148
  • Gary
    akarom mondani programot... :)
  • Gary
    Ha mentés nélkül léptél ki, akkor nincs baj, de ha elmentetted a játékot miután a szereplő meghalt, akkor csak valami buherálással. Ebben nem tudok segíteni, töltsd le a SimPE programra, azzal sokmindent lehet elkövetni!
  • NEOreg3
    sehogyan, az egy fényképbalbum ami a fontosabb eseményeket rögzíti
  • Vendy
    Sziasztok!
    Fontos kérdésem lenne, egy cheat parancs segítségével sajnos sikerült kinyírnom a karakteremet, na most, szeretném ezt visszacsinálni, van a menüben bal oldalt 1 könyv ikon, azon belül található a story gyártó és stb, ott próbáltam visszatölteni addig még egészséges, de nem sikerült.
    A kérdés tehát:
    Hogy tudom visszatölteni a játékot addig ameddig nekem jó lenne?

Előre is köszi!!!
  • szodo
    Sziasztok, feltelepítettem a sims2-t, el szeretném indítani, de az autoplay ablaknál megáll. Segítsetek, h lehet innen tovább menni?
  • NEOreg3
    egy emeltdíjas sms áráért:|
  • Vágó László
    mennyiért tudnám letölteni a sims 2 hun váltazatát?
  • jkjkjkjkjk
    kiráj a lyáték!!!
  • Csevel
    A SIMS 2 a király no meg persze a Most Wanted és Call of Duty 2
  • Combinate
    báááz háát enyire hülyevoltam letöröltema clone cd-t és megy a magyar és működik miniimage nélkül :D hát és damon tools al irtó jó!
  • Combinate
    mert szerintem a virt meghajtó se mindegy hogy mijen ugye?
  • Combinate
    Damon tools bol aza 4. nem tom hanyas van emg a legujabb
  • Combinate
    Figyu akkor mond meg honan töltsem le a mini amaget és hogyan álítsam be a virt meghajtót plízzz
  • NEOreg3
    nincs működő exe, csak miniimage és azzal megy tökéletessen
  • Combinate
    Remélem valaki hamar elküldi az exét :D
  • Combinate
    Ugyse voltatok ti még ott tuti :)
  • Combinate
    Fiygeljetek akinek crackolt és működik a házépítés tudjátok a fal felhúzása meg stb.. az küldje már el nekem erre a címre az Exé jét Plízzz [email protected] kurvára felakarom építeni a Miskolci Palotaszálót :D
  • Synti
    Köszi, Gary
  • Gary
    Lehet ilyet, de pl. úgy, hogy amelyik szereplőt Te irányítod, ahhoz fog költözni a másik ha kiválasztod a házasságot. Az egyéb rokonságát is beköltöztetheted ilyenkor...

Simán elköltöztetni az újság és a számítógép segítségével lehet. FIND OWN PLACE, vagy valami ilyesmi a szöveg. Ekkor kikerül a várostérképnél választható családok közé.
  • Synti
    Lehet hogy hülye vagyok és ilyet nem is lehet!
  • Synti
    Nem tudná megmondani valaki hogyan kell megcsinálni hogy a Sim-ek összeházasodjanak és elköltözzenek?
  • sio tomi
    Azért nem tudsz falat építeni mert rossz crack-ed van hozzá bruderdavid.
  • Robi70
    hol lehet ezt letölteni?
  • Gabe zero
    Hogy kell virtuális cd-meghajtóba tenni?
  • bruderdavid
    NEM tudok falakat építeni a Sims 2 ben. Valaki segítsen! Minden ami abban a menüben van ahol a talaj és a falak építhetők nekem nem működik,egyszerűen nem rak le semmmit. Valaki segítsen!!!
  • KillerCsirke
    Remélem nincs nagy gépigény és az én szar-vasomon is fut majd
  • matevka
    FASZA CSAK AZ A BAJ HOGY NINCS MEG NEKEM NEM E-LEHETNE VALAHONNÉT LETÖLTENI?
  • filamester
    de a szinkron miért nem magyar?

• filamester
    Minek magyaritás mikor megjelent magyarul és le lehet tölteni?
  • plebanos
    A magyarosítás nincs fent, de nem eredeti a lemez.
  • Gary
    Akkor passz! Magyarítás fönt van? Az bekavarhat... nekem csak úgy lefagyogatott tőle.

Esetleg próbáld itt megkérdezni: Sims2
  • plebanos
    A "minden variációban" az is benne van, egy szülő, két szülő, idősek, középkorúak, stb....
  • Gary
    Talán azért, mert CSAK tinit akarsz kreálni! Egy felnőtt mindig kell a családba!
  • plebanos
    ...másik! Hol szerezhető be a megfelelő CD-pach? válaszokat köszönöm. ...bár valaki mehígérte "két hét múlva elküldi" ???
  • plebanos
    Azt, hogy nem tudok építkezni, tudom miért van! Azt árulja el valaki, teneagert miért nem tudok a kreatorral készíteni?! minden variációban azt írja ki: figyeljek a "felnőttkortartásra" ???!
  • rics2005
    ha még el is indulna nekem az nagyon jó lenne.Vagy legalább tudnám miért nem indul el.
  • NEOreg3
  • Diák
    A diákoknak mindenki bekaphatja köcsögök
  • NEOreg2
    NÁM

Ladáak!!!!!444444
  • Wing Rockling
    A tűzpiros tulipán? :Ö