Hogyan kell csókolózni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#494 !!!!!!111111ELEVEN
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sztem is ki kell próbálni...
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
http://bf2s.com/player/swy/
amugy szerintem nem ojan nagy gond, mert hogy tudhatnád hogy ne bizz abban az emberben ha nem nézed hogy õ ki e nyitja a szemét... remélem érted :D
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Ez nagyon benne maradt az agyamban, és néha kicsit frusztrál, hogy én meg nem így érzem.
Én jobban szeretem, ha látom az arcát, hiba van bennem? :)
de hát jah nyelvet bedug szemet lehuny, de nem muszály bár az ojan érzelmetlen kissé átéléstelen, ha nem csukod le a szemed, meg a nyelv is olyan mindenkinek ahogy jobb, mindegyik csajnál ujra kell tanulni vagy átszoktatni a csajt a te stilusodhoz :D
ez az én véleményem
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
ki mázs snecie4 hát a bejá 43
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
(és nem azért mert leszbiek,hanem mert rulez ahogy csinálják:)
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Carmen25
Élvezzétek....
- Figyelj Jocó! Én olyan szomorú vagyok, hogy az SG-sek nem tudják hogyna kell csókolózni. Mutassuk már meg nekik....
- Jólvan csak ne sírjá! Na egykéhá....
- Cupppp, szörcs.....
-Jó volt?
-Azt meghiszem!
- Na most már ti is tudjátok! Menyjetek és csókolózzatok! ÉS ne szennyezétek a környezetet!
Tanúság...
A csók jó!
Fõleg ha partnerrel mûveled!
Védjétek a természeti környezetet...
És Sokáig Éljen Satoshi Urusihara! (A rajzoló.)
igen ,szeret ...legalább is ezt mondja naponta többször is ...és ágyba kávé minden reggel meg ilyesmi ...<#finom>#finom><#eljen>#eljen><#law>#law>