Stolen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is kéne némi segítség: Az APEK-épületben vagyok, ott tartok, hogy kilépek az üveges háztetõre. Itt bemászok a házba, megfojtom az õrt, tovább a következõ szobába, ahol lent mászkál egy õr, van egy zárt ajtó, fent pedig van 2 szellõzõnyílás és egy másik õr. Itt már próbáltam (szinte) mindent és egyszerûen nem tudom, hogyan jussak tovább. Valakinek van ötlete?
.
grebber
Milyen hosszú a game?

Next PC upgrade: 2022

szotyimutyi
Tudsz segíteni? Azon a részen vagyok, ahol a másik csaj fent van az emeleten, õ lent hackel, de folyton lelövi. Van vmi jó tipped,te hogy csináltad meg? Azt tudom, hogy a biztosítékokat kell kilõni, de sajnos hamar visszajön az áram.

Shep
Végigvittem és a credit alatt van a játékból egy video abban van olyan, hogy a csaj kézen állásból a combjával összeszorítja az ellen nyakát, na azt hogy lehet megcsinálni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
hát fegyverre ne számíts, vannak mindenféle kütyük, azt annyi. egyébként fel le nyíllal kiválasztod amit akarsz, q betüvel meg elõveszed és célzol e vel meg lõsz. alapértelmezettkén így van

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Én is ennél a WC-s résznél vagyok.
Valaki elmondaná hogyan kell akármilyen fegyvert vagy valamit elõszedni,mert eddig nem sikerült rájönnöm?

szotyimutyi
Köszi.

grebber
Remélem majd azért adnak ki patchet 😊

Shep
a grafika nem minden/annyira azért nem csúnya/, a kamerakezelés ugyan olyan mint a többi konzolos átiratban pl😛oP

Sil3nt
volt szerencsém a játékhoz és nagy csalódás ért. Nekem egyáltalan nem tetszik..kis poligon számú tárgyak tömkelege, béna kameramozgás stb...

Shep
Az APEK épületben, miután a vinyóz betettem a gépbe, merre tudok menni, mert a kör villog ugyan egy helyen ami a 2 liftnél van de azok nem nyílnak.

Shep
az összes liftet felhozod, és az egyikre felugorva aztán a többin keresztül lehet menekülni

szotyimutyi
Elért már valaki a börtönben ahhoz a részhez, amikor egy szellõzõn bejut egy monitorokkal teli helyiségbe, onnan tovább kötélen leereszkedik 2 mozgó kamera között a lenti monitorokhoz és azokat bekapcsolva liftek föl-le emelkednek? Onnan hova tovább?

Shep
hú. ok thx, remélem menni fog, egyébként nekem tetszik a game, olyan gondolkodós, nem a sima mész azt agyon lõsz mindenkit.

Menj tovabb a kovetkezo szobaba ahol egy sarkany dombormuvet tudsz lefenykepezni, ott hekkeld meg az elotte levo kis terminalt, es akkor kijon az orszobarol a hapsi,hogy valami gond van, es addig kell bemenni a szobaba amig kinnvan, mer visszamegy es megin bezarja magat.
szotyimutyi
Hátulról, de csak állva lehet elkapni, a megfelelõ szögbõl.Egy kicsit macerásabb, de ha elõbb leütöd, utána könnyebb elkapni.

Shep
na várjál, egy vmi nem stimmel, a hogy tudom az õrt elkapni, mert nekem ha a háta mögé megyek mindíg csak a lopási lehetõség jön be, zsebórákkal meg már tele vagyok

szotyimutyi
Várj,te egy másik szellõzõrõl beszélsz. wc-bõl kimész,õrt elkapod, kamerát kilövöd. Õrszoba elõtt elosonsz, kamerát esetleg újból kilövöd, tovább be az ajtón. Oszlopok árnyékában osonsz fel az emeletre, lesz fent élet, meg egy szellõzõ. Oda lehet bújni, ha vész van. Innen már az elõzõben leírtak.

szotyimutyi
Jó húzós rész lesz, készülhetsz. Nem arra kell odamenni. Visszafordulsz,amint kiérsz kilövöd a lámpákat, a lépcsõnél hackeled a számítógépet.Onna ki a folyósóra, kamerát kilõni, aki mászkál, elkapni és most be tudsz menni az õrhöz.

Shep
A múzeumban, mikor a WC-be megérkezem, és kint a folyosón van egy õr szoba amiben van egy fickó, egy meg kint mászkál a folyosón, a waypont a szobából villog, de az árva, fentrõl meg nem tudok bemenni mert ott a szellõzõ zárva, akkor most hova tovább?

Shep
az lehet, de a csúcs 25 fps-t nem biztos, hogy csökkenteni akarom 😊, mindegy most úgyse ezzel játszok, csak a megoldás már megvan arra, hogy fusson, amúgy engem marhára zavar, hogy ha HDR vagy más effekt be van kapcsolva akkor elveszlik a FSAA-ing,

hykao
"Effects"-et ne pipáld be az indítómenü grafikai beállításainál...s még az is lehet, hogy mûködni fog az AA... 😊
Shep
na megy a játék 6800 GT vel, mostmár 20-30 fps van, nem a legjobb de legalább már nem fix 9fps, így már játszható, bár az FSAA nem megy, de hát legalááb játszható.

