JAVA játékok

Oldal 1 / 30Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akinek kell 240x400 jar játék az a DC++-ról tõlem tud leszedni több száz darabot.
LG GS290 nekem ere a telora kéne program: játék, és sok egyéb ha tudtok egy linket megköszönném

Aquir
talán #1472-höz hasonló módon

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nem tudom jó helyre írok-e, de nem tudom hova kéne, szal öcsémnek van egy zte-g r222 telója, amin nincs java, tudok rá valahogy rakni ?

T. Aquir! Köszönöm a linket és a tippeket, de próbáltam már több helyrõl is leszedni. Bluetooth on felrakom, de csak ismeretlen fájlként jelenik meg a telefonba. Minden mappába próbáltam már rakni, de semmi eredmény. Próbáltam jar-t és jad-ot is de egyiket sem ismeri fel, pedig elvileg java plat. van rajta. Ha esetleg valaki tud segíteni (kó, program.. stb.) írjon nekem. (Acatel OT-706) Köszönöm.

[email protected]<#worship>
Aquir
töltsd le / vagy a gépen keresztül. getjar.com / gogel

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki hogyan lehet java játékot rakni alcatel 706-ra? Elõre is köszönöm!

[email protected]
http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=samsung+s7070+jar&oq=samsung+s7070+jar&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=4907l23985l0l24719l17l17l0l7l7l0l468l1874l1.6.2.0.1l10l0
Sziasztok! Samsung s7070 (Diva)-ra tudtok valami használható leírást, hogy hogyan lehet a letöltött java játékokat feltenni? Találtam többet, de sajnos egyik sem jött be. Köszi elõre is.
JSR-82 szeretném feltolni egy alcatel ot-806-ra Tudna valaki segiteni?????
Aquir
nem valószínû, de egy játék lehet .jad vagy .jar fájlban, nem tudom hogy egyik jó -e csak telefonra..

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!LG GS290 mobilom van Java támogatással!Sajnos mobil internetem nincs,viszont mikor letöltök rá egy játékot nem tudom elindítani!Az internet szükséges a játékhoz?Köszönöm a segítséget!
http://www.mobilesmania.com/forum/topic/99233-java-full-touch-screen-240x400/
Sziasztok!

A travial játékot szeretném magyarul, Valaki tudja hogy hol tudnám letölteni?
Segítséget elõre is köszönöm.

Kriszta
nekem LG GS290-m van és nem tudnátok egy linket adni hogy honnan lehet java játékot hozzá?
Sziasztok!
Nekem samsung gt-3300k-m van.
És nem találok semilyen stratégiai játékot hozzá!
Valaki ha tudna mondani párat annak megköszönném...
zoliii
Apámnak LG KP500 telója van, és csak az Others/Egyebek mappába bepakoltam a java-s játékokat, majd lehúztam az adatkábelrõl, és az Egyebek mappából simán telepítette a játékot! :D

adam46
Sziasztok!

LG GS290-re milyen trükkel lehet játékot tenni? Mert, ha telefonra ráteszem a .jar fájlt, és elindítom, akkor elkezdené tölteni nettrõl, de nem telepíti.
Sziasztok! Én LG KP500-ra keresnék szervízkódot, amivel frissíteni tudnám a JÁVA database-t, mert le van korlátozva a jáva telepítés. bizonyos számú játékot, meg alkalmazást lehet csak rátenni, aztán kifújt, hiába van rengeteg memóriám. Ha valaki ebben tudna segíteni, hiszen látom a Samsungoknál megvannak ezek a szervízkódok, nem tudom elképzelni, hogy az LG-nél ne lenne, de sehol sem találtam eddig.
Elõre is köszönöm, ha vki megírná: klmartikukaccitromail.hu-ra
de jó:)))Köszönöm
Aquir

Sziasztok.
Valaki tudja hogy honnan tudnám letölteni ingyen a monopoly magyar változatát?
Köszi a segítséget.

