LOTR The Third Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler Durden
Hmm nahh ez már pozitívan hangzik, fõleg ha tényleg elég sok cuccot felvehet az ember. Aham, bár ha azt mondod 8 pont akkor tuttira el lehet vele jáccogatni, meg nekem maga a világ is bejövõs. Tényleg a sztorihoz mennyire ragaszkodik a játék? Már írták itt, hogy egész érdekesen keresztezi az eredetit, ez mit takar?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Rengeteg fajta tárgy van, de mivel négy óra után 7%-nál tartok, így egyelõre komolyabbal nem találkoztam.
Viszont egy karakterre iszonyatos mennyiségû cucc aggatható (válvédõtõl a lábszárvédõig minden!), és mindnek jópofa neve van aszerint, hogy pl. melyik korban, kik, milyen anyagból készítették.

Amúgy nekem bejön az anyag, bár soha nem lesz belõle klasszikus, mert hiányzik belõle az a bizonyos plusz kraft.
Klasszikus 8 pontos nálam 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Ehh ez rulza 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Luiprima
Álltalában nem látod az ellenfelet és úgy alakul ki a csata de ezt jelzi elõre a képernyõ bal szélén egy növekvõ vörös szem mikor eléri a maximumát akkor a szem észrevett és random támadás van vagy a ranger karakter jelzi elõre a veszélyt ekkor egy kékes gömb jelenik meg a bal oldalon és ha továbbmész akkor tuti csata jön.Tehát elõre fel lehet készülni a csatákra.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Sulthal
Néha látod ahogy megrohannak és úgy jön a támadás, néha meg nem látod az ellenséget és úgy támadnak meg.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Sephi
Erre valaszojatok ma'!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sulthal
A Balrog majd megizzaszt (na azért nem annyira).
Egyébként a sztori szerintem elég érdekesen keresztezi az eredetit.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Tyler Durden
Sejted, hogy nem arra gondoltam, hogy a 0. szintû kis csíra kari leüt 1 orkot és ott a Glamdring.. Viszont vmi komolyabb mob leütése után azért illene vmi MERP-es artot kapni, szerintem feldobná a játékot.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Sephi
Egy naon fontos kerdes... a tamadasok spontan avagy latod a szornyet es ha neked jon akkor van csata??

...csak valami kis plusz hiányzik.
Egyetértek, amúgy én is ott vagyok, és ennek ellenére én is végig fogom tolni, mert hangulata azért van szerencsére.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Szerinted mennyi az esély arra, hogy egy noname karakter Glamdring-et találjon egy útszéli ládában?

Luiprima
A equipek minden karaktarnél egyéniek egymásét nem használhatják mondjuk ez egy fegyvernél érthetõ talán ,de mondjuk egy köpenynél? kivéve a talizmánokat ebbõl 1 karinál 4 lehet ezek elég jók. Az equipekben semmi különös nincs eddig a világhoz illeszkedõ ruhadarabok és fegyverek de semmi extra artifact ,talán késõbb.

Tyler Durden
Az FF-es harcrendszer az nekem bejövõs. Nagyon lineáris a játékmenet, erre érted, hogy kicsi a szabadság? Aham, reméltem, hogy legalább jó sok cucc lesz benne, mártmint equipment is, meg ha normálon ennyire könnyû, akkor hardon fogok nekikezdeni, ez kicsit röhejesen hangzik, hogy nem nagyon kell használni az itemeket. Eqipek amik vannak az LOTR világ beli? Mármint van ilyen, hogy Glamdring meg ilyesmi?

Luiprima
Móriában járok a harcrendszer ff-es de egyszerûbb (nem jobb!) a sztori ugye adott a grafika jó kicsi a szabadság eléggé szájbarágós a világ miatt végignyomom. Kissé könnyû normalon még nem kelett használnom feltámasztást ami 6 órai játék után kissé ciki. Kissé kevés a használható equipment az item sok de mivel könnyü nem kell használni õket.Nem mondom hogy rossz csak .?

