1477
Honnan tölhetők le ingyen?
  • armageddon666
    És működnek ezek? teljes képernyő? mert találtam pár kisképernyőst amik mennek de tul kicsi volt képernyő... (kisfelbontásu telora készült)
    ja és thx még1szer! remélem ezekközül már müxik vmelyik
  • Laky
    van még három fajta ^^
  • armageddon666
    ez se megy :( biztos StarForce 3 van rajta... :D asszem nem fogok PoPWW-zni telon... (pedig ez a legjobb PoP telohoz) nem kell hozzá .jad fájl? vagy valami?
  • armageddon666
    ezt is :)
  • armageddon666
    nagyon köszi!
  • Sland
  • Laky
    összegyűjtöttem néhány oldalt :)

• SD456
    Szevasztok!

Nem tudjátok, hogy miért nem tudok egy bizonyos mértű játéknál nagyobb méretű játékot atküldeni a mobilra?
  • gilaba
    http://www.mobileplayground.co.uk/6610games.htm
    http://gallery.mobile9.com/háttér,témák
  • SD456
    Köszi!
  • gilaba
    www.nokiaprogramok.hu
  • SD456
    Nokia 3220
  • gilaba
    Milyen mobilod van?
  • SD456
    Szevasztok!

Én most kaptam mobilt karácsony-ra!
    És azt szeretném kérdezni, hogy honnan tudok ingyenesen java játékot letölteni a mobilom-ra? Van adatkábelem is!

Előre is köszönöm!
    És boldog karácsonyt mindenkinek!

• gilaba
    nekem is küldhetnél a [email protected] cimre. Előre is köszi.
  • Laky
    tess:
    Prince of Persia: Warrior Within

K700i tulaj vagyok, úgyhogy kell valakinek valami, az kérjen bátran (:P) és feltöltöm valahova...
    van választék bőven ;)
  • armageddon666
    HA VALAKINEK MEGVAN JAVAs K700i-hez jó Prince of Persia - Warrior Within AZ PLS KÜLDJÖN 1 PÜt!
  • RÓÓÓbi
    kössz
  • Sland
    még van nagyobb is, de most ehhez volt kedvem. zavar?
  • armageddon666
    szerezd meg a számot midiben

hááát... figy! vmi konvertálo progival konvertálod és 3/4-t levágod... akkor egy zene ráfér telora...
  • RÓÓÓbi
    van olyan program amivel mp3 at lehet lejátszani olyan telefonnal ami egyébként nem tud???
  • Dzsega #90
    nagyobb betükkel nem tudsz írni?
  • armageddon666
    Sland: DC++ ; StrongDC++ ; BCDC++ ; CZDC++ ; Kaazaa ; stb... választhacc :
  • Sland
    SAMSUNG D600 KERESEK JAVA JÁTÉKOKAT HÁTTEREKET S EGYEBEKET INGYEN JÓ MINŐSÉGBEN!
  • akyyy
    nokiaprogramok.hu
  • armageddon666
    sziasztok!

tudnátok egy oldalt mondani ahonnan leszedhetem a Prince of Persia Mobilos játékokat? K700i kompatibilist keresek. ja és ingyen kéne
  • RÓÓÓbi
    nem tom mejiken van
  • RÓÓÓbi
    Tud valaki olyan sprintel cellt szerezni ami a se k vagy f 500 on van alapból demóban???
  • Imrusssss
    Én a sprintel cell-t szeretnék a Nokia 6230i-re ha lehet!!!
  • matyi08
    nekem kéne az Asphalt Urban GT 2 meg a Prince of Persia The Two Thrones nokia 6230-asra, azaz s40-es nokiára, ha lehetségges, akkor s40 (v2). előre is köszi!
  • heller
    Ha valakinek szüksége van java gaméra akkor irjon nekem egy privit és adok neki címet vagy játékot!
  • Dzsega #80
    Itt leírják hogy hogyan lehet D500-ra rátölteni a játékokat lehet hogy d600 is így müxik még nem próbáltam.
  • David01
    Olyan játékot keresek amelyet lehet 2-en játszani bluetoothon.
  • Icebarney
    www.getjar.com
  • zolo
    Hi!
    Sagem myv-76-ra kellenének gamek.Honnan tudok leszedni netről olyanokat amik menni fognak rajta???Milyen telók játékaival kombatibilis az enyém???
  • Dzsega #76
    Hali!
    jar kiterjesztéssel letöltöm a játékot átküldöm a telefonra s mikor futatni akarom akkor azt írja ki, hogy nem támogatott formátum. gondoltam ez nem olyan mint a k750i hogy rányesem a jar-t azt mejd a teló kicsumilja és telepíti. ezért elkeztem keresgélni a samsung pc studióban de nem teláltam olyant hogy alkalmazások telepítése. nokia 6230-asnál van ilyen hogy alk. telepítése és ott megy is rendesen, csak valahogy ezen nem akar sikerülni.
    esetleg valaki tudja a megoldást???
  • PsYWaLk3R
    Helloka! Samsung D500ra hogy tudok feltolteni Java jatekokat Bluetoothon???
  • Alien1024
    helo van 1 motorlav550 em kéne rá game de honana meg mejik kompatibilisek mijen a ki terjesztésük
  • SzKamilla
    hello aki tud olyan wap oldalt ahol samsung x640-re lehet java-t megköszönném. Sőt van egy adatkábelem de nem tudom használni akinek van skype-ja vagy bárki nem tudna segíteni Kérlek köszi
  • Newyorker
    Jah és csengőhangog is kellenének! :)