Újabb életre utaló jelek a Marson?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért gondolom az alvást, mert akkor nem kell inni. ugyanis a vizet teljes terjedelmében kell szállítani /gyorsítás-lassítás hatalmas +energia../
Úgy tudom, két orosz a MIR en majdnem 1 évig volt fenn

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Egy darabig még nem az átlagnépesség fog oda utazgatni, a kiképzett ûrhajósok meg nem azok a fajták, akik hülyeségeken nekiállnak ölni egymást... Nem tudom, mennyi most az ûrûllomáson töltött idõ rekordja, de szerintem az is több hónap. Ha nem is alvás, de ehhez is kell egyfajta nyugalmi állapot, hogy ép ésszel kibírja.

Az emberi test transzban sok furcsa, sõt hihetetlen dologra képes...Volt 1 film, ahol a Yogi levágta a nyelve hegyét, majd visszarakta.. 100X kikockázták a filmet,és még 1 sebész is nyilatkozott, hogy igen, pont így lógnak a rostok, meg az izmok, és igen a nyelv közepe ívesen visszaugrik,/ha valaki mondjuk leharapja a nyelve hegyét../ szóval csalás kizárva..
Az élve napokig eltemetést is már sokszor bemutatták..
Ebbõl gondolom, hogy simán át lehet aludni azt a kis idõt..
Amíg nincs gyorsabb módszer, addig ez nagyon jó lenne..

Hát nagyon beparáznának ott, az tuti.

FtranX
hát kíváncsi lennék, hogy milyen állapotban "kelnének fel", amikor a Marsra érnek. 😊

Tetsuo
Állítólag van olyan gomba amitõl simán belassulnak fél-1 évre, de a nagy adag ganja is cool. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

FtranX
és fél évig aludnának?

Igen,ez mind igaz,de mért nem ezzel kezdik a kutatást,mint azzal,hogy mi lehet ott...

„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...

A hosszútávú emberi ûrutazással töb probléma is van
élelem, víz, és az összezártság (csak hogy a legfõbbeket említsem)
Viszont,ha valami Yoga módszerrel elaltatnák magukat az ûrhajósok az utazás közben, akkor rentgeteg problémát megoldanának...

Szerintem,elõbb azt kéne megoldaniuk,hogy embereket vigyenek a Marsra... Ha már ott vannak,sokkal könyebben válaszokhoz jutnának...
Vagy nincs igazam?

„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...

The Garrett
Msot azt kéne megnézniük hogy összefügg-e a metán termelõdés a vízpára sûrûsödésével... Mert valoszínûbb lenne, hogy ha nedves lesz a levegõ a baktériumok elkezdenek "élni"... és termelik a metánt.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tetsuo
Pedig yo poén! 😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

SuD
igenigen sztem is😊

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

ha a föld alatt laknak, akkor igen heves a béltevékenységük, még a felszínen is érezni ...

Munch
Inkább Hold alatti barlangokba, nem?! 😄

Looooser
Nekem naon be jönne ha lenne ott élet fõleg ojan szintü ami kipusztíthatja az emberiséget

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ja és õk csinálták a Mars arcot, meg a piramisokat.. 😊

Szerintem is.

A végén még kiderül, hogy a marson nem csak baktériumok élnek, hanem fejlett élõlények is. Csak visszahúzódtak a föld alatti barlangokba.
Vagy a bolygó magjához közel élnek kis városokban (mint a Mátrixban )

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

Shogun
sztem jopoen volt

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Így legalább nem titokban csinálják.

RangeR
Ugye nem várod el, hogy most nevessünk?

Lejet, ha nem tesznek fel ennyi kerdest, akkor a sulyos tamogatasokat megvonjak, ill. korlatozzak.
A végén még kiderül, hogy az ESA leszállóegysége leszállás során beszakította a jeget és elmerült a vízben... 😊

Punkerwork
jó ez a bolygó kutatás, mindne válasz 10 új kérdést szül 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.