Vologda VárosRész

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, ha már itt... elkészült a zenekar demója: www.vologdavr.atw.hu. Hátha valaki innen tudja meg... 😄
Hú, ide aztán jó régen nem írt senki! xD
Gál Gergõ
Közhírré tétetik! Aki hallja adja át!
Július 30.-án, fél nyolc, azaz 19:30 órai kezdettel
VOLOGDA VÁROSRÉSZ koncert lesz a miskolci Mátrix Pub-ban!

Belépõ: Nincs! Nuku! Nyista!

Cél: közönségénekeltetés, egoista módon önmegtapsoltatás, újdonságbemutatás, barátkozás. Fakultatív módon ki mit szeret.

\"Megrögzöttek és szélsõségesek gyûlésein nem láthatsz...\"

Gál Gergõ
Mér? Szeretted volna tudni? <#mf1> Az bezony a mi kis titkunk! <#beka2>
Nah, közeljövõben koncert. Az már biztos, hogy a belépõt sikeresen mellõzzük, úgyhogy hót ingyenes lesz néktek! Beza!

Amúgymeg belinkelem a hivatásos fórumot. Ott nagyobb az élet. Tessék: ha berakod kedvencekbe, kevesebb baj van vele

Tök rossz hogy csak a földesbe tudtam elmenni,de az nagyon jó volt.Kár hogy nem tudtam hogy a számok h jönnek sorrendbe mert valaki nem mondta el<#nyes><#integet2>pás

hi<#zavart1>

Gál Gergõ
Naszóval, aki esetleg ide tévedne:

Vologda Városrész koncert lesz két idõpontban a héten!

1. 2005.jún.15 szerda 20:00 Földes-club
2. 2005.jún.18 szombat Avas (az idõpont még kérdéses)

Szeretném minden kedves érdeklõdõnek ajánlani, hogy ha teheti, mindenképpen a szerdai koncertre jöjjön el a Földesbe, mert az Avason csak 15-20 percet játszhatunk!!!
Szemben a szerdai 20:00-tól kezdõdõ fellépéssel, ahol minden számot elõkapunk lyukas zsebeinkbõl. Tehát a másfél óra garantált, de lehet, hogy kicsit több is lesz.
Meg nagy nehezen, anyagi ráfordítással béreltünk cuccot is, hogy jó minõségben szólalhassunk meg nektek!
Szóval remélem értitek miért kedvez jobban a szerda!

De aki ott tud lenni mindkét helyen, annak még pluszban is örülünk.

Bõvebb információ: a Vologda Városrész honlapján

Gál Gergõ
Gondoltam kicsit megemelem már ezt a rég elfelejtett fórumot is, hogy aki ide látogat, az is megtaláljon minket.

Ja, vannak fennt új számok a honlapon, igaz eléggé nem a legjobban lett feljátszva, de most nem is magyarázom. Hallgassátok, mint valami koncertfelvételt hibákkal.

Gál Gergõ
Bori, ha már erre jársz, elnézhetnél mifelénk is. Most Változott a cím, ki is írom:
HONLAP

Ja, és majd próbálok hatni tesómra, de ha nem megy, akkor erõszakszervezet fog létrejönni, a számok felrakása érdekében. <#phone><#email>

Borcsa
haaaaa komoly gratulaciomat fogadjatok szeretettel ezuton udvozollek titeket, a kaja jo, a szallas is csak az ido szar esik. Borcsatok pestfalurol

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

május 13.-án 21:30-tól koncert a Vian-ban!
Az Xtrike-nek leszünk elõzenekara
A belépõt még nem tudom hogy mennyi lesz, ha megtudtam kiirom!

Közhírré tétetik: a Csapat elsõ helyezést ért el.........
GRATULÁCIÓ

nemcsakfeel
hihi

Szombaton ifiházban kettõtõl tehetségkutató izén fellépés!!!
mintenki nézze mek!!44

*hihi ** *

csak amatõr<#vigyor2>

nemcsakfeel
nagy fórumlakó lettél 😊

*hihi ** *

a nagyobbik maj' elmeséli....<#wave>

Már jó a hivatalos fórum, karbantartás volt, ugyhogy amikor csak teheti mindenki oda irjon, köszönöm.

A Hétvégi tehetségkutatós fellépés eltolódik ápr 23.-ára 14:00-kor , mivel nem sok zenekar jelentkezett, ezért egy fordulóban le tudják bonyolítani az egészet...
Mi ez a hócipõs dolog??? <#wow1>
Lemaradtam valamirõl?

