Vologda VárosRész
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Július 30.-án, fél nyolc, azaz 19:30 órai kezdettel VOLOGDA VÁROSRÉSZ koncert lesz a miskolci Mátrix Pub-ban!
Belépõ: Nincs! Nuku! Nyista!
Cél: közönségénekeltetés, egoista módon önmegtapsoltatás, újdonságbemutatás, barátkozás. Fakultatív módon ki mit szeret.
\"Megrögzöttek és szélsõségesek gyûlésein nem láthatsz...\"
Nah, közeljövõben koncert. Az már biztos, hogy a belépõt sikeresen mellõzzük, úgyhogy hót ingyenes lesz néktek! Beza!
Amúgymeg belinkelem a hivatásos fórumot. Ott nagyobb az élet. Tessék: ha berakod kedvencekbe, kevesebb baj van vele
Vologda Városrész koncert lesz két idõpontban a héten!
1. 2005.jún.15 szerda 20:00 Földes-club
2. 2005.jún.18 szombat Avas (az idõpont még kérdéses)
Szeretném minden kedves érdeklõdõnek ajánlani, hogy ha teheti, mindenképpen a szerdai koncertre jöjjön el a Földesbe, mert az Avason csak 15-20 percet játszhatunk!!!
Szemben a szerdai 20:00-tól kezdõdõ fellépéssel, ahol minden számot elõkapunk lyukas zsebeinkbõl. Tehát a másfél óra garantált, de lehet, hogy kicsit több is lesz.
Meg nagy nehezen, anyagi ráfordítással béreltünk cuccot is, hogy jó minõségben szólalhassunk meg nektek!
Szóval remélem értitek miért kedvez jobban a szerda!
De aki ott tud lenni mindkét helyen, annak még pluszban is örülünk.
Bõvebb információ: a Vologda Városrész honlapján
Ja, vannak fennt új számok a honlapon, igaz eléggé nem a legjobban lett feljátszva, de most nem is magyarázom. Hallgassátok, mint valami koncertfelvételt hibákkal.
HONLAP
Ja, és majd próbálok hatni tesómra, de ha nem megy, akkor erõszakszervezet fog létrejönni, a számok felrakása érdekében. <#phone>#phone><#email>#email>
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Az Xtrike-nek leszünk elõzenekara
A belépõt még nem tudom hogy mennyi lesz, ha megtudtam kiirom!
GRATULÁCIÓ
mintenki nézze mek!!44
*hihi ** *
Mi ez a hócipõs dolog??? <#wow1>#wow1>
Lemaradtam valamirõl?
Lengyel lászló: Nagy kis emberek címû cikke
Hócipõ 13. oldal....
..... Az Úristen nézegeti,nézegeti,majd visszateszi a fülére a fülhallgatóját, és tovább hallgatja a miskolci Vologda városrész együttestõl a Kis herceget........
Mi ez az egész? Nem fogom még fel most sem. Hogy történt ilyesmi? meg egyáltalán. A Hócipõben? Magában az újságban? kérek gyors választ, vagy vegyél fel msn-re, mert ez nagyon érdekel. [email protected]
Írok be a Hócipõ fórumba is, hátha tudnak valamit. Roszabb esetben átverés. 😊
Kisherceg meg nem lesz! 😛
Az igazi cím: vologdavr.fw.hu
sõt, ami élõ honlapom az se tartalmaz túl sok információt egyelõre.
Azt lehet már tudni, h szombaton melyik 3 számot fogják elõadni? Szívesen szavaznék 😊
*hihi ** *
a saját honlapod sem mûxik...
Klippet én csinálom, sajnos jobb minõséget nem tudokkihozni, mert sötétben nem tud a kamera jól fókuszálni 😞 Mikrofonja meg ilyen 😞 Volt már próbálkozás külön hangsáv alávágásával, de azt nagyon bonyolult illeszteni.
Én is gratulálok h még újságba is sikerült bekerülni!!!
*hihi ** *
a legújabb Hócipõ kéthetilapban asszem elsõnek fedeztelek fel benneteket, Lengyel László cikkében.
Viktornak(a kisfiamnak) már telefonon elujságoltam. Nem akármilyen "rajongótok" hallgatta a nótátokat....a honlapotokon én is meghallgattam... tetszett.
Remélem,a hétvégén lesz szerencsém élõben is hallgatni a zenéteket.
(A klippek viszont eléggé zajosak, a kép pedig nagyon sötét , nem látszik jól)<#integet2>#integet2>
Tudtam...volt egy olyan megérzésem...
