361
-
Ancsa #281 Írjatok már ide,hogy hánykor nyitják ki ma a Mátrixot?Kösz
Pusz -
Ancsa #280 Sziasztok!
Máté!Nem tudom,hogy most mi volt ez!!!???
Te is egy jófej gyerevagy és ne igyon egyikőtök se mert úgy jártok mint EGYESEK:)
A bolodg szülinapot meg azt se tudom,hogy az együttesből ki írta,tehát nem tudom személyesen megköszönni.
Ha tudtok holnap gyertek a Mátrixba!Én fél2től 7ig ott leszek.Várlak titeket!
Pussssszy -
#279 Máté, ott a pont!
Bár azt hiszem a lényeget nem érted.
"Az orvosaim leszedik az összes pénzem, miközben orálisan megkínoznak, hogy még este elalváskor is cak üvöltök. A saját nevemet.
És te nem csak a Mátrixban vagy hülye, hanem mondjuk a boltban, meg máshol is.
Tominak nem volt szülinapja, arra meg szerintem senki nem kíváncsi, hogy milyen :P-ni veled.
És 12.-én tényleg jössz koncertre, de öltöny nélkül, az meg, hogy a fejedben mi lesz, majd kiderül."
Maradok tisztelettel. -
#278 Folytazsd Máté!
CSak elébb igyál meg még egy üveg vodkát...
NT
-
"ancsának boldog szülinapot! KIVÁN AZ EGÉSZ EGYÜTTES!"
-na ezt Lexa félreértette és ezt válaszolta:
"Olyan jó vagyok az ágyban hogy a saját nevemet szoktam üvöltözni!!!!"
valaki testi kegyeii itt harc folyik!? Vagymi.
Milyen hülyeség következik most? Összevágva igy hangzik:
"az orvosaim megmondták""én""a mátrixban""vagyok hülye".
"Boldog szülnapot""Tomi"! "Milyen érzés"":P Velem"?
"12-én jó kis koncira""megyek""tudattal""a fejemben".
"Lexa""ÜZENETE".
VÉGE? Vagy a sztory folytatódik? Nos? !
Várom a kéréseket, hogy folytassam !
Máté -
A KISEBBIK #276 üdv mindenkinek!
a honlapon a legördülőmenübe tettem még egy fület 'Koncertek' felirattal, itt megtudhatjátok, hogy mikor, hol, és hány órakor lesznek legközelebb koncertek.
Fogyasszátok egészséggel! -
Ancsa #275 Sziasztok!
Mizu veletek?Próbáltok még?Majd 8után gyertek Msn-re!
puszi -
VVr reg #274 Lexa | Olyan jó vagyok az ágyban hogy a saját nevemet szoktam üvöltözni!!!! <------ ÜZENETE:
Boldog szülnapot Ancsi!!!Milyen érzés azzal a tudattal élni hogy büntethető vagy???:P
Tomi az akkor is az én számom...:P Velem nem szabad kötekedni az orvosaim megmondták...szal..tudod az az én számom...:P
BIBIBIBIBIB:...Holnap talizunk a mátrixban ...BBIBIIBIIBIBIB én nem vagyok hülye (a hangok is megmondták a fejemben=])!!!BIBIBIB... megyek 12-én jó kis koncira....,.BIBIBIBIB!!!!!!!!!!
Nah csóközön....
-
#273 ANCSÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT kíván az egész együttes!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ANCSA!!!!!!!!!!!
-
#272 Nemcsak, jelentkezz be MSN-re!!!
HAnyas vagy, te Disznó?
Kösz a mozgó feliratot! -
#271 női logic -
Goth #270 Mire jó akkor a privát üzenet ... -
Ancsa #269 NTomi!
Köszi,hogy ilyen rendes vagy.Majd azért 12-én ott leszek.
MA is ott voltama Mátrixba fél2től de nagyon kevesen voltunk.Holnap is megyek.
Már sokkal jobban vagyok.
Ma majdnem eltörtem a lábam.Add már meg léci a freemail címed mert így nagyon rossz írni ilyeneket.
Pusz -
Ancsa #268 Boldog szülinapot Gergő!!!!Majd gyere msn-re!
szija -
Ferky #267 Hy GERGŐ!!!!!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!
