1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • Newyorker
    Valaki tudna segíteni abban, hogy hol tudnék Samsung d600 telóhoz letölteni cumókat a netről?!
    Pl. játékokat, képeket, videókat, meg stb stb...
    Gondolom ugyanazok jók reá, mint a D500ashoz!

Plíz segítsetek!

THX!
  • scorpeeon
    Tudja valaki, honnan tom leszedni a DOOM RPG-t(J2ME, 128*128)?
    NAgyon kéne!!
  • laci 700
    Ha tudtok küldletek e-mail-ben 3D, kizárólag JAVA játékokat!!!
    e-mail: [email protected]
    Előre is köszönöm!
    (Soni Ericsson K700i-hez.)
  • Sindel
    Én infrával töltögetek, de úgy hallottam, adatkábellel töltéshez kell a játokokhoz *.jad fájl.
  • attila1960
    Segítség!!! Hogyan lehet Java játékot adatkábel segítségével a telefonra feltölteni? Kell hozzá valamilyen spéci program? A telefonhoz kapott Progival nem sikerül. Egy Sagem My V76-osról van szó. Erről az oldalról rengeteg játékot lehet ketölteni: http://www.java2phone.ru/eng/
  • sgblake06
    Helló honnan tudnék letölteni alcatel 565-ösre sok jó ingyenes java játékot?

előre is köszi
  • Sindel
    Martinhaus, nézd meg a nokiaprogramok.hu-n!
  • martinhaus
    Hello hol lehet letötteni a prince of persia ww-t telóra?
  • Gregi
    Sziasztok!

Nem szeretek kérni, de már mindent megpróbáltam, és sehol se találtam.
    Szóval a kérésem, ill. a kérdésem annyi lenne, hogy a Gameloft Platinum Solitaire 1.23, meg a Jewel Quest java játékokat keresem Motorola-ra, V3-ra, ha ez számít valamit. Találtam mindegyikből, de az első, ami a telómhoz van, az spanyol nyelvű, a többi meg belőle el se indul motorola-n, csak s40, ill. s60-on.
    A másodikat meg motorola-ra abszolút nem sikerült találnom.

Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném. Előre is THX!
  • akyyy
    nokiaprogramok.hu
  • kállai
    hahó vki tud ingyen 3d-s java jatékokat? légyszi segítsetek
  • kállai
    ki tud ingyen jáva játékokat?
  • Sindel
    balcsi70! Nézd meg az előző hozzászólásomat, nálad is ez lehet a megoldás!
  • balcsi70
    Sziasztok.Tudna valaki ebben segiteni?Töltöttem le java játékokat Nokia-hoz.ki is lett csomagolva a file,át is lett küldve a telóra(Nokia 6230i)-re és valami kérdöjeleket irt ki és hogy ez a formátum nem támogatott.Szerintetek valami rosszul lett csinálva vagy milyen hiba lehetett még?Kössz elöre is.
  • cicai
    mini 3-d
    darts
    ...
  • Sindel
    Petya72! Elképzelhető, hogy JAR-nak volt feltüntetve, de ZIP! Ha így van, és a ZIP-ben nincs a JAR fájl, csak a játék cuccai, akkor fogj egy működő játékot, és másold ki az asztalra. Nyitsd meg. Egy fájl kivételével töröld az összest. Ha mindet törlöd, akkor eltűnik! Ezt a megmaradtat másold ki az asztalra, és nevezd át. Én "TÖRÖLD KI"-nek neveztem. Másold be az archívumba ezt a fájlt, töröld ki a másikat. Oké. Készíts erről is másolatot, hogy meglegyen, és pakold el valahova. Nyitsd meg a nem működő játékot, a benne lévő fájlokat másold be a majdnem üres JAR-ba, töröld ki a "TÖRÖLD KI"-t, nevezd át, és próbáld meg így átküldeni.

Ezt a módszert ajánlom olyan esetre, ha ZIP-ben vannak a játék fájljai.
  • petya72
    sziasztok! töltöttem le java játékokat a netről cxt65 telefonomra. kicsomagoltam, infrával átmásoltam a jar-okat, de egyik játék sem működik. tud valaki segíteni?? köszi
  • alakulat
    hi
    Honnan lehet sharp gx-15 mobilra játékot leszedni?????????
  • LuD
    Hello! Nem tudja valaki, hogy van-e mobilra Mortal Kombat játék? És ha de, hol található? Köszi
  • baloghs91
    the sims 2 fan menj fel a telefonodon az erni.try.hu/letöltés/java/6230.ru oldalra ott találsz mindenféle játékot
  • totyi
    csa!

