148
-
Wing Rockling #28 Nyugi, jól hitted
UI.: Mikor tanulsz meg írni? -
Rockk #27 Dikk dikk dikk , ell kezdi a masik SIms FPs...oszt meg aszt hittem en vagyok a huje..get a life,bics Kabd be a sims em :)) -
Cat #26 ágyban fekve cutting vagy mi, utána woohoo -
RSC #25 Hogy lehet komolyabb testi kapcsolatot kezdeményezni :)
(Asszem ez a woohoo vagy mi...) -
GABOR16 #24 Jó ötlet támogatom. -
#23 Habár csinálhatnának valami ilyesmit: Sims FPS
Ugyanaz lenne a kompcekció(hogy is írják b*meg??), csak fps nézetben. Elmehetnénk diszkóba ismerkedni, karakterünk mostmár lehetne pszchiopata, a hullát meg elrejthetnénk a hűtőben, vagy megtanulhatnánk autót vezetni, ha gyerekkel vagyunk, akkor nekünk kell megcsinálni a dolgozatokatstb.stb.
Igaz ezzel a módszerrel nehézkes lenne több karaktert irányítani, meg az egész nem férne rá 20 DVD-re sem... -
#22 és saját maguk is ki tudják elégíteni testi szükségleteiket...
Sajnos számomra ezt a játékot(pontosabban az első részét) már semmilyen kiegészítő nem tudja feldobni. Megvolt az eredeti, utána pár napra a Hot Date és ennyi. Jöttek még állatok meg vakáció, de ugyanolyan unalmas volt. Persze kéne ez a rész is(ha nem is teszik akkor legalább tudok csereberélni az ismerősökel), pár napig biztos elcsodálkoznék az újításokon, meg a grafikán, de ennyi. Szerintem a simseknek végre el kéne tűnniük a színről szépen lassan, és nem úgy emlékezni rájuk, mint "a valaha legtöbb kiegészítőtt látott játék"-ra. -
Pakosz #21 Furcsamod nekem CloneCD-m, Nero burning rom 5 om a gepen es megis megy , ezt a fassagot -
#20 Az lehet hogy a minimum 64 mb ram ,de nem ez az optimális ahoz ,hogy normálisan használd legalább 512 mb ram kell. 256 ram ma már valóban nagyon kevés. -
Rockk #19 Na most..
Valaki asz`ondta hogy az Xp nek legalab 256 ram kell.. Na ez hujeseg.
Windows Xp minimum sys req. 64 Mb DDR.
Mar most akinek szarul megy az XP je, az azert van mert a taskbarba van egy csomo kis aplikacio ami eszi a memoriat - lasd norton antiwirus, hatvan hat antivirus, etc... tisztitsatok meg a rendszereteket minden huje programtol ami csak memoriat zabal - peldaul Incredimail t a taskbar ba hagyni az ongyilkossag. 30 MB vesz le.
Mielot jatszatok egy jatekot zarjatok le minden aplikaciot ami nem szukseges, antivirustol kezdve, winamp agent ig.!!! Maskep, meg 1024 DDr sem eleg.... -
Runo #18 Valóban igényesen elkészített játék, de nekem csak 1 nagy bajom van vele.
Az, ami.
Életszimulátor. Aki ezzel jáccik, az nagyon tudja, hogy milyen helyzetben mit kell csinálnia a karakterével, de a való világban lehet, hogy egy kalap ****.
Elküldi a karakterét wc-re, mert jelzi, hogy kell neki, de ő képes reggeltöl estig ott ülni a gép elött anélkül, hogy az alapvető igényeit kielégítse. -
#17 Ja nem semmi :))) -
Dinosaur #16 Komoly hogy a 4. képen a lányok már alapból a pénzre gondolnak!!! -
#15 egyb. abszolút nem hagytak ki semmi lényegest, aki meg ufógyerekekre meg zombikra vágyik majd megveszi a kiegészítőt -
#14 "Negatívum, hogy egy részletesen kidolgozott otthonnál a beállításokat maximumra véve fura módon még erős gépen (AMD 2800 XP-vel teszteltem) is beszaggat, különösen ha sok szereplő van a képernyőn és mindegyik csinál is valamit."
nem tom nektek mien gépetek van de nekem 2800+ Amd athlon xp-n geforce 5200-as 128mb ramos gépen (+512 ddr) akadás nélkül elmegy fullon, és még ha 8-an vagyunk részletes lakásba akkoris minimálisan szaggat
a másik meg h saját városokat is létrehozhatsz
abszolút támogatja a modokat
lehet h a játék lényege sokakat nem fog meg, de azt be kell látni h igényes, és sok időt szántak rá és nem csapták össze és nem reklámozták agyon (abaszolút nem túloztak) mint egyes játékoknál...