NARANCSLEKVÁROS TÖCSKÖSRÉTES SZARVASBOGÁR ISTENBIZONY NAPÓLEON.UNCI
MINDEN SZÉPET ÉS JÓT :VEDD ÚGY HOGY A SZÜLINAPI AJÁNDÉKOM A SZOMBATI JELENLÉT VOLT,ANYÁMÉK MÁR MEGBÉKÉLTEK,ÚHOGY NINCS SEGÁZ...
HMMM..ENNYI.
SÁ! -
#266 [szin=red][marquee direction=right][brutálnagy]Boldog Szülinapot Gergő! -
#265 Sziasztok Mindenki!
"Kérdezték, hogy milyen volt a buli,
Én azt hittem nem voltam ott,
Az emlékkönyvben nem volt benne,
Kitéptek néhány lapot..."
Nos, az "Eszembe jutottál" -t tényleg nem LEXA ihlette, de attól még lehet a kedvenc dala, aminek csak örülni tudok!
Kedves Ancsa! Nem kell kétségbe esni, nagyon aranyos voltál, és szerencsére semmi baj nem történt!
Ha érdemrendet osztanánk, akkor pedig adjuk inkább azoknak a lányoknak, akik szinte az egész koncertet végigtáncolták, nagy nagy örömünkre!!!
Hógolyózzatok sokat,
Nagyobbik Tomi -
#264 Oké, de akkor Viktor tartson éneklés közben a szájában egy rózsát. :)
De ezt amúgy ne szokjuk meg, mert bár nem tudjátok, a Kovalsky meg a Vega ugyanezt csinálja, úgyhogy aki napszemüveget mer hozni, azt eldádázom.
Nem mátrixolunk, meg semmi.
Esetleg ne öltözzek be Ámornak pelenkával na? -
Ferky #263 Narancslekvár...!!!
Dumáltunk Viktorral ,hogy a Valentin napi koncerten öltönyben kellene játszani...
Vélemények?
Szerintem jó ötlet(merthogy még ilyen úgysem volt).
Viktor mutatta a CD-borító tervet ,nekem igen tetszett(6x25cm)
Na megyek és megnézem a boon-os fórumot is.
Töcskösrétes!!! -
#262 Öööö, Lexa.
Nem hinném, hogy Tomi neked írta volna, úgyhogy az a szám inkább valaki mást illet.
De persze te is szeretheted, meg minden, meg érezheted magadénak, DE!
Bár ezt a művész úr majd eldönti, csak közbeokoskodtam.
-
VVr reg #261 Csóközön Mindenknek!!!
Drága Egyetlen Ancsikám!!!Nem hiszem hgy bárki is haragudni tudna rád!Sőt sztem inkább örül mindenki hogy nem lett komoly bajod!!Azért arra készülj fel hogy suliban kapsz egy jó erős fejmosást.Legközelebb inkább hallgass rám!!!!THX!!!
Vologda!Jók vagytok:P Köcce a számot...az ÉN SZÁMOMAT!!!!Mert az az "ÉN SZÁMOM" ha valaki nem tudná:P (Eszembe jutottál...)
Plíízzzzzz a szöveget rakjátok már fel az oldalra!!Előre is thenksz
Nah TSÓK a családnak...:Lexa -
Ancsa #260 Még annyit azért írok,hogy életmentő érdemérmet kap NTomi.Kösz,hogy segítettél a lépcsőn.
Pusz :Ancsa -
Ancsa #259 Remélem nem haragszotok,de ha igen,akkor -
#258 Csók emberek!
Köszönjük a tegnapi egybegyűlteknek, hogy egybegyűltek a koncerten, meg táncoltak, buliztak, dáridóztak kedvükre.
Ancsa, ne aggódj, szerintem ilyen miatt senki nem haragszik meg rád. Csak legközelebb óvatosnak kell lenned, de hát minek magyarázom, úgyis tudod,mire gondolok.
Hé, ki az aki Ferit futtatja? Megmondom neki, biztos örülni fog neki.
egyenlőre ennyi, várjuk a hozzászólásokat. -
Ancsa #257 Sziasztok!
Mindenkinek bocsika a tegnapi vmi miatt.Azt nem tudom hogy mi történt csak egy keveset.Majd küldök sms-t is.Vki elmesélhetne nekem mindent.NA én majd megyek tesómmal a Mátrixba ma bocsánatot kérni a többiektől is.
Sziasztok,pusz -
VVr reg #256 Nagyon jó a zene, de télleg. FERI a legjobb, a többiek is értenek a dolgukhoz , azér Feri a király, főleg az új bőrökkel
Királyság van!! -
#255 Tehát akkor újra születésnapi-ünnepi Vologdavr. Koncert lesz.
