Stolen

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Lenne egy problémám, mikor elindítom a setup.exe -t akkor a következõt írja "Demo installations only run on the computer they were created on." hehh😮 miszerint csak azon a gépen megy, ahol létrehozták a telepítõt😮 az lol lenne😄, aki tud valami megoldást, az pls szóljon.... vagy aki tud egy helyet ahonnan le lehet szedni.., az mind1 hogy smsweb csak pls ne wanadoo, mert én onnan szedtem és az csinálja ezt:S vagy akinek megvan és ki szeretné írni nekem😄😄😄 annak adok egy lemezt😄😄😄

MSN: [email protected]

THX
koppim
A patch elõtt jó volt, de miután feltettem a mentéseimet nem fogadja el, ezért újra kellett kezdenem, még jó hogy csak az elején voltam.

koppim
Ati 9600 pro dx9 -es, azzal csinálja.

igen..a múzeumban a fõteremben pl....sanda gyanúm szerint directx 9es VGA-nál nem lesz ilyen hiba,de csak tipp...
koppim
Feltettem a patch-et, most az árnyék jó lett, de a lézersugarak hiányossak, ott vannak, de nem mind látható.
Másnál is elõjött ez a hiba?

nagykispeter
Minden rendesen mûködött?Állítólag az-e haviDVD-vel volt valami gond.Csak azért kérdem mert én is meg akarnám venni!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Rambo 20
Jah.Már végigvittem.Kegyetlen hosszú pályák vannak😄

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

nagykispeter
Ez a válasz is idõbe jött<#vigyor>
A Gamestaros van meg Neked?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Rambo 20
Ott ha visszamászol miután följöttek a bigyók ott van valahol egy kapcsoló azon a platformon nézd meg.Amúgy nekem teccik a gém de kicsit nehéz😊

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

grebber
Börtönös pályán eléggé elakadtam most mentem le a csatornába kivágtam lézerrel az utat és egy terembe vagyok ahol lehuztam két kart feljöttek valamik és azokon tudok ugrálni,de nem jutok sehova van egy lyuk de az le van zárva.

Next PC upgrade: 2022

Yvius
Elõre is köszönöm!
Nekem most szerencsére van 2 szabad hetem!
Valószínûleg haladok valamire,persze csak ,ha túl jutok ezen a APRÓ nehézségen!!!
Sok szerencsét és jó játékot,ha lesz rá idõd!
Szió

grebber
Hát nem sokat játszok vele lassan apránként,de ha tudok segítek.

Yvius
Bizonyára "találkozunk" még,ha nem nagy baj!

Yvius
Köszönöm szépen! Akkor folytatom az ugrándozást. Szia

grebber
Annál a résznél ahol van 3 ajtó az egyikbe van a tervrajz a másikba az a lézeres rész.

A lézeres részt én ugy csináltam hogy a falon másztam/ugráltam.
Mást sajnos nem tudok hozzáfüzni okosan ügyesen ugrálni kell egyikrõl a másikra.
Nekem 2.ra sikerült mert elsõre nem vágtam mi is van.

Sajnálom segítenék többet is de ennél a résznél tényleg csak figyelni és ugrálni kell.

grebber
Hát nem lehetem valami mester tolvaj ugyanis a Muzeumos pálya végén egy (D) minõsítést kaptam ami gondolom rakás szar 😞

FEL VAN TELEPITVE A DEMO ÉS HA MÁR LE IS TÖRÖLTED AKKOR IS MÉG A WINDOWS MAPPÁBAN BENTHAGYOTT TÖREDÉKEKET AZOKAT KELL KITÖRÖLNI

szotyimutyi
A terem közepén lévõ vitrinre kell felmászni, onnan kiveszi, amiért jött.(film).

Hali!

Valaki meg tudná mondani,hogy a museum pályán,ott ahol ki kell kapcsolni az áramot,ahol tele van a padló lézersugarakkal.Ott hogyan kell megcsinálni?
Senkinek semmi ötlete?!

Üdv
S

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

Hi all!

Nálam egy ilyet dob ki a setup.exe, hogy "Demo installations only run on the computer they were created on.".

Mi a megoldás?

Elõre is köszi!
S

Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS

azt néztem be, hogy a miután átmászok az ajtó feletti egyik szekrényrõl a másikra, onnan lehet felugrani a sárga korlátra. ezt régen próbálhattam, de talán túl korán ugrottam el és leestem. Utána amikor nézelõdtem, h merre kéne menni, nem tartottam valószínûnek, hogy olyan magasra fel tud ugrani a csaj onnan - azt hittem a középsõ szekrényekrõl kell. Hozzáteszem h télleg irreálisan magasan/messze van szerintem onnan, de mégis így kell.

