1477
Honnan tölhetők le ingyen?
-
tutu01 #31 Sziasztok légyszives valaki szerezen olyan játékot amely kompatibilis panasonicx60-sal aki tud küldjön emailt [email protected] -
siofok #30 nekem is samsung telcsim van,arra hogytudok javat tölteni?samsung e330 -
bandia #29 Halihó! Letöltöttem pár játékot. Nokia 6610 i re, a kérdésem az lenne, milyen programmal kell felrakni...Két file van, egy jar meg egy jad. Melyik kell? Köszi -
iLuki #28 küldjenek nekem Java játékokat Sagem myD-55, Sony Ericcson T610-re!!!
A [email protected]!!
Előre is köszi -
iLuki #27 tiztizt -
#26 www.nokiaprogramok.hu -
The Sims 2 fan #25 Nincs valakinek egy biliárdos játéka ami kompatibilis a nokia 6230-as telóval? Ha van nem küldenétek el? -
#24 A kábeles módszert elmondhatnád, mert nekem nem sikerült a Samsungomra :S -
#23 Ha nincs olyan azt szamitogepen kell a aktivalni. Az egyik program a PST 7.1.1 (Phone Support Tools) amivel lehet aktivalni ez altalaba mukodni is szokott a masik ami nekem csak neha megy az a MSS 3.2.3 (Motorola Service Software).Ezekkel probalkozhatsz. De a midway felismeri a telodat vmelyik COM porton?Ha igen és elindul akkor már csak a telefonban kell bekapcsolni a letöltést és mehetnek a játékok!
-
zs0ltee17 #22 Helló david01!
És azt hogy tudom bekapcsolni?
Ott ninc solyan hogy java alk. letöltő!
Segíts! Kössz! -
#21 hi all.
Sharp gx15-re hogy kell képernyőkimélőt rakni.köszi -
#20 zs0ltee17 A java játékokat a midway nevű programmal kell a telefonra kuldeni. De először a telefonban be kell kapcsolni a Beállítások/ Java ezközök/Java alk. letöltő-t. -
zs0ltee17 #19 Sziasztok!
Segítsetek nekem!
Motorola C385-ös mobilom van!
A java játékot mivel tuolm áttölteni a telómra!
Még nem találtam megfelelő progit, de a gépem felismeri a mobilomat USB-n keresztül! -
FoToS #18 Jó a cim millió háttérkép,de a java cuccok nem ingyenesek :-( -
FoToS #17 Sziasztok Motorola V3 megy az osszes java progi ami a sima motorolákon igaz?
Akkor valami lelőhelyet osszon már meg velünk valaki ahonnan némi adagot le lehet rántani :-) -
#16 siemens s55-t hogy kell beállitani hogy lehessen rá javat tölteni? -
#15 sharp gx 25 re nemtud valaki yeti sport os állatságot???:D -
davos80 #14 3510i
Ezek a játékok kellenének.
Innen töltöttem, series 30. -
#13 Milyen , illetve melyik játékokat?
(mien teló stb..) -
davos80 #12 Meg lehet valahogy oldani java játékok rátöltését a telre kábel, és wap ( 750+áfa, kössz nem ) nélkül? -
Bad Joe #11 - Sony Ericcson játékok
- Motorola Vxxx cuccok (regisztrálni kell, de minden ingyen van) -
molpepe #10 WAP-on, Infrán vagy kábelen keresztül :)) -
#9 Hogyan tudok Sony Ericsson K700ra feltülteni JAVAs játékot??????? HELP -
molpepe #8 Kb 3-400 JAVA játék szines Nokia és Siemens telefonokra: http://netkukac.ini.hu -
jango fett #7 http://sek700.ic.cz/ itt megtalálsz mindent ami kell -
#6 Valaki esetleg tud adni olyan WAP címet ahonnan Sonyericsson k700ihoz szedhetek java játékokat? -
#5 hát a bármi az erősen túlzás.
régebben egy Motorola Accomplim volt. (J2ME érintőképernyős), azzal mit kezdenél? -
#4 szerinted? nokia 6230., úgyohgy jó rá bármi -
#3 általánosságban gugli -> free java games download (telefonodtípusa) -
#2 attó függ milyen bunkófonod van... -
#1 Honnan lehet letölteni a netről JAVA alapú játékokat, amit aztán a gépről rámásolnék a telefonra? KEreső használtam nem lelt semmit se.