Uyanis jó trombitásunk (azaz én) szintén szombaton tartja eme napot, úgyhogy dupla szülinap lesz.
Mindent bele, és majd játszunk akkor minden szülinaposnak. Még nekem is. :)
Gergő -
Ancsa #254 sziasztok!!!
végre betuttem így jelentkezni.Imádlak titeket.Holnap megyünk a barátaimmal melnia szülinapom,tehát....ott leszek már megint.Mátrixban.Majd játszotok nekem is.
Sziasztok
ja és letsom a bizibe:) -
#253 Szasztok mindenki!!!!!
Ezennel Örömmel Közhírré Tétetem, hogy:
Január 29.-én HOLNAP!
19:00 órától (vagy egy pár perc késéssel)
A MÁTRIX PUBBAN
ÁRÉSZ-VOLOGDA VÁROSRÉSZ koncert
Igen, a hír minket is meglepett, ebben a pillanatban szóltak, hogy be kell ugranunk az Exelzior, vagy mi helyett, mindegy, remélem nem haragszanak meg, hogy ilyen bunkó módon leírtam őket.
Elvileg mi kezdünk, a belépő: 200 Ft. -
VVr reg #252 Szaisztok!
Kösz Gergő,hogy megcsináltad.És nem ismertél fel szerintem.
Tomi!Kikérem hogy csak gimis ifjúság!Ja és jók voltatok!!!
Csináltam a Boon-on egy fórumot oda is írjatok majd!fel fogjátok ismerni.
Sziasztok!
Ancsa -
Ferky #251 Narancslekváros...
Mikor lesz kész a demó,borítóval meg mindennel. Na jó a borító nem olyan fontos(de jó lenne).CSak úgy simán?
Töcskösrétes!!!!! -
#250 Wow!!!
Sikerált regelnem magamnak egyet nagy nehezen!
Ancsa, ment neked is, az emiledre, jelezz vissza általa az ezsgének, és reméljük holnap már irkálhatsz saját néven. -
#249 Sziasztok MINDENKI!
Én is örülök, hogy tetszett Nektek a koncert, pedig már épp el akartam menni fagyit árulni Portugáliába.
Szerintetek teljesen táncolhatatlan a zenénk, vagy csak azért nem mozdult meg a gimis ifjúság, mert még korán reggel 14.00-kor nehéz denszelni?
Várom a véleményeket, Nagyobbik Tomi -
#248 Üdv Mindenkinek!
Teljesen el vagyok pirulva, és vigyorgok, mint a vadalma, hogy ennyi jó hozzászólást kaptunk.
Öcsém, ennyien még sosem voltak itt fenn!
Köszönjük szépen mindenkinek, igaz, kissé szétesős koncert volt, betudható ez annak, hogy péntektől keddig a demóval foglalkoztunk, és nem volt időnk összepróbálni.
Mindegy, a hangzás az fos volt, de a hangulat engem kárpótolt.
Remélem titeket is!
Ancsa, téged megint nem láttalak, vagy nem ismertelek fel, Nemcsakfeel, kár, hogy nem voltatok, főleg Attilára fújok, mert egyedül nem mert eljöni. Így az Indiánt se nyomtuk.
Szóval összességében jó volt.
Tényleg nincs otthon a gép, de remélem hétvégére már hazacipeljük, csak még sok az utómunka. Szóval se MSN, se semmi. Most is a Nyíregylandi könyvtárból írok.
További szép napot mindenkinek, megnézem kaptunk e e-mailt.
Gergő -
#247 töltsd fel vhová addig is, és linkeld be a fórumba -
#246 Hi.
Nem voltam ott, de a képeket várom
cséééé
// úgytudom hogy Gergőéknek nincs otthon a gépük -
VVr reg #245 Gergő!
Ma ott voltam én is az egész koncerten és csináltunk elég sok képet.Majd gyere Msn-re!
Sziszkó:Ancsa -
Goth #244 jóak vótatok, grat =)
De nmit paráztatok néha a szöveg miatt, nem is volt olyan vészes... már amikor kilehetett érteni :DDD -
gyarmi #243 Kirrrájj a zene.Facca.Csak most jan26 án a mikrofon kicsit szarul ment mer alig lehetett érten ia szöveget de azér jó vóót. -
VVr reg #242 ja és a piszkos12/2-re szavazzatok!Nincs testvvér árulás!