Stolen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár alig hiszem, hogy ez az eredeti...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kép01
Konfig: AMD2800+ ATI9600XT 1Gb RAM
1024x768, minden fullon, 6xAA meg se döccen...
"Minden külföldi" <#lama>#lama>-t csókoltatom! <#vigyor>#vigyor>
..Minden külföldinek az a véleménye,hogy játszhatatlanul akad nekik és átlag 5fps-sel megy...
ha addig még nem mond senki véleményt akkor majd irok..., bár szerintem biztos fog valaki mert én csak most kezdtem szedni 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
vélemenyek?
kritikák?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Emléxem hány játék kezdte úgy hogy neki bizony pIII 700 +gef2 kell, ennek ellenére ugy ment mindden maxon a kis pII 333/512 + Tnt2 kombinációval mint a huzat 😊
Sajna ezek az idõk elmúltak 😞
Persze nem azt mondom, azért egy 6800GT-n tényleg kellene menni simán.. :/
A driv3r-re is valami nevetséges gépigényt írtak, aztán nézd meg mi lett belõle.
De nem ez volt az 1etlen eset: Halo, Deus Ex2, Thief3, etc.. 😊
Vigyázat! Lámaveszély!
Akinél ilyenek történnek, az általában... nos... szóval... <#lama>#lama>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
The game runs like complete garbage on my system even with bump mapping turned off and at 640x480!
P4 3.0GHz
GeForce 6800GT
\"...lámák kíméljenek.\"
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Próbálta már vki?
\"...lámák kíméljenek.\"
2005-04-03 PC Game ISOs Stolen (c) HIP Interactive *DVD* RELOADED 38x50 MB 8.7
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
<2005-03-15 @ 16:42 - sHadeS>2005-03-15 @ 16:42 - sHadeS>
Sajnálatos, de tény, hogy a Stolen nevû TPS lopakodós-lopós-csendbenölõs akciójáték késni merészel. Egyelõre tisztázatlan okok miatt az eredeti márciusi megjelenést áttették kora áprilisra. Biztos szegény kiscsajt (mert ebben a játékban a fõhõs ugyebár a szebbik nem képviselõje) egy rosszul sikerült bétatesztes bûncselekmény után lecsukta a virtuális Scotland Yard. Szegény, majd küldünk neki képeslapot.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Sogun, 13:25 - PC - Játék: Lopakodós
(IGN) Az IGN nagycár rátette gyémánt gyûrûkkel teleaggatott kezeit a Stolen próbaverziójára. Az animátort nagyon dícsérik, mert kegyetlenül jól sikerültek Anja akrobatikus lengései és tolvajmozgásai. Kiváló fény és árnyjáték, valamint a körülöttünk susmogó zajok rendkívül hangulatossá teszik a lopakodós részt. Sajna, mikor ránk találnak az õrök, leromlik a hangulat, mert a harc egy gomb nyomogatásából áll és az ellenfelek rendszerint jól elporolják Anja irhácskáját.. Valószínûleg a fejlesztõk is úgy gondolták, hogy nem kéne engednünk, hogy elkapjanak.. További infók az IGN-rõl lemazsolázhatók. Megjelenés március 22.-én
info: Hardwired
(még a végén egész jó lesz...)