Tyler Durden
Ez az a game amit nagyon vártam, remélem nem kell csalódni benne. Móriára különösen kiváncsi leszek (:

musha
képzelj el egy FF játékot a gyûrûk ura világában. felépítését / harcrendszerét tekintve ugyanolyan. a sztori a film vonalát követi, de egy másik szálon. valószínûleg nincs benne annyi titok és lehetõség, mint egy FF-ben, de nagyon hangulatos és nagyon szép. mindenképpen ajánlom!

Sephi
Mar megvan? Meseje' mar rola vaze!

musha
über ez a játék. csak abban reménykedem, hogy nem két nap alatt fogom végigvinni.

Sephi
Ezt en nem ertem.

Tyler Durden
És jó amerikai forgatóköny szerint, Haldír meghal a Helm szurdoki csatában ((((; *fetreng*

Sephi
Hya hamarosan ki is fogom probalni ha minden jol megyen.

Erdekel... szeretem a gyuruk ura fiilinget de remelem nem lesz valami unalmas izeseg... vajon az erdeti storyit koveti majd?

Mert mar igy elkepzelem hogy fogunk harolni a nagy haboruban es Helm szurkodkban 😄DD

musha
na hogy a játékról is legyen egy kis szó, megjelent. a trailerek alapján igen brutálisnak tûnik, bár gyanítom, hogy az xbox verzióról készültek. de gondolom a ps2 sem lesz sokkal csúnyább. ha hosszúságra is közelítene egy FF-hez, akkor asszem meglenne a program a következõ hónapokra.

Sephi
En kerem kieltem a hajlamaimat szal 😊)

Seth
Mikoris óhajtjátok ezt abbahagyni???

PSN ID.: Beegabor

Sephi
MIT NEM ERTESZ VELEM EGYETT???

AZ AMI A PC-ESEKNEL VAN ROSZ!

EZ AMI ITT VAN JO!

MI A FENET KELL EZEN ENNYIT FILOZOFALNI?!?!?!!?

Bandew
Még mindig nem értek veled egyet (ha PC-s játékok fóruma lenne, akkor igen), de a kedvetekért hagyom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Nem elmebeteg... nagyon is okos embert es oszinten en sem ertem hogy ezt most miert csinalja 😞

torrente
Hagyd már békén. Nem látod, hogy elmebeteg?

Sephi
Ehhh?? Nem faradtal meg bene?

Meg egyszer leirom.

Az aki a Jatekosok forumaba nyitotta a topikot roszul jart el es torolni kell mert a Konzolosokba kellet volna mivel konzol jatekrol van szo.

Az aki itt nyitotta ki a topikot jol jart el mert ide kellet volna mar alapbol.

Ez ugyanolyan mintha tegyuk fel majd lesz Wacraft 4 es akkor en a Konzolosok forumaba nyitom meg a forumot de az soha sem lesz konzolon mikozben mas a Jatekosok Forumaba nyitja meg. Akkor ott ki lenne a hibas?

Bandew
Bûnös?
Nem értem ezt az egészet. Nagyon felfújjátok ezt a dolgot (gondolom ez a PC vs. Konzol háború miatt van). Én csak annyit állítok, hogy már van egy ilyen topik, ami ugyanúgy konzolos.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Nem ertem!

Az a topik rosz helyen van! Ez van jo helyen! Ebbe is csak te kotottel bele baratom! Tudod jol hogy en nem vagyok ellened de ertsd meg hogy ez a rendes eljaras! Az aki ott nyitotta az volt a bunos es nem az aki itt! Tehat oldja meg maga a sajat bajat!

Bandew

De hát nem érted hogy az egy konzol topic. És eddig senki nem kötött bele.
Ez már ilyen fóbia a konzolosoknál, hogy gyûlölik õket vagy mi?

Sephi
Pillanat.

Az aki a Jatekosokba nyitotta ha egy kicsit utananezett volna akkor nem oda rakta szal elvbol az a hibas es nem amit itt nyitottak meg.

Es igen nagyon fug! Hogy nezne mar ki hogy en a Jatekosok Forumaba nyitok GT topikot? Szerinted se kotnenek benne a Pc maniakusok nemde?

Fejezd mar abba! Nem latod hogy eyaltalan nincs igazad?

Bandew
Akkor szépen fogod a kis kácsotad és írsz a moderátotoknak, hogy rakják át.
Amúgy nem attól függ a topik tartalma, hogy melyik részlegben van.