Mindenesetre köszönöm mindkettõtöknek a segítséget!
ThugEdge
YESSSSSSSSSSS
YESSSSSSSSSSS
az eu patchet rakja fel akinek gf karija van és szaraxot
nekem legutóbbi driver van 6600GT,minden maxra téve 1024-ben príííííma
de jó hogy nem töröltem le
nagyon akartam ezt a gémet,remélem nem bánom meg
písz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
gyerekek kijött vmi patch:
This update brings your retail game to v887 and improves framerate, fixes a security camera LED lag issue and addresses a character shadow glitch on GeForce fix.
http://www.worthdownloading.com/
na erre má kíváncsi vagyok

ThugEdge
emberek van itt olyan akinek Shepen kívül nvidiás kareszal jól fut?és ha igen mi a trükk?me nagyon tolnám,de nem akarja a 6600-at😞

Shep
na mit volt amit benéztél? a beírásodból ítélve vmi totál egyszerû lehetett amire egyszerûsége miatt nem is gondoltál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

köszi, mûködött! ekkora amatõrt mint én😄
szotyimutyi
Elküldtem priviben a megoldást! SzotyiMutyi

persze ha más profinak is lenne ideje/kedve megnézni - akinek nem kell drivert telepiteni, stb -, szivesen venném😊
Shep
<#vigyor3><#szomoru1><#violent>

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kösz Shep, nem sürgös, már kb 2 hete itt állok😊
Shep
na felrakom akkor a driver és megnézem, ma már biztos nem, lehet holnap se, mert késõn érek haza de csütörtökön mindenképpen.

mar mindent probaltam, ezeket is, semmi.... mindenhol probaltam mindenhova ugrani. de valszeg a kozepen levo kis dobozokban lehet a megoldas, de azokrol sehova nem tudok ugrani. vagy csak vmi bug van nalam?😄
Shep
egyébként azt hiszem hogy a falonfutás segít a két doboz között kell felugrani a magas dobozra, de lehet rosszul emlékszem, próbáldd végig mégegyszer a dolgokat ezt is bekalkulálva, mert a sárga csõ a megoldás.

Shep
a ládáról lehet felugrani, nagyon nem eröltettem most a dolgot, csak behoztam és megnéztem /nem volt kedvem visszarakni a régi drivert 9fps-el meg nem túl izgalmas a dolog/

láttam, de nem tudom, honnan? te felugrottál? 😊
Shep
a feket sárga csõakármire felugrottál? ha igen akkor szerintem nem lehet gond hogy hogyan tovább.

Save
Feltöltöttem ide a save-et, a 4. mentés az. (remélem jó fájlt raktam ki, ez tûnik a legvalószínûbbnek)

köszi a megnézést! 😊
Shep
küldd el a mentést holnap megnézem, "egyebet nem tudok mondani" 😊

"nem lehet elakadni" ergo a checkpoint ELÕTT tuti h mindent jól csináltam. (?) a háztetõn viszont nem lehet csinálni semmit (én nem találtam), a folyosón se sikerült, a szobában pedig szintén...
esetleg az elsõ képen látni h "open boardroom using access card"... lehet h ezt a cardot kéne megszereznem? fel se lehet jutni sehogy?
Shep
az ajtón kell továbbmenni, erre tisztán emlékszem, lehet, hogy elõtte nem csináltál meg vmit, nézz körbe mégegyszer, mert nem igazán lehet a játékban elakadni.

ha kell még kép, szóljatok 😊
1. kep
2. kep
3. kep
4. kep
Na itt csináltam 4 képet ebbõl az egyik a térkép. az ajtóval nem lehet mit csinálni, fel pedig nem tudok mászni sehova, csak a 2. képen a jobb oldalt látható szekrényre, onnan pedig átmászni a mellette levõre az ajtó felett, illetve közvetlen a csaj elõtt látható dobozokra, de onnan nem tudok átugrani máshova...
szotyimutyi
Nekem sem ugrik be most ez a részlet.

Shep
képet tudsz berakni, mert így nem ugrik be

és konkrétan hogyan? nem találtam semmilyen más bejutási módot... az elõzõ szobán is csak átjönni tudok...
szotyimutyi
Igen, lassan rájöttem. Vége is a játéknak.

Shep
hát nem tudom én jól elszórakoztam vele, de kb 10óra biztos van, de igazából atól függ milyen stílusban játszol, mert sok helyen simán el lehet futni az õrök mellett, igaz üldöznek meg lõnek rád de az csak 1 dolog. egyébként nekem nagyon tetszett, jól összerakták a srácok, egyedül a grafika nem egy csúcs, de annyira azért nem is csúnya.

Shep
akkor te már a legvégén vagy ha õt elintézed véganim és kész. kilövöd a biztosítékokat gyorsan hackelni és amíg õ szöszöl a kapcsolóval te 1 törést mindíg végre tudsz hajtani és ennyi, nem nagy ügy.

szotyimutyi
Ha jól emlékszem, van egy ajtó ott, ahol kimész. Hackeléssel fog kinyílni az az ajtó, ahol az õr van. MÁsfelõl jutsz oda be.

Oldal 1 / 6Következő →