Stolen
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stolen: Ánja Csodálatos Lopakodó Bombázó
Sogun, 15:40 - Játék: Lopakodós
(3DGamers) Frissensült érkezett a Blue 52 csinos tolvajcsajjal lopakodós akciójátékából. Korrupció behálózta városkában a hõsök sem menekülhetnek a sötétség vonzerejétõl. Anya Romanov szexi nõcivel lopkodjuk szét a szupergazdagok luxusvilláit. Az utolsó megbízatás azonban túlságosan nagy falatnak bizonyul. Anya, valamint miniatûr fülhallgatóján keresztül hozzákapcsolódó segítõje, sokkalta nagyobb slamasztikában találják magukat, mintsem, hogy még idejében ki tudnának ugrani.
info:Hadrwired
Sogun, 15:40 - Játék: Lopakodós
(3DGamers) Frissensült érkezett a Blue 52 csinos tolvajcsajjal lopakodós akciójátékából. Korrupció behálózta városkában a hõsök sem menekülhetnek a sötétség vonzerejétõl. Anya Romanov szexi nõcivel lopkodjuk szét a szupergazdagok luxusvilláit. Az utolsó megbízatás azonban túlságosan nagy falatnak bizonyul. Anya, valamint miniatûr fülhallgatóján keresztül hozzákapcsolódó segítõje, sokkalta nagyobb slamasztikában találják magukat, mintsem, hogy még idejében ki tudnának ugrani.
info:Hadrwired
Next PC upgrade: 2022
akkor már inkább jöjjön a bloodrayne II...
sajnos eléggé sablonosnak tûnik a dolog...
nini!
életjelek...
életjelek...
na ja!
mert mint tudjuk: a lepényhal elõször, a reményhal meg utoljára...
mert mint tudjuk: a lepényhal elõször, a reményhal meg utoljára...
Nyah, márciusra ígérik - amikor az elcsúsztatott Splinter Cell 3 is érkezik elméletileg...
A képek és az elõzetes ingém video alapján nekem valamiféle Thief-DeusEx-SplinterCell hibrid reinkarnációnak tûnik...akár még jó is lehet...
...bár a konzolos HUD-dal kapcsolatban rossz elõérzetem van... :))
Info, video, képek: HARDWIRED
A képek és az elõzetes ingém video alapján nekem valamiféle Thief-DeusEx-SplinterCell hibrid reinkarnációnak tûnik...akár még jó is lehet...
...bár a konzolos HUD-dal kapcsolatban rossz elõérzetem van... :))
Info, video, képek: HARDWIRED
← ElőzőOldal 6 / 6