LOTR The Third Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
A másikat meg már mondtam, szerintem a játék vége, mondjuk úgy 75%-tól vmi nevetségesen könnyû volt. Nekem az alappartym a Gondori ficak, az elf csajszi /szerintem õ a legfontosabb karakter/ és végül az ijász csóka. A többit max akkor használtam ha kötelezõ volt. Ezzel a partyval a végén nem lehet meghalni, köszönhetõen az elf varázslócsajnak..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
A narráció nyújtotta hangulat szerintem kevés ahhoz, hogy történetnek nevezhessük.
A végsõ csata pedig tökmindegy, hogy kinek az agyszüleménye, oltári nagy baromság.
Ennyi. Azért élveztem, különben nem nyomtam volna bele 28 órát.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
2.) Ramza, ezért miért vagy kiakadva? Ez nem a Tolkien: LotR játék, hanem az EA LotR: The Third Age játéka. Szerintem az alternatív narráció adja meg az igazi hangulatát.
.hzx
Most vagyok 99%-nál, éjszaka fél kettõkor végig is vittem volna, de elbuktam az utolsó csatát.
Összességében azt gondolom, hogy nagyon jó játszhatóságú, de borzasztó története van, és iszonyatosan ellaposodik a végére.
Az utolsó csata pedig nem más, mint az egész GyU mítosz szemenköpése és megalázása, gyalázat.
A korábbi 8 pontomat módosítom 6,5-7-re.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
BTW aki már végig nyomta annak mi a véleménye a gaméról? Szerintem egész jó kis játék volt, csak 1 picit lehetett volna nehezebb.
A végsõ csatákat imho becsukott szemmel is meg lehetett nyerni..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Hát erre mit lehet írni? Ha tisztességesen fejlesztve van mindenki, akkor a jobb támadó képességekkel biztos nagyon is sebezhetõ a Balrog.
Gandalf támadásaival pedig pláne. Kell néhány felélesztés, mert hullanak majd néhányan, de ennek ellenére nem nehéz a csata, csak hosszú. Ha nem foglalkoztál a karakterek képességeinek fejlesztésévell, akkor menj szépen vissza egy kicsit még tápolni, mert nem lesz esélyed. Nem csak itt, a késõbbiekben sem.
Ilyen elég sok van, de még több, amikor egy ötlet sincs benne, mégis rossz. :))
Aki pedig az utolsó ütést beviszi, az kicsivel többet kap a többieknél, ezt pedig a FFVIII-ból vették át :)
Hihetetlen ez a játék, kb. egy darab új ötlet nincs benne, mégis elég jó :)
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
Ezt a FFX-bõl vették át, ha valaki akár csak egyet üt sikeresen, akkor már megkapja a csatáért a teljes xp-t.
Ha pedig most kezdtél el játszani vele, akkor nincs még 4 karakter, így nincs kiket cserélgetni :)
Elõre is köszönöm.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ilyenkor elgondolokdik az ember, hogy milyen könnyû dolga lenne a gonoszoknak, ha nem AI irányítaná õket :)
Egy játékmentést kell kiválasztani, és addig tudod a gonosz csatákat lenyomni, ameddig az eredetiben eljutottál (bár nekem dobott be Gyûrûlidérces csatát is, ami az eredetiben nem volt addig). Ha mindet teljesíted, akkor rá lehet menteni õket az eredeti állásra, és ad érte ajándék tárgyakat, amit az eredeti karakterek vehetnek fel!
Természetesen ha továbbhaladsz az eredeti sztoriban, akkor legközelebb az evil mode választásakor nem az elejérõl kell kezdened mindent, hanem ahol abbahagytad.
Királyság!
16 óra játék után is még csak 59%-nál tartok. Egyre jobban tetszik a játék. :-))
<- Hamster ->
Viszont a sok tárgy az nagyon jó benne, azaz hogy folyamatosan fejleszted a karaktert mert mindig ad valami jó kis ujdonságot. :) Hangulata pedig nagyon jó, persze csak addig amíg még nem frusztrál a monotonitása!
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
nekem a hangulata / tápolási rendszere miatt nagyon bejön.
<- Hamster ->
Elsõ elakadásom: Most éppen Edoras-ba nem engednek be. A hídon nagy nehezn átjutottam, de bent a városban semmi. Kinyitottam a három kaput, de tovább nem tudok menni. Már visszamentem a pálya legelejére, mindent átnéztem, de semmi. :-(
<- Hamster ->
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A harcrendszert és a fejlesztéseket legalább ötfajta jrpg-bõl válogatták össze, de jó lett :)
Csak egy kicsit lineáris és monton, de egyelõre ezt az egy (kettõ) hibát találtam.
Szerintem vegig viszem :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem a testvére, szimplán épp a Balrogok rajzásába csöppentél bele.. ((;
A Balrog, aki néhány napja már Gandalffal küzd valahol nagyon messze, persze nekünk is megjelenik.
Persze biztosan csak a testvére :(