61.76os forceware el értem el mindezt. régi ugyan de hát ...

Zolden kell tartani 1-2 masodpercig
grebber
Ügyesen. 😊

Van ugye egy kép amihez alul vannak figurák ki kell választani melyik kell neked ami illik a képhez.Feltolod és amikor az a felsö piros rész a hiányzó részt potolja zöldre vált ekkor kell nyomni asszem a balra gombot ha jól tudom ekkor ottmarad egyhelybe nyomod az akciót és elfordul jöhet a következö.
Máshogy sjana nem tudom leirni.

CalebJoe
Hogy a francba kell a zárakat kinyitni már az elején az elsõ zárnál elakadtam HELP!!!
grebber
Ilyen állapotban?EHE mondjuk engem nem zavar én tolom vele és tetszik.

IMYke2.0.0.0
Persze, hogy lehet.

-----------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Akkor a boltokban nem is lehet kapni.Vagy igen ?

Shep
abbn újabb drivert raktam, Xtrweme legújabbja és tökéletes, de ere akkor nincs megoldás?

rorr
ja ez müködik a stolennél is csak úgy is szar!!!

rorr
a snowblind megoldása:
cseréld le az nvidia driver-t régebbire és tökéletes!

grebber
Szerintem nem rossz kis game leszámitva a grafikai bugokat.

Shep
Hát azt hiszem, valahonnan szereznem kell egy radeont kölcsönbe egy kis idõre

hykao
...érdemes lenne elolvasni a #172-est...nem csak neked, mindenkinek... 😊
ThugEdge
de akkor ez miszar?
http://www.nzone.com/object/nzone_stolen_home.html
minek van kint,hogy Recommended GPU: GeForce 6 Series

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

IMYke2.0.0.0
NVidia kareszok nem muzsikálnak jól vele.
Az én - és mások - Radeonom simán viszi. Az más kérdés, hogy a Játék kaki, ezért uninstall volt, majd egy lehetséges patch esetén elõkerül(het).

Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
6800GT fix 8 fps, project snoblind meg fél percenként 1 képkocka a menüig jutottam benne, hát ez óriási.

rorr
nekem minden hasít a gépemen de ez a szar gf6-on ugyanazt produkálja mint a régi p3 gf3 ti200-as videókártyával szóval hihetetlen! mindkettõ max 20fps sebességgel fut....!
Az új gépem kb 5x olyan gyors !

ThugEdge
kipróbáltam és ua a helyzet,le is szarom,ha lesz vmi patch akkor szívesen tolom,ha nem akkor nem,végül is a boltban ajándékba volt,szal nem is lázadozom

Talán ez megmagyarázza, miért annyira bugos 😊

"18 March 2005
UK development studio Blue 52 has closed its doors after failing to secure enough cash to pay for company overhead"

link
DonnieBrasco
Nekem R9500-asom ban, és eddig a Stolen messze a leglassabban futó, ellenben ahhoz képest csúnya játék. Talán a Deus Ex: Invisible War volt még hasonlóan tetû és csúnya egyszerre - be is bukott nem kicsit.
A Cold Fear pl. ezerszer szebb volt és sokkal gyorsabban is futott - minden játéktervezési hibájával együtt...

DB

A ti kung-futok nem erős!

hykao
Kipróbáltad amiket írtam vagy csak behemzsegsz? 😊
ThugEdge
azt nem értem,hogy az nvidia-n is reklámozzák ezt a gémet és akkor kérdem én miért baszaxik nvidiás kártyákon??????vagy 6800 ultrára csinálták??beszarás

Atika :o)
hat ez a stolen igen pocsek jatek jobbat vartam tole az iranyitas nagyon szar 😞

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

grebber
Hát én is ezt mondom most pl a Cold Fear kapcsán.
Egy jó gametõl estem volna el.Nincs benne normális mentés ez manapság a legalapvetõbb dolog ami kicsit sem érdekel.
Szerintem full jó benne az is.

DonnieBrasco
Hálistennek nem vagyunk egyformák!

DB

grebber
A Cold Fear über játék semmi gond nincs vele egyszerûen jó.
Remélem lesz folytatása.

DonnieBrasco
Megnéztem. Gyenge 😞
Hát a Driv3r után ez már a második csalódásom idén 😞 Ha nem veszem bele a Cold Fear-t azt végülis nem vártam annyira, de egész jó játék lett volna elkonzolodás nélkül (azaz normális irányítás+save akárhol).
Komolyan nem értem, mit akarnak manapság a fejlesztõk. Ez már a sokadik játék idén, amiben nem lehet akárhol játékot menteni. Megyünk vissza az idõben, éljenek a 80-as évek, vagy mi? 😞(

DB