148
-
#68 A gary által belinkelt oldalon szedd le a miniimage-t, és azt tedd be virtuális cd-meghajtóba, úgy mennifog mint az 1500-ös tűzpiros!!!!4444 -
Gary #67 NE használd a crack-et! Vannak, akik állítják, hogy a DVD-s verzió crack-je jó, én nem tudom, nekem nem az van!
Nézz el ide:
SIMS2 FAQ -
Kiscsira #66 Hello all!
Kéne vmi építkezős peccs, mert egy árva falat sem tudok építeni....
Valaki adjon linket vagy akármit
köszönöm
-
Wing Rockling #65 Loálszaft... -
-
#63 -
#62 hihihihihi
CoolTura RULEZ!!! -
#61 -
#60 -
#59 Sims 2-es topig 9000 hozzászólással...
Sims 2 magyarosítás készülőben, egy 23 megás tesztverzió már le is tölthető az oldalról -
#58 hogy lehet ruhát objektumot + ilyeneket készíteni? -
#57 figyi mi lett azzal a sok hozzászólással? Mert volt vagy 5000!
-
#56 akarom mondani csajnak, akarom mondani felállt :) -
#55 Igen tetszik, hogy van benne bunkóskodás is, csajnek vendége volt, felált az asztaltól, és egy öblöset fingott... :D
szállt is a zöld felhő. Jó kis játék ez. -
Wing Rockling #54 Csak az a baj, hogy kevés rokker cucc van benne :) -
#53 még valami,látom sokan panaszkodnak itt a gépigényre.nos nekem 900as athlon,192ram,(winxp)valamint fen van a gépen a nero meg minden szar és megy+fél perc alatt betölt.
amugy meg jó kis játék,ügyes.a sok gyilkolás után még az antikrisztusnak is kell egy kis babázás:)
az elsőnek sztem jobb volt a hangulata,az jobban megfogott,tskhogy igazán itt teljesedett ki a játék
csak kár hogy egy csomó dolgot nem lehet benne csinálni,mert nagyon idealizált felfogással készült.wárom már a real fukin' life kiegészítőt!!! -
#52 ja.van egy 300megás crack,ha az fenn van akkor megyen a építkezés mint az ágybaszarás!kérdés:lehet cigizni meg inni a gaméban? -
#51 ÁHH! Végre megírom első üzim...
Na, szóval: Sims 2
Még nem olvastam végig az összes fórumüzit, majd később. Először is azt akarom mondani, hogy faja a játék. VAnnak benne leszbik. Ez tök feldob. Hallottam azt, hogy azért nem tudok építkezni, mert kell valami crack pluszba hozzá... Erről mit tudtok? -
Wing Rockling #50 Én szívesen csinálok magyarítást, olyasmit mint a Here Potterhez csináltam :DD -
#49 LOÁL én inkább várnék, míg valamelyik ismerősöm cd-re kiírt, általa tesztelt jó verzióban megkapom(amúgy is lassú a net az ilyesfajta letöltésekhez:( )
Magarosítás még nincs a sims 2-höz, de úgy emlékszem, mintha olvastam volna valahol, hogy már csinálják. -
ulrik #48 Sziasztok!
Hasonló a gondom, mint lazadionak!
Az én gépemre telepitettük a játékot, daemonba nálam szépen ment a játék. Minden funkciója tökéletesen működött.
A barátnőm is feltelepitette az ő gépén, de ő nem tud építkezni.
A falat, a padlót nem tudja lerakni, nem jelenik meg a felkockázott mezőn a cucc. Ellenben a bútorokat leteszi a puszta fűre, azt simán engedi...
Mi lehet a gond?
Nála miért nem működik? -
lazadio #47 Sziasztok!
Csak annyi hogy nekem cloneCD-vel megy, a 4.2.0.2-essel. EA, bekaphatja!
Azt viszont nem tudom, hogy hogy a búbánatba kell tapétázni, meg ilyenek, mert rákattintok a kívánt tapétára, padlóra, csempére...stb, és nem jelenik meg az ecset úgy mint az első részben. -
#46 Én először nem akartam ezzel a hülye virtuak CD-vel tökölni, de végülis letöltöttem 1 lapról amit vmilyen fórumon láttam a Daemon tools-t letöltöttem aztán bemountoltam a javított 1-es CD image fájlját és most megy ahogy kell! -
Wing Rockling #45 google muthafucka -
#44 Szeretnék magyarosítást a Sims2-höz. S.O.S. -
Gary #43 Üdv!