Sephi
De csesze meg az eg! Ha konzolra jon akkor a Konzol-ba legyen es nem a Jatekosok-ba mert ott 99% PC jatekok ember!!!

Fogd mar fel! Azt a topikot turujek ami a Jatekoso Forumaba van es ne ezt mert ez van ott ahol kell nem az!

CHEAPBOY
"Az meg hogy "ki vagytok taszítva" buta hozzáállás"

Egyaltalan nem az, csunyan ez tortent (ahogyan Ramza irja) anno amikor elvalasztottak minket PCs "társainktol😄"

A konzolos nem jatekos vagy mi? mert az ott !!jatekosok foruma!! volt... jogos a mara koltoive avanzsalt kerdes😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Bandew
De én most nem errõl beszélek, hanem arról, hogy nincs értelme kettéválasztani, mert nincs mit! Mivelhogy csak konzolos verzió van. Az meg hogy "ki vagytok taszítva" buta hozzáállás.

Magyarul bannoljuk két hétre, aki a pc-s fórumba nyitotta topikot

És akkor most a saját vélemény: mint pc-s és konzolos játékos, mindig is óvodás szintûnek érezrem a különválasztást és a háborúskodást ("az én apukám erõsebb, mint a tiéd!").
De ha egyszer megtörtént a dolog, akkor legyünk következetesek.

Annak idején a játékosok fóruma nyilvánvaló megkülönböztetésül lett különválasztva a konzolosoktól (pontosabban fordítva...).
A neve nem az, hogy pc-sek fóruma, ugyanakkor teljesen nyilvánvaló, hogy errõl van szó, hiszen emiatt lettek "kitaszítva" a mostahogyermekként kezelt konzolosok belõle.

Úgy gondolom, hogy még a legelvakultabb pc-sek sem tagadnák azt, hogy konzolos is lehet "játékos". Az elválasztás mégis megtörtént, akkor hát legyen. Viszont ne várja el ezek után egy pc-s sem, hogy akik ki lettek baszva az utcára a kastélyból, azok utána mégis oda járjanak melegedni.

Bandew
De az Játékosok Fóruma (nem PC). Ez pedig játék. Nem értem hogy az most miért nem jó! Egyszerûen nincs értelme ide is nyitni mikor már van egy (ami szintén konzolos).

"Azért van a Konzolosok fóruma, ha esetleg egy PC-re is kijön, akkor legyen külön konzol is."

Nem.
Azért van a Konzolosok fóruma, hogy amennyiben egy konzoljátékot a konzolosok szeretnének megbeszélni, akkor megtehessék "otthon".

Ha anyám fõz rántott húst, akkor ne kelljen már menzára mennem, ahol szintén lehet kapni ezt az ételt...
Ha pedig a menzán még csak nem is lehet kapni, akkor meg végképp ne kelljen már ott bejelentenem, ha otthon eszem 😊

(bocs a hasonlatért, késõ van és sok volt a sör 😊

Bandew
Na EZ volt egy gyerekes beszólás!

Bandew
Na akkor tisztázzunk valami!
Nincs olyan téma, hogy PC játékok fóruma. Azért van a Konzolosok fóruma, ha esetleg egy PC-re is kijön, akkor legyen külön konzol is.
DE EBBÕL NEM LESZ PC-S VERZIÓ!!!!!!!!!!!!
Szóval már van egy ilyen topik, az foglakozik a témával. Csak egy platformra lesz, szal felesleges két topik, a másik meg már azért jobban be van indulva, több infó van ott, szal sry.

Sephi
Bogaram neked ez maniad? Ezt mat egyszer megbeszeltuk 😊))

Azt akarod hgoy a konzolosok is oda irjanak?😊)

Sulthal
Minenhol azt írják, hogy PC-re nem lesz ezért a PC-s topikok között meg sem néztem.

torrente
Elmúltál már 10 éves?

torrente
Olyan primitív vagy. Hányszor játszod ezt még el, hogy játékosok topicjára vonatkoztatsz és nem konzolosékra?

Bandew

rezsofiz
mar van ilyen topik

sazl : c