Stolen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugyeugye <#nevetes1>
bár alig hiszem, hogy ez az eredeti...

Maxtreme
jesszus de igényes installja van 😄

Maxtreme
Lehet hogy gef6-on az SM3 miatt lassú. :/ Leszarom majd kikapcsolom 😄

nem tudhatom, de kicsit kalandoztam külsõ, belsõ tereken és nálam fut rendesen...

Maxtreme
akkor úgy hülyék ahogy vannak 😊

elöbb 5ször probáltam és nem ment..., gondolom még nem ért fel a kép 😊 msotmá jó 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

...talán próbáld még1x...

a 404-el oszlatod? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Oszlatom a ködöt:

kép01

Konfig: AMD2800+ ATI9600XT 1Gb RAM
1024x768, minden fullon, 6xAA meg se döccen...

"Minden külföldi" <#lama>-t csókoltatom! <#vigyor>

Maxtreme
idézet 1 oldalról:

..Minden külföldinek az a véleménye,hogy játszhatatlanul akad nekik és átlag 5fps-sel megy...

nah ha midnen igaz fél 11re leér 😛
ha addig még nem mond senki véleményt akkor majd irok..., bár szerintem biztos fog valaki mert én csak most kezdtem szedni 😊

fitutufi
má jön , majd holnap

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

#49 😄DDDDDDDDD

Tatyla
na milyen?
vélemenyek?
kritikák?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gameplusz
Nekem tetszik.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

szotyimutyi
Szerintem itt neked nem válaszolnak.

Shep
de egyáltalán jó ez a játék?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Régen ennek pont az ellenkezõjét tapasztalhattuk.
Emléxem hány játék kezdte úgy hogy neki bizony pIII 700 +gef2 kell, ennek ellenére ugy ment mindden maxon a kis pII 333/512 + Tnt2 kombinációval mint a huzat 😊
Sajna ezek az idõk elmúltak 😞

Persze nem azt mondom, azért egy 6800GT-n tényleg kellene menni simán.. :/

Maxtreme
És te ezeknek az official szaroknak te még hiszel? 😊
A driv3r-re is valami nevetséges gépigényt írtak, aztán nézd meg mi lett belõle.
De nem ez volt az 1etlen eset: Halo, Deus Ex2, Thief3, etc.. 😊

"The game runs like complete garbage on my system even with bump mapping turned off and at 640x480! P4 3.0GHz GeForce 6800GT"

Vigyázat! Lámaveszély!
Akinél ilyenek történnek, az általában... nos... szóval... <#lama>

ati2002
Akkor ott van a gond, mert a hivatalos gépigénye kb 3-4 éves szintet követeli:

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

alph4
Splinter Cell helyett megteszi a gém egy kis idõre...<#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Shep
töltési helyet tud vki, olyat ahonnan nem 6k val jön a cucc

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Én is remélem, ugyanis baromira vártam 😞
Bár a Driv3r után mindent el tudok képzelni...

grebber
Majd meglátjuk remélem azért nem lesz überszar.

Next PC upgrade: 2022

Shep
nade várjatok már ez is konzolról átportolt vmi, ugye, akkor megint jól sikerült a portolás, ráadásul a képek alapján elég hulladék a grafika, jó tudom az nem minden, de hát egy 5évvel ezelõtti grafikáju játéknak ne kelljen má erõmû, márha igaz ami lent van írva.

Shep
hú azért ez elég durva, mi kell neki, atomerõmû?

Maxtreme
Bíztató... <#levele>

The game runs like complete garbage on my system even with bump mapping turned off and at 640x480!
P4 3.0GHz
GeForce 6800GT

Shep
szivesen 😊

köszönjük a lehetõséget!

[HUN]PAStheLoD
megéri leszedni ? 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Nem tudhatom, hogy kinek milyen kapcsolatai vannak<#idiota>

\"...lámák kíméljenek.\"

Shep
aki már leszedte megírhatja milyen.

fitutufi
simán<#mf1>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

tényleg? és milyen VOLT? <#idiota>

Maxtreme
Persze hogy próbálta. Végülis éjjel jelent meg, még sehol nincs fent, de én már végigjátszottam. Hogyne😊

fitutufi
splinter utánzat alsó fokon szvsz...

Hmm, nekem szimpinek tûnik...
Próbálta már vki?

\"...lámák kíméljenek.\"

Mayday
Kijott ez a cuccos.

2005-04-03 PC Game ISOs Stolen (c) HIP Interactive *DVD* RELOADED 38x50 MB 8.7

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
Stolen - lopás miatt zárva

<2005-03-15 @ 16:42 - sHadeS>

Sajnálatos, de tény, hogy a Stolen nevû TPS lopakodós-lopós-csendbenölõs akciójáték késni merészel. Egyelõre tisztázatlan okok miatt az eredeti márciusi megjelenést áttették kora áprilisra. Biztos szegény kiscsajt (mert ebben a játékban a fõhõs ugyebár a szebbik nem képviselõje) egy rosszul sikerült bétatesztes bûncselekmény után lecsukta a virtuális Scotland Yard. Szegény, majd küldünk neki képeslapot.

info: Gamestar

grebber
Stolen: elsõ vélemény

Sogun, 13:25 - PC - Játék: Lopakodós

(IGN) Az IGN nagycár rátette gyémánt gyûrûkkel teleaggatott kezeit a Stolen próbaverziójára. Az animátort nagyon dícsérik, mert kegyetlenül jól sikerültek Anja akrobatikus lengései és tolvajmozgásai. Kiváló fény és árnyjáték, valamint a körülöttünk susmogó zajok rendkívül hangulatossá teszik a lopakodós részt. Sajna, mikor ránk találnak az õrök, leromlik a hangulat, mert a harc egy gomb nyomogatásából áll és az ellenfelek rendszerint jól elporolják Anja irhácskáját.. Valószínûleg a fejlesztõk is úgy gondolták, hogy nem kéne engednünk, hogy elkapjanak.. További infók az IGN-rõl lemazsolázhatók. Megjelenés március 22.-én

info: Hardwired

NeoMaN
jújj de csúnya... 😞

hykao
Nagyszerû...de hol a februári demó? 😊
grebber

hykao
Új oldal, valmint egy hír: februárban jön a demó!
(még a végén egész jó lesz...)
grebber
Nem rossz.

Jó lesz ez 😊

hykao
Kis videó: katt
grebber
Jöjjön egy demó azt meglássuk.

hykao
Még mindig nem tudom eldönteni, hogy jó lesz-e ez, avagy sem.... 😊