Kriszta
zvaragabor
Köszi.

Chaos Anno Domini

kispeki
Real Time Strategy Games (RTS Games)

Valós idejû stratégiai játék. (Ez a mûfaja a Spore-nak például :))
Ha ezekkel a kulcsszavakkal keresel, szerintem fogsz találni pár játékot :)

Sok szerencsét!

SoF II: C4z0rla

zvaragabor
Továbbá a Sims, Tycoon és a Los Angeles Nights féle játékok sem kellenek.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Játékot keresek, de nincs konkrét elképzelés. Körbeírom. Afféle AquaDig, és Spore keverék, vagy ezekhez hasonló játék érdekelne. Tehát "kicsiként" kezdem, és a végére fejlõdök, AquaDig esetében egyre jobb lesz a gép felszereltsége, Spore esetében az állatka összetettsége(új testrészek). Ehez mászkálni, barangolni, és gyûjtögetni kell lehetõleg minél nagyobb terepen. AquaDignél pl addig megyek le, míg bírok oxigénnel, Spore-nál korlátlan megyek bármilyen irányba, bár szerintem körbe körbe megyek, de értitek, nincs határ. Tehát ezen a terepen mászkálok, kölünféle ásványt/élelmet gyûjtögetek, és azért figyelni is kell, mert van ellenfél(nagyobb halak/fogyó oxigén és robbanó föld alatti gázok). Vannak "extrák", mint pl szimbióták, amik plusz tulajdonságot adnak, vagy kincsesládák, amikben valami ajándék van.

Most a körbeírást nagyon lekorlátoztam a 2 játék szintjére, de ezek alapján remélem eszetekbe jut 1-2 hasonló stílusú játék.

Az rpg-k nem kellenek.

2 AquaDig szerû játékról tudok, AquaDrill, Space Miner.

Chaos Anno Domini

Aquir
Talán azért mert annak ellenére hogy ott vannak a játékok, nem értetted mi volt ott :)

ott nem találtam róla semmit de azért köszi
kispeki
El se hiszem, hogy nem nekem kellett beírni :D

Aquir
használj google-t
googlet
és googlet

Hello!Nekem egy samsung c3050 em van és arra szeretnék játékokat tenni de nem tom, hogy kell.Segítene valaki?
kispeki

A samsung s8000 telefonomra hol találok sok játékot? pls. adjatok linket
kispeki
Az SGH-700i-re soha nem is fogsz tudni rakni, ugyanis nem engedélyezett rajta se a .jad, se a .jar formátum... Annyit tudsz tenni még, hogy bemész a szolgáltatódhoz és rákérdezel, hogy mit lehet tenni ez ügyben :)

erre a amil címre írjatok ha tudtok segíteni [email protected] válaszoljatok
a samsung sgh 700i nem engedi a java játékokat azt írja hogy nem megfelelõ fájl tipus
mit tegyek?
elõre is köszönöm
nem engedi hogy rakjak rá java játékot azt írja hogy nem megfelelõ fájl tipus mit csináljak?
Köszi de ezeket már megtaláltam!!:)
Nekem nem barátom a google mert sosem azt adja ki amit én akarok csak pár óra keresgélés után találom meg:P
Köszi szépen de akkor sem sikerült megcsinálni na mindegy köszönöm szépen
De nem tudsz egy másik oldalt ahol több játékok vannak erre a telefonra???
kispeki
Ha a virtuális billentyûzetet szeretnéd eltávolítani, alulról amivel irányítod a játékot, találtam rá egy leírást, persze nem biztos hogy mûködik, ki kell próbálni :)

Az érintõképernyõs játékoknál el lehet tüntetni a virtuális billentyûzetet. Nyisd meg a .jar kiterjesztésû fájlt, pl. a Total Commander programmal. Keresd meg a MANIFEST.MF fájlt, másold ki F5-tel valahova, hogy szerkeszthetõ legyen. F4 billentyûvel nyisd meg, majd az utolsó sorba illeszd be a következõ sort: MIDlet-Touch-Support: true Mentsd el majd másold vissza, és írasd felül az eredeti fájlt. A visszatömörítést elvégzi a Total Commander.

