Stolen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy problémám, mikor elindítom a setup.exe -t akkor a következõt írja "Demo installations only run on the computer they were created on." hehh😮 miszerint csak azon a gépen megy, ahol létrehozták a telepítõt😮 az lol lenne😄, aki tud valami megoldást, az pls szóljon.... vagy aki tud egy helyet ahonnan le lehet szedni.., az mind1 hogy smsweb csak pls ne wanadoo, mert én onnan szedtem és az csinálja ezt:S vagy akinek megvan és ki szeretné írni nekem😄😄😄 annak adok egy lemezt😄😄😄
MSN: [email protected]
THX
Másnál is elõjött ez a hiba?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
A Gamestaros van meg Neked?
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Next PC upgrade: 2022
Nekem most szerencsére van 2 szabad hetem!
Valószínûleg haladok valamire,persze csak ,ha túl jutok ezen a APRÓ nehézségen!!!
Sok szerencsét és jó játékot,ha lesz rá idõd!
Szió
A lézeres részt én ugy csináltam hogy a falon másztam/ugráltam.
Mást sajnos nem tudok hozzáfüzni okosan ügyesen ugrálni kell egyikrõl a másikra.
Nekem 2.ra sikerült mert elsõre nem vágtam mi is van.
Sajnálom segítenék többet is de ennél a résznél tényleg csak figyelni és ugrálni kell.
Valaki meg tudná mondani,hogy a museum pályán,ott ahol ki kell kapcsolni az áramot,ahol tele van a padló lézersugarakkal.Ott hogyan kell megcsinálni?
Üdv
S
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Nálam egy ilyet dob ki a setup.exe, hogy "Demo installations only run on the computer they were created on.".
Mi a megoldás?
Elõre is köszi!
S
Gigabyte GA-x48-DS5 /C2D E8400 3.0 /OCZ Reaper KIT 2x2GB DDR2 / ZOTAC GTX260 896Mb PCI-E2 16x / Samsung 750Gb /LG DVD H20NS
Mindenesetre köszönöm mindkettõtöknek a segítséget!
YESSSSSSSSSSS
az eu patchet rakja fel akinek gf karija van és szaraxot
nekem legutóbbi driver van 6600GT,minden maxra téve 1024-ben príííííma
de jó hogy nem töröltem le
nagyon akartam ezt a gémet,remélem nem bánom meg
písz
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
This update brings your retail game to v887 and improves framerate, fixes a security camera LED lag issue and addresses a character shadow glitch on GeForce fix.
http://www.worthdownloading.com/
na erre má kíváncsi vagyok
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Feltöltöttem ide a save-et, a 4. mentés az. (remélem jó fájlt raktam ki, ez tûnik a legvalószínûbbnek)
köszi a megnézést! 😊
esetleg az elsõ képen látni h "open boardroom using access card"... lehet h ezt a cardot kéne megszereznem? fel se lehet jutni sehogy?
2. kep
3. kep
4. kep
Na itt csináltam 4 képet ebbõl az egyik a térkép. az ajtóval nem lehet mit csinálni, fel pedig nem tudok mászni sehova, csak a 2. képen a jobb oldalt látható szekrényre, onnan pedig átmászni a mellette levõre az ajtó felett, illetve közvetlen a csaj elõtt látható dobozokra, de onnan nem tudok átugrani máshova...