JAVA játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[email protected]<#worship>#worship>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[email protected]
A travial játékot szeretném magyarul, Valaki tudja hogy hol tudnám letölteni?
Segítséget elõre is köszönöm.
Kriszta
Nekem samsung gt-3300k-m van.
És nem találok semilyen stratégiai játékot hozzá!
Valaki ha tudna mondani párat annak megköszönném...
LG GS290-re milyen trükkel lehet játékot tenni? Mert, ha telefonra ráteszem a .jar fájlt, és elindítom, akkor elkezdené tölteni nettrõl, de nem telepíti.
Elõre is köszönöm, ha vki megírná: klmartikukaccitromail.hu-ra
Valaki tudja hogy honnan tudnám letölteni ingyen a monopoly magyar változatát?
Köszi a segítséget.
Kriszta
Valós idejû stratégiai játék. (Ez a mûfaja a Spore-nak például :))
Ha ezekkel a kulcsszavakkal keresel, szerintem fogsz találni pár játékot :)
Sok szerencsét!
SoF II: C4z0rla
Chaos Anno Domini
Most a körbeírást nagyon lekorlátoztam a 2 játék szintjére, de ezek alapján remélem eszetekbe jut 1-2 hasonló stílusú játék.
Az rpg-k nem kellenek.
2 AquaDig szerû játékról tudok, AquaDrill, Space Miner.
Chaos Anno Domini
mit tegyek?
elõre is köszönöm
Nekem nem barátom a google mert sosem azt adja ki amit én akarok csak pár óra keresgélés után találom meg:P
De nem tudsz egy másik oldalt ahol több játékok vannak erre a telefonra???
Az érintõképernyõs játékoknál el lehet tüntetni a virtuális billentyûzetet. Nyisd meg a .jar kiterjesztésû fájlt, pl. a Total Commander programmal. Keresd meg a MANIFEST.MF fájlt, másold ki F5-tel valahova, hogy szerkeszthetõ legyen. F4 billentyûvel nyisd meg, majd az utolsó sorba illeszd be a következõ sort: MIDlet-Touch-Support: true Mentsd el majd másold vissza, és írasd felül az eredeti fájlt. A visszatömörítést elvégzi a Total Commander.
(Ha jól értem, a .jar fájlt átnevezed .zip-re, megnyitod, benne megkeresed a MANIFEST.MF fájlt, és ott illeszted be. Aztán visszanevezed .jar-ra :)
Errõl az oldalról töltöttem le egy csomó játékot:http://gallery.mobile9.com/c/samsung-s3650-corby-java-software_2462/69/?fi=43&st=2
És ezeknél nem tudom beállítani azt hogy ne legyen nyilak
Amúgy simán átkel húzni a mobilra mert én úgy csináltam!!
Amúgy meg a games1-ben nem az én telefonomra vannak játékok
De hiába amikor becsomagoltam amit kell adott egy letöltés nevû mappát ez is javás kép volt rárakom telóra amit becsomagoltam és mindig kiír valamit de ha pedig azt rakom rá amit letöltöttem akkor meg elindul csak rajta vannak a nyilak
Valaki segítsen már!!
Így is megy csak elég szar a grafikája mindegyiknek meg pl levettem a nyilakat utána meg nem tudtam nyomni semmire nem reagált hiába nyomtam a képernyõt!!!
Segítsetek hogy hogy tudnám máshogy megcsinálni hogy jó legyne!!
Kell még valamit feltenni a gépre vagy a telóra??
Chaos Anno Domini