752
Hogyan kell csókolózni?
  • Hajnalcat
    "na jó ha van érdeklődő lány akkor fényképes önéletrajzzal segítő nyelvet nyujtok! :D"

• t0mmy #550
    ki a tököm nyit erre topikot??

mint a hogyan kell casjozni! :D

nagyon durva hogy mi tud itt lenni...
    na jó ha van érdeklődő lány akkor fényképes önéletrajzzal segítő nyelvet nyujtok! :D
  • spy803
    Valaki adna, egy gyakorlati oktatást? CSAK lányok jelentkezhetnek!
  • krisztike
    hurrá ...
  • krisztike
    jó ,hogy csak szerinted...
  • sz4bolcs
    Látod, engem ez sem hagy hidegen.
  • Ronny
    szerintem ezek ilyen tini jelszavak;)
  • eldani
    fáradt
  • krisztike
    Te se láttál még közelről tehenet ...:-D
  • krisztike
    Látod ,nem ismersz ... ,ha te veled is előfordult volna ,hogy holnap már nem bizti ,hogy élsz akkor te is másképp gondolkoznál .
    Továbbá mindig van önálló véleményem és nem akarok másra hasonlítani .
  • Ben C
    jól.
  • krisztike
    kösz
  • Sugam
    sztem meg kefirbol van a sajt, csak hogy tovabb offoljak.....lololol?mijeza topig???;>>>
  • erx13
    :D sok köze volt ennek mindnek a csókolózáshoz, amugy meg Krisztike semmi durvát nem mondott szerintem
  • sz4bolcs
    ellenben amikor egy kis pöcsnek tartják, akkor nem befolyásolható. 8)
  • sz4bolcs
    jajj krisztike hogy te milyen ügyes aranyos egyenes vagy... ilyenkor bezzeg minden ember befolyásolható
  • krisztike
    Nem okoztál semmilyen kellemetlenséget és nincs is miért haragudnom ,ha beszélgettünk volna akkor hallottad volna a hanghordozásomat is és így én kérek bocsit mert félreértettük egymást ...:-)
  • krisztike
    tudod ,mások mondták ...

és nem über !
  • sz4bolcs
    ezek az egyenes emberek mindig annyira tudják magukról, hogy ők egyenesek...

über!
  • peet69
    én nem sajnállak nincs rá okom és értékelem azt is hogy egyenes vagy ritka tulajdonság...nem azt mondtam hogy bármi rosszatt tettél csak az a mondat hogy : "hát ha ezt magadtól nem érzed akkor sajnállak ..." elég lesajnáló. Persze lehet hogy én értettem félre ezesetben elnézéseted kérem ha bárm kellemetlenséget okoztam :/
  • krisztike
    hogy érted ,hogy lesajnálnál ?
    tudod ,itt elég sokan ismernek és egyetlen dolog miatt sajnálnak és az az ,hogy én egyenes vagyok -és ez a mai világban hibának számít-,ha hülyeséget mondok vagy hibázok akkor azt elismerem ,ha pedig segíteni kell -és tudok - akkor segítek a másiknak .

A javadra legyen írva ,hogy legalább végighallgattál ... :-/
  • peet69
    az 1 dolog hogy nem ismerlek de ő sem ismer most gondolj bele hogy ha lesajnálnálak pedig nem is ismerlek...

no offence hozzá teszem
  • krisztike
    melyik része "kamu" ?
  • sz4bolcs
    amúgy meg kamu ;]
  • krisztike
    van benne valami ...esetleg annál jobb lesz ,de ne féljen nem fog fájni :-)))
  • sz4bolcs
    Amúgy meg tök ari... :))) Csak így tovább Herti! Mindent a maga idejében.
  • krisztike
    látszik ,hogy nem ismersz ...:-/
  • peet69
    én értem csak elég gonoszan hangzott :/
  • krisztike
    mondtam már ,hogy nem akartam megbántani senkit ...igazat adok abban ,hogy kérdésekre tud választ kapni esetlegesen itt .
  • krisztike
    hááát ,ha az első neki és ő is fél kezdeményezni akkor van olyan lány ...és ő azt hiszi,hogy ez a szerelme lesz az igazi és egyetlen .
  • Ben C
    sztem kamu

van olyan csaj aki nem hagyja ott azt a teszetopsza fiúkát aki fél évig meg sem csókolja? :D
  • peet69
    nem nekem kell meg magyarázni a dolgot...amúgy meg hogy ha fél a dologtól akkor miért ne kérhetne tanácsot ?

ez az előnye az internetnek elkerülhetőek a zavarba ejtő beszélgetések és nem égeti le magát anonimitás RULEZ :D
  • krisztike
    nem akartam senkit sem megbántani ...:(
    de inkább elmagyarázom ,habár megmutatni nem fogom ...:)
    ha szereted és kívánod ,hogy közelebb kerülj az illetőhöz ,akkor lendülettel,érzelmesen kell csinálni és fontos a jó időzítés is .pl.:naplementénél ,az arcát megsímogatod és közben a száját nézed és hirtelen óvatosan és lágyan puszit lehelsz a szájára és utána az egész folytatódni fog magától .
    Sok sikert !
  • peet69
    most mér kell ge*inek lenni ?
  • bens
    te aztán nagy káboj lehetsz...
  • krisztike
    hát ha ezt magadtól nem érzed akkor sajnállak ...
  • Ben C
    vices fiu vagy te :D
  • tomzsi
    hy menem smaroltad le???(h lehet ez OHH MY GOD!!!!)
  • krisztike
    Melyik a kettő közül ?
  • Senkkik
    az jön magától