752
Hogyan kell csókolózni?
-
Hajnalcat #551 "na jó ha van érdeklődő lány akkor fényképes önéletrajzzal segítő nyelvet nyujtok! :D"
-
#550 ki a tököm nyit erre topikot??
mint a hogyan kell casjozni! :D
nagyon durva hogy mi tud itt lenni...
na jó ha van érdeklődő lány akkor fényképes önéletrajzzal segítő nyelvet nyujtok! :D -
spy803 #549 Valaki adna, egy gyakorlati oktatást? CSAK lányok jelentkezhetnek! -
#548 hurrá ... -
#547 jó ,hogy csak szerinted... -
#546 Látod, engem ez sem hagy hidegen. -
Ronny #545 szerintem ezek ilyen tini jelszavak;) -
eldani #544 fáradt
-
#543 Te se láttál még közelről tehenet ...:-D -
#542 Látod ,nem ismersz ... ,ha te veled is előfordult volna ,hogy holnap már nem bizti ,hogy élsz akkor te is másképp gondolkoznál .
Továbbá mindig van önálló véleményem és nem akarok másra hasonlítani . -
Ben C #541 jól. -
#540 kösz -
#539 sztem meg kefirbol van a sajt, csak hogy tovabb offoljak.....lololol?mijeza topig???;>>> -
#538 :D sok köze volt ennek mindnek a csókolózáshoz, amugy meg Krisztike semmi durvát nem mondott szerintem -
#537 ellenben amikor egy kis pöcsnek tartják, akkor nem befolyásolható. 8) -
#536 jajj krisztike hogy te milyen ügyes aranyos egyenes vagy... ilyenkor bezzeg minden ember befolyásolható -
#535 Nem okoztál semmilyen kellemetlenséget és nincs is miért haragudnom ,ha beszélgettünk volna akkor hallottad volna a hanghordozásomat is és így én kérek bocsit mert félreértettük egymást ...:-) -
#534 tudod ,mások mondták ...
és nem über ! -
#533 ezek az egyenes emberek mindig annyira tudják magukról, hogy ők egyenesek...
über! -
peet69 #532 én nem sajnállak nincs rá okom és értékelem azt is hogy egyenes vagy ritka tulajdonság...nem azt mondtam hogy bármi rosszatt tettél csak az a mondat hogy : "hát ha ezt magadtól nem érzed akkor sajnállak ..." elég lesajnáló. Persze lehet hogy én értettem félre ezesetben elnézéseted kérem ha bárm kellemetlenséget okoztam :/ -
#531 hogy érted ,hogy lesajnálnál ?
tudod ,itt elég sokan ismernek és egyetlen dolog miatt sajnálnak és az az ,hogy én egyenes vagyok -és ez a mai világban hibának számít-,ha hülyeséget mondok vagy hibázok akkor azt elismerem ,ha pedig segíteni kell -és tudok - akkor segítek a másiknak .
A javadra legyen írva ,hogy legalább végighallgattál ... :-/ -
peet69 #530 az 1 dolog hogy nem ismerlek de ő sem ismer most gondolj bele hogy ha lesajnálnálak pedig nem is ismerlek...
no offence hozzá teszem -
#529 melyik része "kamu" ? -
#528 amúgy meg kamu ;] -
#527 van benne valami ...esetleg annál jobb lesz ,de ne féljen nem fog fájni :-))) -
#526 Amúgy meg tök ari... :))) Csak így tovább Herti! Mindent a maga idejében. -
#525 látszik ,hogy nem ismersz ...:-/ -
peet69 #524 én értem csak elég gonoszan hangzott :/ -
#523 mondtam már ,hogy nem akartam megbántani senkit ...igazat adok abban ,hogy kérdésekre tud választ kapni esetlegesen itt . -
#522 hááát ,ha az első neki és ő is fél kezdeményezni akkor van olyan lány ...és ő azt hiszi,hogy ez a szerelme lesz az igazi és egyetlen . -
Ben C #521 sztem kamu
van olyan csaj aki nem hagyja ott azt a teszetopsza fiúkát aki fél évig meg sem csókolja? :D -
peet69 #520 nem nekem kell meg magyarázni a dolgot...amúgy meg hogy ha fél a dologtól akkor miért ne kérhetne tanácsot ?
ez az előnye az internetnek elkerülhetőek a zavarba ejtő beszélgetések és nem égeti le magát anonimitás RULEZ :D -
#519 nem akartam senkit sem megbántani ...:(
de inkább elmagyarázom ,habár megmutatni nem fogom ...:)
ha szereted és kívánod ,hogy közelebb kerülj az illetőhöz ,akkor lendülettel,érzelmesen kell csinálni és fontos a jó időzítés is .pl.:naplementénél ,az arcát megsímogatod és közben a száját nézed és hirtelen óvatosan és lágyan puszit lehelsz a szájára és utána az egész folytatódni fog magától .
Sok sikert ! -
peet69 #518 most mér kell ge*inek lenni ? -
#517 te aztán nagy káboj lehetsz... -
#516 hát ha ezt magadtól nem érzed akkor sajnállak ... -
Ben C #515 vices fiu vagy te :D -
tomzsi #514 hy menem smaroltad le???(h lehet ez OHH MY GOD!!!!)
-
#513 Melyik a kettő közül ? -
#512 az jön magától