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Szerinted mit szólna hozzá, ha betenném ide, vagy a másik fórumra egy-két elég régi képét? (mondjuk az 9.-es osztályképét) <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
[nem akar piszkos eszközökhöz folyamodni<#nezze>#nezze>]
*hihi ** *
SEMMI KÖZÖD HOZZÁ, ÉS ANNAK SINCS AKI IGAZÁBÓL KÉRDEZTE! (Máté volt?)<#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
*hihi ** *
Ja, persze a szokott helyen, de a társegyüttes mot nem a szokásos lesz, hanem a Sappa Tosi Mies nevû formáció.
Mindenkit szeretettel blablabla, majd iszunk jó sok sört. <#wink>#wink>
Undorítóak a galambok, mert halálos betegséget terjesztenek. Vigyázz! A kutyák rühösek vagy sánták.
A Demot mi sem tudjuk pontosan mikor lesz kész, elég lassan halad, de amint kész azt tudatjuk mindenkivel a hivatalos fórumon, amit a www.vologdavr.fw.hu-ról tudsz elérni. Ezt az sg-s topic-ot már nem naon használjuk, ezért léccives a hivatalos fórumot látogasd, kösszi szépen <#nezze>#nezze><#vigyor5>#vigyor5>
üdv. (a kisebbik, aki nem Feri, mert õt ismered személyesen <#crazya>#crazya>)
én egy miskolci srác vagyok, nekem nagyon bejön a zenétek,
én személyesen csak Ferit ismerem
lenne egy kérdésem: mikor lesz kész a demótok?
\"For those about to rock-we salute you!\"
Az élet kicsit áttevõdõtt a másik fórumrészre, de talán nem is baj h nem itt van teleszpemmelve minden 😄Dd <#unalmas>#unalmas>
*hihi ** *
Hát nézzük csak. Többnyire Gergõ néven futok, de hívtak már Gerinek, Gerasznak, meg Macikának is...a csúnyákat most nem említem, de a Gergelyt nem tûröm el!
Tesóm amúgy e-BIK álnéven fut, ha erre vagy kíváncsi...
<#wave>#wave>
Eriktõl nem lehet csak úgy aláírást szerezni, csak ha regisztrált, hivatalos rajongó vagy, mint például a barátnõm, aki hivatalosan is a Walles elsõ hivatalos rajongója.
Az egy dolog, hogy soha a büdös életbe nem jutunk el koncertre, lásd Febr. 12.
Amúgy Jandi, használd a hivatalos fórumot, az egyszerûbb.
Gergõ
\"Mikor az EU konformál Jaj, ne lázadjál már! Mindenütt tiszta WC vár...\"
itt kell írni, hogy Eriktõl (a Wallesbõl)aláírást szerezzek?
JG
Megpihent a nap a pálmafák felett, Úgy érzem meleg lesz a nyár.
Mit keresek itt fenn???<#gun>#gun><#email>#email>
Ez a Hermanos héten készült kép, és a kis terem miatt (nomeg annak elég jó volt az akkusztikája), úgy emlékszem ott tényleg nem volt szükség erõsítésre. De máshol van!
Vagy ez burkolt célzás, hogy lehet elõttem mikrofon, csak a számmal ne menjek a közelébe? <#duhos2>#duhos2>
Az értelmezést meg megint kihagyom, mert nyolc óra megfeszített elõadáshallgatás után valahogy nincs kedvem hozzá...
Na mentem, vótam.
Gergõ
Ezt megtanultuk még régen, valamikor az elsõ koncertjeink alatt...
És mivel a trombita az nem egy alap ritmust ad a zenének, hanem dallamot, ezért fontos hogy jól lehessen hallani...

Az alázatot nem az egész zenekarra értettem. Mátéval semmi baj az égvilágon, Viktor is úgy jó, ahogy van. Tegnap egy kicsit ki voltam bukva, a zenével kapcsolatban általános volt a megjehyzés, csak épp velem történt egy szar dolog.
De már bocs, hogy megkérdezem, de Gergõ minek a trombitához mikrofon?
Nem, mintha zavarna, csak érdekel.
az embörök külömböznek, nincsen sablonzenész 😄 Nem tom mit is akartál ezzel mondani, de lehet így is, és bárhogy zenélni 😄
<#smile>#smile>
Még nem mentem aludni, értelmezést max. csak holnapra várjatok. Hehe!
Gerg vótam.
Próbáltam volna segíteni ( hátha nekem több alvással sikerül értelmeznem , de nem! ).
Ez az alázat, meg a minden csoda ... lál. hogy jön ez ide?? megijedtem hogy csak én vagyok helikopter, de ezekszerint nem 😊
A másik #307 bõl meg remélem hmm. ugyan azt gondoljuk aszem Gergõvel. Legalábbis remélem.
csáóó
*hihi ** *