<#wave>Nem átverés.... küldtem privit, de beírom a mondatot...
Lengyel lászló: Nagy kis emberek címû cikke
Hócipõ 13. oldal....
..... Az Úristen nézegeti,nézegeti,majd visszateszi a fülére a fülhallgatóját, és tovább hallgatja a miskolci Vologda városrész együttestõl a Kis herceget........

Gál Gergõ
Hali színtartó!
Mi ez az egész? Nem fogom még fel most sem. Hogy történt ilyesmi? meg egyáltalán. A Hócipõben? Magában az újságban? kérek gyors választ, vagy vegyél fel msn-re, mert ez nagyon érdekel. [email protected]
Írok be a Hócipõ fórumba is, hátha tudnak valamit. Roszabb esetben átverés. 😊

Kisherceg meg nem lesz! 😛

Az igazi cím: vologdavr.fw.hu

én még nem tudom, csak gondolom a kisherceg benne lesz..

nemcsakfeel
ami a juzer infómban van megadva cím az fake <#sniffles><#ravasz1>
sõt, ami élõ honlapom az se tartalmaz túl sok információt egyelõre.

Azt lehet már tudni, h szombaton melyik 3 számot fogják elõadni? Szívesen szavaznék 😊

*hihi ** *

hali nemcsakfeel!
a saját honlapod sem mûxik...

nemcsakfeel
A saját fórum nem mûködik mert karbantartás van a szolgáltatónál ( nem ugyan azon a szerveren fut mint ez ), reméljük estére fog menni!

Klippet én csinálom, sajnos jobb minõséget nem tudokkihozni, mert sötétben nem tud a kamera jól fókuszálni 😞 Mikrofonja meg ilyen 😞 Volt már próbálkozás külön hangsáv alávágásával, de azt nagyon bonyolult illeszteni.

Én is gratulálok h még újságba is sikerült bekerülni!!!

*hihi ** *

Ma nem mûkxik a honlapon a fórumotok ......

<#wave>Gratulációm a zeneker minden tagjának!<#wave>
a legújabb Hócipõ kéthetilapban asszem elsõnek fedeztelek fel benneteket, Lengyel László cikkében.
Viktornak(a kisfiamnak) már telefonon elujságoltam. Nem akármilyen "rajongótok" hallgatta a nótátokat....a honlapotokon én is meghallgattam... tetszett.
Remélem,a hétvégén lesz szerencsém élõben is hallgatni a zenéteket.
(A klippek viszont eléggé zajosak, a kép pedig nagyon sötét , nem látszik jól)<#integet2>

Csak tudnám mért kéne mentenie akárminek is a helyzetemet...?<#conf>

nemcsakfeel
a te helyzetedet nem menti<#gun><#eplus2>

*hihi ** *

Tehát Máté...
Tudtam...volt egy olyan megérzésem...
<#idiota><#idiota><#idiota>
Szerinted mit szólna hozzá, ha betenném ide, vagy a másik fórumra egy-két elég régi képét? (mondjuk az 9.-es osztályképét) <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

nemcsakfeel
<#wave><#integet2>
[nem akar piszkos eszközökhöz folyamodni<#nezze>]

*hihi ** *

Rafinált <#taps> , ide írsz, hogy ne tudjam kitörölni??? <#mf3>
SEMMI KÖZÖD HOZZÁ, ÉS ANNAK SINCS AKI IGAZÁBÓL KÉRDEZTE! (Máté volt?)<#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1><#gunyos1>

nemcsakfeel
Kis-E bik, ki az az LD ?

*hihi ** *

nemcsakfeel
Háj minden idelátogatónak is.
Elsõ meghallgatható mp3elkészült!!!!![ Vologda Vr ~ Kisherceg

*hihi ** *

Gál Gergõ
Április 9.-én koncert, tessék kérdezni bátran, majd válaszolok.

Ja, persze a szokott helyen, de a társegyüttes mot nem a szokásos lesz, hanem a Sappa Tosi Mies nevû formáció.
Mindenkit szeretettel blablabla, majd iszunk jó sok sört. <#wink>

nemcsakfeel2sch
áp!

Undorítóak a galambok, mert halálos betegséget terjesztenek. Vigyázz! A kutyák rühösek vagy sánták.

