elég jó kis tárgyakat találtam már , kicsit türelmetlen voltam. -
#61 Bocsi az előző válasz volt a 56.ra -
#60 A sztori tulajdonképpen a filmet követi hőseink ugyanazt az utat járják be , közben Gandalf különböző mágikus üzeneteket küld nekik ezek moviek a filmből a szálak néha összefutnak pl mi segítünk Gandalfnak legyőzni a Balrogot A Balrog elleni csata végre már elég kemény volt 5 resurrect de 1.-re sikerült. -
#59 Most probaltam ki. Nekem teccik :D Nem vagyok tole elajulva de teccik. Imadom a LOTR fiilinget benne es teccik ahogy Gandalf magyarrazza a dolgokat. A csatak is eleg erisek.
Szerintem vegig viszem :D -
#58 Ehh ez kicsit gázos, bár gondolom a másik fele meg amiatt sírt volna, hogy nem küzdhet meg a Balroggal..
Nem a testvére, szimplán épp a Balrogok rajzásába csöppentél bele.. ((; -
Ramza #57 Azt, hogy itt-ott csúnyán belerúg sajnos az eredetibe :(
A Balrog, aki néhány napja már Gandalffal küzd valahol nagyon messze, persze nekünk is megjelenik.
Persze biztosan csak a testvére :( -
#56 Hmm nahh ez már pozitívan hangzik, főleg ha tényleg elég sok cuccot felvehet az ember. Aham, bár ha azt mondod 8 pont akkor tuttira el lehet vele jáccogatni, meg nekem maga a világ is bejövős. Tényleg a sztorihoz mennyire ragaszkodik a játék? Már írták itt, hogy egész érdekesen keresztezi az eredetit, ez mit takar? -
Ramza #55 Rengeteg fajta tárgy van, de mivel négy óra után 7%-nál tartok, így egyelőre komolyabbal nem találkoztam.
Viszont egy karakterre iszonyatos mennyiségű cucc aggatható (válvédőtől a lábszárvédőig minden!), és mindnek jópofa neve van aszerint, hogy pl. melyik korban, kik, milyen anyagból készítették.
Amúgy nekem bejön az anyag, bár soha nem lesz belőle klasszikus, mert hiányzik belőle az a bizonyos plusz kraft.
Klasszikus 8 pontos nálam :) -
#54 Ehh ez rulza :D -
#53 Álltalában nem látod az ellenfelet és úgy alakul ki a csata de ezt jelzi előre a képernyő bal szélén egy növekvő vörös szem mikor eléri a maximumát akkor a szem észrevett és random támadás van vagy a ranger karakter jelzi előre a veszélyt ekkor egy kékes gömb jelenik meg a bal oldalon és ha továbbmész akkor tuti csata jön.Tehát előre fel lehet készülni a csatákra. -
#52 Néha látod ahogy megrohannak és úgy jön a támadás, néha meg nem látod az ellenséget és úgy támadnak meg. -
#51 Erre valaszojatok ma'! -
#50 A Balrog majd megizzaszt (na azért nem annyira).
Egyébként a sztori szerintem elég érdekesen keresztezi az eredetit. -
#49 Sejted, hogy nem arra gondoltam, hogy a 0. szintű kis csíra kari leüt 1 orkot és ott a Glamdring.. Viszont vmi komolyabb mob leütése után azért illene vmi MERP-es artot kapni, szerintem feldobná a játékot. -
#48 Egy naon fontos kerdes... a tamadasok spontan avagy latod a szornyet es ha neked jon akkor van csata?? -
Ramza #47 ...csak valami kis plusz hiányzik.