Az én tapasztalatom:
Letöltöttem, rar-okat kicsomagoltam, és - szokásomhoz híven - winiso-val átkonvertáltam a CD image-eket, hogy minél kevesebb helyet foglaljon. Install után (ISO-ból), a daemon-ba rakott 1-es CD-vel szépen fut.
-
vytraas #42 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy van-e véletlenül működő crack már? Nem a mini image izé. Rendes exe. Egyet letöltöttem, ami "WORKING" de a család készítős résznél kifagy. Amúgy alcohol-os van meg és ha nincs crack akkor bemountolva elmegy. De ki kellett irnom cdre és igy meg már nem okés. -
archkoven #41 Köszi Dream! Én is úgy hallottam, hogy nem kell crack és nem mindegy, hogy daemon vagy alcohol, de sokan lehurrogtak, hogy hogyan tudok ekkora baromságot kérdezni. Egyébként úgy tudom, hogy az Alcohol 1.4.8-al is megy, de nekem megvan a 1.9.2 is, remélem nem lesz probléma. -
archkoven #40 Vidék=nem Budapest
Egyébként egy vidéki város, de még ha falu lenne is nem hiszem hogy ezen bármi szégyenkeznivalóm lenne. -
DreamTheater #39 archkoven!
Alcohol 1.9.2 shareware verzióval kipróbáltam, s működik. Régebbi alcohol-lal és Daemon-nal sem megy! Crack pedig nem szükséges hozzá, csak kód. Utána ha az Alcohol be van kapcsolva, s aktív a virtuális meghajtója, akkor menni fog. Ostoba Rockk... -
Rockk #38 Na most, barmijen jatekhoz kell no cd crack.
2. Barmivel mountolod, alcoohol, daemon, nem szamit, mindenkep kell no cd crack, mivel hogy a jatek nem az eredeti, nem fog menni, mivel minden jateknak van egy fajta vedekezese masolas ellen, ezert is kell hoza egy crack hogy ell indujon az. Viszont a no cd crack ekkel mar az sem szukseges hogy a cd a meghajtoba legyen, adsz egy fullinstalllt , egy no cd cracket hoza, es jatszod a hardodrol amedig bele nem oregedsz. www.gamecopyworld.com -- ajanlom.
Muhahahahha videk = falu? haaa -
archkoven #37 Sziasztok!
Én vidéken jártam a húgomnál és fel akartam rakni a gépére a simset, daemonnal bemountoltam, de nem indult el, mert kérte az eredeti CD-t, viszont egyik CD-n sem találtam crack filet.
Hazamentem pestre, töltöttem le hozzá cracket, ha ezzel próbálom menni fog-e szerintetek? Sajnos az itteni gépemen nem tudom kipróbálni.
Egy utolsó kérdés: tényleg igaz-e hogy ha alcohollal mountolom akkor nem kell hozzá crack file, vagy crackelni így is úgy is kell és tökmindegy hogy mivel hozom létre a virtuális meghajtót? Többek szerint csak alcohollal megy.
Akinek már sikerült elindítani kérem segítesen!
Előre is köszi! -
patrik #36 Alcohol 120% 1.4.8 -vel működik (de pl próbáltam 1.4.3 azzal nem ment) -
#35 Hehe, mintha itt nem lenne elég... -
TiTuS #34 Screenshots:
http://thesims2.ea.com/about/screenshots.php -
RSC #33 Nem tudjátok hogy miért nem lehet a plafonon lévő lámpákat leszerelni, ha pl ki akarom cserélni?
egyszerűen átlátszű marad az építő és vásárló mód alatt és nem tudok hozzáférni, hogy letöröljem... -
#32 az új daemon-nal kell bemountolni, azzal zoxó nélkül megy...
-
RSC #31 Köszi, sikerült is... megy a woohoo
Hogyan lehet a zenefájlokhoz hozzáférni hogy hallgathatóak is legyenek pl winamppal? nem tudja valaki? -
DreamTheater #30 Kíváncsi vagyok, ha a Nero-t leszedem, akkor elindul-e a játék. (Az Alcohol 120% ugyanis nem szerepel a listában, tehát azzal még akár mehetne is!?) Tegnap és ma délelőtt is sokat szenvedtem vele, de nem sikerült életet lehellni bele..., még a végén kénytelen leszek megvenni az eredetit. Előtte szívesen megvizsgáltam volna a játékot, hogy egyáltalán érdemes-e. -
#29 Hmm akkor most mi us a baj a Sims-el, mert feltelepítettem, de amikor indítanám el bejön a Sims 2 logo és kész ennyi nem megy tovább, ez mért van?