Hi miskolci srác, akinek nagyon bejön a zenénk, és személyesen csak Ferit ismered <#wave>
A Demot mi sem tudjuk pontosan mikor lesz kész, elég lassan halad, de amint kész azt tudatjuk mindenkivel a hivatalos fórumon, amit a www.vologdavr.fw.hu-ról tudsz elérni. Ezt az sg-s topic-ot már nem naon használjuk, ezért léccives a hivatalos fórumot látogasd, kösszi szépen <#nezze><#vigyor5>
üdv. (a kisebbik, aki nem Feri, mert õt ismered személyesen <#crazya>)

blackmetal
szevasztok!
én egy miskolci srác vagyok, nekem nagyon bejön a zenétek,
én személyesen csak Ferit ismerem
lenne egy kérdésem: mikor lesz kész a demótok?

\"For those about to rock-we salute you!\"

nemcsakfeel
Háj all!
Az élet kicsit áttevõdõtt a másik fórumrészre, de talán nem is baj h nem itt van teleszpemmelve minden 😄Dd <#unalmas>

*hihi ** *

Gál Gergõ
Gálnak?
Hát nézzük csak. Többnyire Gergõ néven futok, de hívtak már Gerinek, Gerasznak, meg Macikának is...a csúnyákat most nem említem, de a Gergelyt nem tûröm el!

Tesóm amúgy e-BIK álnéven fut, ha erre vagy kíváncsi...

itt mi a beceve Gál-nak?????
<#wave>

Vologdavr
Nem!
Eriktõl nem lehet csak úgy aláírást szerezni, csak ha regisztrált, hivatalos rajongó vagy, mint például a barátnõm, aki hivatalosan is a Walles elsõ hivatalos rajongója.
Az egy dolog, hogy soha a büdös életbe nem jutunk el koncertre, lásd Febr. 12.
Amúgy Jandi, használd a hivatalos fórumot, az egyszerûbb.
Gergõ

\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"

sziasztok

itt kell írni, hogy Eriktõl (a Wallesbõl)aláírást szerezzek?

JG

Megpihent a nap a pálmafák felett, Úgy érzem meleg lesz a nyár.

Vologdavr
Tomiazanyád!
Mit keresek itt fenn???<#gun><#email>
Ez a Hermanos héten készült kép, és a kis terem miatt (nomeg annak elég jó volt az akkusztikája), úgy emlékszem ott tényleg nem volt szükség erõsítésre. De máshol van!
Vagy ez burkolt célzás, hogy lehet elõttem mikrofon, csak a számmal ne menjek a közelébe? <#duhos2>
Az értelmezést meg megint kihagyom, mert nyolc óra megfeszített elõadáshallgatás után valahogy nincs kedvem hozzá...

Na mentem, vótam.

Gergõ

Ugyan nem Gergõ vagyok, de a kérdésedre én is tudok megfelelõen válaszolni: Azért, mert egy kis próbateremben hallani lehet, de egy koncerten már NEM, tehát ha nincs mikrofon, akkor a többi hangszer elnyomja a trombitát, és csak az fogja egy kicsit hallani, aki közvetlenül elõtte ül...
Ezt megtanultuk még régen, valamikor az elsõ koncertjeink alatt...
És mivel a trombita az nem egy alap ritmust ad a zenének, hanem dallamot, ezért fontos hogy jól lehessen hallani...

sziasztok!

Az alázatot nem az egész zenekarra értettem. Mátéval semmi baj az égvilágon, Viktor is úgy jó, ahogy van. Tegnap egy kicsit ki voltam bukva, a zenével kapcsolatban általános volt a megjehyzés, csak épp velem történt egy szar dolog.
De már bocs, hogy megkérdezem, de Gergõ minek a trombitához mikrofon?
Nem, mintha zavarna, csak érdekel.
hmmm. nemétemö 😄DD
az embörök külömböznek, nincsen sablonzenész 😄 Nem tom mit is akartál ezzel mondani, de lehet így is, és bárhogy zenélni 😄

Vologdavr
Nem tudom. Azt, hogy LOL? Márhogy a te szavaiddal éljek.
<#smile>
Még nem mentem aludni, értelmezést max. csak holnapra várjatok. Hehe!
Gerg vótam.

nemcsakfeel
Helló mindenkinek!

Próbáltam volna segíteni ( hátha nekem több alvással sikerül értelmeznem , de nem! ).
Ez az alázat, meg a minden csoda ... lál. hogy jön ez ide?? megijedtem hogy csak én vagyok helikopter, de ezekszerint nem 😊
A másik #307 bõl meg remélem hmm. ugyan azt gondoljuk aszem Gergõvel. Legalábbis remélem.
csáóó

*hihi ** *

Oldal 1 / 8Következő →