Már az idén látható lesz az intelligens szõnyeg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetértek. Kb. intelligens mosópor kategória
Egébként repülni nem tud?
Egébként repülni nem tud?
Attól, mert valaki vagy valami tud számolni, meg beszélni még nem jelenti azt, hogy inteligens is.
Helló, mi? ;-)
intelligens szõnyeg .. milyen kurva terndi ez az intelligens szó .. amíg nem tujda megmondani hogy mennyi 23+7 és nem tud beszélni addig messze van az intelligenstõl ... az hogy thinkin' .. azaz gondolkodó meg megintcsak über-trendi .. szal infineonnak hajrá .. nemmondom hogy hülye dolog , de uuuuuuuuuuuuutálom a reklámbuzikat akik mostanában az ilyen trendi trendet találják ki .. kötelet nekik ..
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
ez egy fokkal jobb, mint a képernyõs szörfdeszka múltkor. de csak egy fokkal 

Állat lesz ha a hotelekben a szõnyeg mutatja meg merre találom a szobát.
Már csak egy olyan mozgatható szövés kell amivel hullámzó mozdulatokkal haladni is tud és akkor a csomagomat is felhozza. :-)
Kell rá még egy zseb ahova a borravalót kell dugni.
Már csak egy olyan mozgatható szövés kell amivel hullámzó mozdulatokkal haladni is tud és akkor a csomagomat is felhozza. :-)
Kell rá még egy zseb ahova a borravalót kell dugni.
A cikk címén jót röhögtem az biztos :)
Minden esetre tényleg hasznos, hogy minden intelligens lesz egy lakásban. Még csak az kellene, hogy script-elhetõ legyen az egyész, és akkor lehet hozzá MOD-okat csinálni...
Minden esetre tényleg hasznos, hogy minden intelligens lesz egy lakásban. Még csak az kellene, hogy script-elhetõ legyen az egyész, és akkor lehet hozzá MOD-okat csinálni...
Ha reszeg vagyok ugy igazan edig bejottek a vilagito kapcsolok a tajekozodasban de asszem veszek egy ilyen szonyeget ha negykezlab erek haza tuti betalaljak az agyba :)
ja és a kis nyilak elvezetnek a betörõhöz egy nagy épületben. fun. persze ha megpróbálja feltekerni, akkor is riaszt. aztán majd jönnek be lógva mint a mission impossible címû felejthetõ gagyifilmben :)
Sziasztok! Ez mind szép és jó, de minél hosszabb egy vezeték, annál nagyobb az ellenállása => Minél nagyobb a szõnyeged, annál többet fogyaszt. Üdv.: RoD
Helló, mi? ;-)
nyilván irodákban hasznos ez
éjszaka pl. a nyomásérzékelõ riaszt ha rálép vki -> betörö járkál, menjen oda a biztonsági õr
tüzesetnél megnyom az õr egy gombot, és kis nyilacskák mutatják a menekülési irányt
csomó jo dolgot ki lehet találni
éjszaka pl. a nyomásérzékelõ riaszt ha rálép vki -> betörö járkál, menjen oda a biztonsági õr
tüzesetnél megnyom az õr egy gombot, és kis nyilacskák mutatják a menekülési irányt
csomó jo dolgot ki lehet találni
remek :-)
1) be kell dugni az aramba, azaz most mar a szonyeg is izziccsaja villanyvekkert
2) ha valami gaz van, elolvad a drot es egybol gyullad :-) remek :P
ez kell nekem, meg aztan egy biztosito aki kot ra lakas-biztositast :-) bujtatott marketing... szerintem a szonyeg szelen ott van a biztositasi ugynok telefonszama is :-D
1) be kell dugni az aramba, azaz most mar a szonyeg is izziccsaja villanyvekkert
2) ha valami gaz van, elolvad a drot es egybol gyullad :-) remek :P
ez kell nekem, meg aztan egy biztosito aki kot ra lakas-biztositast :-) bujtatott marketing... szerintem a szonyeg szelen ott van a biztositasi ugynok telefonszama is :-D
10 fele ember letezik: aki ismeri a binaris szamrendszert, es aki nem.
Az én szõnyegem is intelligens: ha sokáig nem porszívózom ki, a lábam nyomán szürke pamacsokat lövell felfelé, ezzel is mutatja, hogy merre járok, illetve azt, hogy porszívózni kéne... 

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