Nekem is olyan telcsim van és infrával nekem tökéletesen át másolja,és inditható is a játék.Ha nem birsz vele irjál és leirom a program nevét amivel én másolok.
  • acdc
    SonyEriccson k300i-re hogy lehet jawa játékot átmásolni infrával? átdudtam húzni de a hozzávaló hivatalos szoftver a gemes mappát nem látja csak valami átmeneti vagy nem tudom már mi a pontos neve de onnét nem tudom inditani
    köszi
  • balcsi70
    Sziasztok.Tudna valaki segiteni hogy hol találok ingyen Java játékot Nokia 6670-esre kellene.Ha valaki tudna valamit akkor megköszönném.Kösszi.elöre is.!!!
  • signs
    Üdv.!

Találtam egy oldalt ahonnan le tok tölteni játékokat. ZIP-elve vannak, (vagy RAR) és azokban van egy .jar meg egy .jad fájl. Mivel nincs PC-Mobil kábelem, nem tudom vhogy megcsinálni azt, hogy ezeket feltöltöm egy tárhelyre, majd onnan wap-pal leszedem? Igazából ezt már konkrétan kipróbáltam, de ha a link csak az egyik, vagy a másik fájlra mutat nem csinál semmit, vagy csak értelmetlen szöveg jelenik meg a telfonon.
    Hogy kéne feltöltenem, hogy aztán a teló java játékként ismerje fel...?

Hátha vkinek van tippje.
    Köszi...
  • scorpeeon
    megújult: ingyen JAVA játékok, alkalmazások, csengőhangok, sw-k, menük, témák, sémák Siemens C65re, SL65re, CX65re, M65re: c65.try.hu
  • Astra2005
    Ha van egy régi játékodhoz jad file akkor csak szerekessz bele jegyzettömbbel és írd át azokat az adatokat amik az új játéknál érvényesek
  • Astra2005
    http://astra2005.uw.hu
    Siemens 65-ös, 70-es és 75-ös szériára képek, játékok, videók, csengések
  • Sindel
    Hali! A Predator nevű játék nekem is kéne, nem tudja valaki, honnan tölthető le?
  • sohrking
    Hali mindenki
    Nem tudja valaki, honnan szedjek .jad-okat a sok .jar játékhoz amit a neten lehet találni?
    A nokia programom ugyanis csak akkor kezeli, s küldi pc-ről mobilra.
  • Buzi cheater
    Hi! Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a predator nevű java játékot siemensre? Pls aki tudja irja le. Thx
  • Buzi cheater
    Hi! http://bubamester.uw.hu/ innen sok jó siemenses java játékot és sok más programot tudtok letölteni ingyen, adatkábel kell hozzá. by!
  • Wezlow
    www.myericsson.atw.hu, itt is vannak java játékok, én innen töltöttem le, az oldal nem nagy cucc de a játékok jók, persze sony ericssonra
  • akyyy
    javaslom a www.nokiaprogramok.hu -t, ott van sok telóhoz sok progi (nem csak nokia....:D )
  • horvath
    Halihó!!
    Nem tudjátok, hogy jávás játékokat hogyan lehet feltenni Samsung (P730) telkóra?
    A játékok 1 db *.jad, és 1 db *.jar file-ból állnak.
    Előre is köszi.

E-mail-em: [email protected]
  • bascet
    Ja és ha valaki tudja hogy hogyan kell p2k commander-rel játékot fel tenni az mondja meg please
  • bascet
    Hali valaki tudna nekem java játékot küldeni e-mail-ban vagy valami jó oldalt mondani ahol ingyenesen lehet java játékokat leszedni Motorola E550-es telefonra
    az e-mail-om : [email protected] előre is kössz
  • Robin Hood
    Motorola V3-ra, vagy bármely V-s sorozatúra hogy a turhába lehet feltölteni ilyet a szgépről?
  • Verseghy
    Hi all!
    Az lenne kérdésem, hogy nekem van egy Samsung SGH-S300m es telefonom, ami TUD JAVA játékokat alkalmazni, van is benne 2 db alapból, de a T-Mobil WAPjáról nem lehet letölteni, azt irja, hogy az 'Ön telefonja nemtud JAVA játékokat alkalmazni, erre alkalmas telefonok...' Nemtudom mit csináljak, amikor megvettem a telefont (2003 Novemberén) akor még lehetett, mert megnéztem mik vannak fent, de nem szedtem le semmit(drága volt:P). Aztány 2004 nyarán néztem meg amikor már nem lehetett. És most nagyon kéne, mert tudjátok igazlmas irodalom órákon nemtudok mit csinálni..:(
  • Swordfish
    Hi all!

Itt egy jó Samsungos weboldal. Nézzétek meg!

http://samsungmobile.atw.hu
  • traxy
    Itt van fent egy pár cucc ha valakit érdekel:http//tomekpage.uw.hu