Egyetértek, amúgy én is ott vagyok, és ennek ellenére én is végig fogom tolni, mert hangulata azért van szerencsére. -
Ramza #46 Szerinted mennyi az esély arra, hogy egy noname karakter Glamdring-et találjon egy útszéli ládában? -
#45 A equipek minden karaktarnél egyéniek egymásét nem használhatják mondjuk ez egy fegyvernél érthető talán ,de mondjuk egy köpenynél? kivéve a talizmánokat ebből 1 karinál 4 lehet ezek elég jók. Az equipekben semmi különös nincs eddig a világhoz illeszkedő ruhadarabok és fegyverek de semmi extra artifact ,talán később. -
#44 Az FF-es harcrendszer az nekem bejövős. Nagyon lineáris a játékmenet, erre érted, hogy kicsi a szabadság? Aham, reméltem, hogy legalább jó sok cucc lesz benne, mártmint equipment is, meg ha normálon ennyire könnyű, akkor hardon fogok nekikezdeni, ez kicsit röhejesen hangzik, hogy nem nagyon kell használni az itemeket. Eqipek amik vannak az LOTR világ beli? Mármint van ilyen, hogy Glamdring meg ilyesmi? -
#43 Móriában járok a harcrendszer ff-es de egyszerűbb (nem jobb!) a sztori ugye adott a grafika jó kicsi a szabadság eléggé szájbarágós a világ miatt végignyomom. Kissé könnyű normalon még nem kelett használnom feltámasztást ami 6 órai játék után kissé ciki. Kissé kevés a használható equipment az item sok de mivel könnyü nem kell használni őket.Nem mondom hogy rossz csak .? -
#42 Ez az a game amit nagyon vártam, remélem nem kell csalódni benne. Móriára különösen kiváncsi leszek (: -
#41 képzelj el egy FF játékot a gyűrűk ura világában. felépítését / harcrendszerét tekintve ugyanolyan. a sztori a film vonalát követi, de egy másik szálon. valószínűleg nincs benne annyi titok és lehetőség, mint egy FF-ben, de nagyon hangulatos és nagyon szép. mindenképpen ajánlom! -
#40 Mar megvan? Meseje' mar rola vaze! -
#39 über ez a játék. csak abban reménykedem, hogy nem két nap alatt fogom végigvinni. -
#38 Ezt en nem ertem. -
#37 És jó amerikai forgatóköny szerint, Haldír meghal a Helm szurdoki csatában ((((; *fetreng* -
#36 Hya hamarosan ki is fogom probalni ha minden jol megyen.
Erdekel... szeretem a gyuruk ura fiilinget de remelem nem lesz valami unalmas izeseg... vajon az erdeti storyit koveti majd?
Mert mar igy elkepzelem hogy fogunk harolni a nagy haboruban es Helm szurkodkban :DDD -
#35 na hogy a játékról is legyen egy kis szó, megjelent. a trailerek alapján igen brutálisnak tűnik, bár gyanítom, hogy az xbox verzióról készültek. de gondolom a ps2 sem lesz sokkal csúnyább. ha hosszúságra is közelítene egy FF-hez, akkor asszem meglenne a program a következő hónapokra. -
#34 En kerem kieltem a hajlamaimat szal :)) -
#33 Mikoris óhajtjátok ezt abbahagyni??? -
#32 MIT NEM ERTESZ VELEM EGYETT???
AZ AMI A PC-ESEKNEL VAN ROSZ!
EZ AMI ITT VAN JO!
MI A FENET KELL EZEN ENNYIT FILOZOFALNI?!?!?!!? -
#31 Még mindig nem értek veled egyet (ha PC-s játékok fóruma lenne, akkor igen), de a kedvetekért hagyom. -
#30 Nem elmebeteg... nagyon is okos embert es oszinten en sem ertem hogy ezt most miert csinalja :( -
#29 Hagyd már békén. Nem látod, hogy elmebeteg? -
#28 Ehhh?? Nem faradtal meg bene?
Meg egyszer leirom.
Az aki a Jatekosok forumaba nyitotta a topikot roszul jart el es torolni kell mert a Konzolosokba kellet volna mivel konzol jatekrol van szo.
Az aki itt nyitotta ki a topikot jol jart el mert ide kellet volna mar alapbol.
Ez ugyanolyan mintha tegyuk fel majd lesz Wacraft 4 es akkor en a Konzolosok forumaba nyitom meg a forumot de az soha sem lesz konzolon mikozben mas a Jatekosok Forumaba nyitja meg. Akkor ott ki lenne a hibas? -
#27 Bűnös?
Nem értem ezt az egészet. Nagyon felfújjátok ezt a dolgot (gondolom ez a PC vs. Konzol háború miatt van). Én csak annyit állítok, hogy már van egy ilyen topik, ami ugyanúgy konzolos.