-
Wing Rockling #13 Sztem ahhoz képest h 3D-ben van, nem olyan nagy szám hogy ilyen gépigénye legyen -
Wing Rockling #12 Fogadok ebböl is kihagytak jó sok dolgot, hogy a később megjelenő 10-20 kiegészítőt mind megvegye az ember... -
Tiby #11 Hát nekem is 256 memem van de nem tart 6 percig a töltés. -
#10 "Ez mind szép és jó, de a lista csupán ennyi, és hosszabb is lehetne..."
És ha anyukámnak bajsza lenne, ő lenne apukám... Bárcsak minden játékot annyira átgyúrnák, mint ezt. Rengeteg munka van benne. -
#9 javaslom a játékok/sims2 fórumot felkeresni -
#8 256 mega ma már az XP normális futtatásához is kevés -
#7 512 megával is inkább csak Win98 alatt játszható, Xp-nél inkább 1 Gb -
Sityi #6 Gondolom megoldható úgy a dolog, hogy a futó processzek közül kilőjük ezeket a progikat... Nem kell minden sz@rnak egyfolytában futnia a systrayen... Azt meg kétlem, hogy átvizsgálja a regisrtyt, illetve a wiccmester tartalmát. -
anjani182 #5 Sajna valahogy nekem kimaradt a 4 CD-ből crack, ezért még el sem tudtam indítani -
anjani182 #4 Nem csak az eredeti -
hPi #3 Nem mintha érdekelne ez a játék, abszolút nem az én stílusom, de érdekes infó www.slashdot.org-on:
"EA says The Sims 2 will refuse to run if you have Nero, CloneCD or Roxio's EasyCD installed on the same PC", vagyis az eredeti, bolti verzió nem fut olyan gépen, amire telepítették a Nerot, CloneCD-t vagy Roxio EasyCD-t.
Ennyit az Electronic Arts-ról -
Rockk #2 O, es meg egy erdekesseg amit en eszrevettem es ugy latom aki irta eszt a cikket nem..tehat, nagyabol harom varosba koltozhetunk, es attol fuggoen mejket valaszuk, mikor onnan a karakterszerkeztoben porbalunk csinalni egy uj karaktert, a valasztekok egeszen masok, peldaul, ha az elso varozsban a noji kis figuranak sarga esteji ruha is van a valsztekban, a masodik varosban, ez a ruha mar nem letezik, es ez a massag ki terjed meg az arci vonasok szerkesztesere is...majd probajatok ki...engem picit zavar ez..nem tudom miert csinaltak igy..de mindegy... es meg egyszer 256 DDR ?! hmm..meg latnam en az EA valamejk tagjat hogy jatszana mikozben a jatek fojton fojvast toltodik minden kis karakter mozdulatanal..ez csak reklam hogy ijen kis gep igenjei vannak a jateknak.. -
Rockk #1 A leg elso megjedzesem egy nagy negativum lesz: a REALIS jatekigeny. Nekem 256 DDR Infineon ramom van es a jatek azon kivul hogy jo 5-6 percet csinalya a loadingot, meg a jatek kozbe is sokat seek-el, marmint tolti a jatekot mikozbe jatszol. Tehat, en szerintem legalab 512 ram kell hoza hogy tudd jatszani.
Nekem van egy amd xp 2400 +, Ati 9600 xt 128 DDR, 256 DDR Infineon 2.5 cas latency time, 80 GB Maxtor Diamond Plus 8MB cache -el.
A jatek jo..nagyon jol neznek ki a kis emberek plane mikor kozelebrol meg pillantod oket a karakter szerkesztonel, de nem tudom ha tenylegesen eleg lenne hoza edy 800-as duron...
Vegul is a jatek igazan jo, akinek tetszik a sims nagyon, az sokat fogja jatszani...ami viszont engem illet..visza a mame jatekokhoz, "egy kis fighting minden napra kell"