Stolen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek nagyon akad, próbálja úgy, hogy az indítási menüben nem pipálja be (illetve, ha be van akkor vegye ki a pipát...) az "Effects" opciót.
Illetve ha már a videó is akad, akkor elég gyanús, hogy esetleg valamilyen hanggal kapcsolatos probléma lesz, nem is videokártya dolog...esetleg codec vagy EAX4 téma...
Maga a játék nem lenne annyira rossz, ha nem lenne konzolosan túlvariálva az irányítás...na meg az éjjellátó elég érdekes...valamint (de ez lehet, hogy csak nálam...) Anya árnyéka elõbb mozdul, mint maga Anya, illetve még pár árnyék és fényforrás elég furcsa "életet él"...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
2.8P4,1Gram,6600GT
de ha ez kevés akkor köszi nem kell vagy ez vmi béta szar?<#shakehead>#shakehead>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az volt a szép idõ mikor magamnak is csak derékig értem :)
Az volt a szép idõ mikor magamnak is csak derékig értem :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(amúgy nekem is ATI-m van...holnap estére már meglesz...kíváncsi leszek...)
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
De sehogyse tudom elõvenni a felszerelést
kijelölöm meg minden,de mégse mûkszik
Kell valami speckó kombó?(a trackerre gondolok)
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Grafika: 65 % ( Doom3 RoE után ez gyenge , ráadásul szarul van optimalizálva)
Hangok: 78% ( felejthetõk , gyengék)
Irányítás: 82% ( Catwoman és az Alis keveréke )
Játszhatóság 50% ( bugok , szar optimalizálás , mivel a Doom3 RoE HIGHon megy jól ez minimumon kb 20 fps , irányítás néha akad )
Végsõ értékelés: 70%
-->Sokat vártam a játéktól és iszonyat csalódás lett<--
---> UNINSTALL és felteszem a polcra dísznek , csak arra jó<---
<#levele>#levele>
Mondjuk, az engem zavar, hogy nem lehet mindent azonnal átállítani. A Redefine-ra azért ajánlott klikkelni.
-----------------------------------------
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[b]
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
UltraEdit nagyszerûen megnyitja, gond egy szál se, de - mivel tömörítvény - a tartalma nem hozzáférhetõ effektíve.
[b]
Next PC upgrade: 2022
A Project Snowblind sem? :) (azt nem néztem :D)
[b]
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
2005-04-03 - Stolen (c) HIP Interactive *DVDRiP* - XMAFT - 54x15 MB -
3.4
A Reloaded verzió: 37 x 50 MB!
[b]
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Dobozára szépen szolidan ráírva valami lófax hw igény, aztán a mókus hazaviszi, és csodálkozik hogy miért megy 10 fps-el :)
Next PC upgrade: 2022
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
640x480 minden alapon (kivéve FullScreen) - 35-45-55 Fps között mozgott (na még annyit hogy a HIP logónál 999fps-sem vót <#hehe>#hehe>)
1280x1024 minden alapon szintén - 10-15-20 fps volt (ez már játszhatatlan)
1280x1024 FULL-on minden 8-10-12-18 fps volt
640x480 miden effekt bekapcsolva szintén 30-35-45-50 között
Szóval legfõképpen a felbontás számít neki. Remélem jön rá valami javítás mert így elég gáz, hót rondán alig van fps!
640x480 50fps. Ettõl a vga-tó ez nem rosz.
Mégsem 4 mint nálam :)
Nálam pl a hang is akad meg szaggat.
kb. splinter cell + egy kis prince of persia a háztetõkön <#vigyor>#vigyor>
és nálam pl. egyáltalán nem szaggat...
+még a játék is elég keményen akad
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mert nemigaz hogy gef6-on nem kellett nekik letesztelni.
Lehet hogy nekik a 4 fps játszhatónak tûnt:)