(Ha jól értem, a .jar fájlt átnevezed .zip-re, megnyitod, benne megkeresed a MANIFEST.MF fájlt, és ott illeszted be. Aztán visszanevezed .jar-ra :)

Vagyis az elõzõ oldalról nem töltöttem le játékot mert nem az én telefonomra volt meg eléggé régi játékok voltak
Errõl az oldalról töltöttem le egy csomó játékot:http://gallery.mobile9.com/c/samsung-s3650-corby-java-software_2462/69/?fi=43&st=2
És ezeknél nem tudom beállítani azt hogy ne legyen nyilak
Amúgy simán átkel húzni a mobilra mert én úgy csináltam!!
Amúgy meg a games1-ben nem az én telefonomra vannak játékok
kispeki
A belinkelt oldalon (az atw-sen) a Játékok menüpont alatt a Games1 nevû becsomagolt fájlban egyból megtaláltam, a legelsõ fájl, és readásul .jar kiterjesztésû. Nem értem mi a gond vele? Megfogod, felpakolod a mobilra, elindítod, telepítés, fennt van -> játék. Mi nem megy? Szyvesen segítek :)

Assassin creed
kispeki
Melyik ez a játék? Ha gondolod utánanézek, és megpróbálok Neked találni egy normális, mûködõ verziót belõle :)

Sikerült megcsinálni hogy a java kép legyen megcsináltam úgy ahogy itt van hogy ne legyen nyilak a játékban:http://corby.atw.hu/
De hiába amikor becsomagoltam amit kell adott egy letöltés nevû mappát ez is javás kép volt rárakom telóra amit becsomagoltam és mindig kiír valamit de ha pedig azt rakom rá amit letöltöttem akkor meg elindul csak rajta vannak a nyilak
Valaki segítsen már!!
kispeki
Próbáld meg azt, hogy a .rar fájlt átnevezed .jar-ra, lehet hogy úgy menni fog, ugyanis a .jar fájlok csomagolt fájlok általában. Jobbat nem tudok.

Ahonnan letöltök játékokat nekem mindig rar fájlt ad nem pedig ilyen java képet!!!A rar fájlt kicsomagolom total commander-->META-INF-->F4-->itt bekel másolni valamit most nem írom hogy mit hogy a játékban ne legyenek ott a nyilak-->ezután pedig becsomagolom amit kicsomagoltam majd megint kaptam egy rar fájlt letöltések néven ezután összedugtam a telót a géppel elindítottam a Pc studiot ott van hogy sajátgép megkerestem hol van ahova becsomagoltam a fájlt és áthúztam a rar fájlt a telóra!!!!
Így is megy csak elég szar a grafikája mindegyiknek meg pl levettem a nyilakat utána meg nem tudtam nyomni semmire nem reagált hiába nyomtam a képernyõt!!!
Segítsetek hogy hogy tudnám máshogy megcsinálni hogy jó legyne!!
Nekem van egy samsung GT-S3650-en(Corby)és nem tudok játékokat felrakni rá!!!Van egy oldal ahol megpróbáltam letölteni egy játékot sikerült is(Jar fájl volt)és amikor kicsomagoltam kijött egy csomó fájl meg egy MAIN-INF mappa és innen hogyan tovább????
Kell még valamit feltenni a gépre vagy a telóra??
zvaragabor
Hi, én olyan játékot keresek 176x220-as méretben, mint a Piranha. Tehát a vízben egy kis hallal kezdem, és a nálam kisebb halakat kell megzabálnom, hogy egyre nagyobb legyek, és így a nagyobbakat is ehessem, közben persze engem is ennének a nagyobbak. :) Hasonló még a Spore, tehát ilyen tipusú játékot keresek.

Chaos Anno Domini

Oldal 1 / 30Következő →