The Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
???
Kérlek vegyél fel! Én mindíg fennt vagyok! Beszéljünk a The Sims 2 Pets-rõl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Farkas Ronald Zoltán
PLZ aki tud segitsen
azt mondták nekem, hogy body mesh-sel és textúrával ilyen izmos sime lehet csinálni:
http://thumbs2.modthesims2.com/images8/MTS2_104167_marvine_barbie.JPG
Na és ehhez mi kell és honnan lehet letölteni és hogyan kell megcsinálni. Nem baj, ha bonyolult.
Kösz mindenkinek.
Légyszi vki segítsen abban, hogy a gépemet újra kellet telepítenem, majd a sims2-t is újra, + a mentéseket is.
Majdnem minden vissza jött, kivéve egy pár apróságot.
Pl. a garázskapuk, amit furinak találok, hiszen az alap játékban is van, de most ha belépek a garázskapukhoz, ott csak az autó járdák vannak és semmi több.
Már próbáltam többször is, de nem jön vissza.
Lehet hogy vmit nem jól csinálok esetleg?!
Ha vki már jártas az újratelepítésben, légyszi segítsen!
Elõre is nagyon köszi.
Üdv.: Judy
tudtok segiteni?<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Sgeítenétek abban,hogy én letöltöttem a Jó utat-t és beraktam a cd-t a daemon toolsba még a yasut is használtam de nem mûködik azt írja ki,hogy:Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult.Ha tudjátok mi a baja küldeétek el nekem emailban:[email protected]
Elõre is köszi!
viktor8806
Ha van akkor valaki küldje el a linket az emailcimemre.
cimem: [email protected]
NAGYON FONTOS LENNE!!!!
A crack miatt nem tudsz! Használd az eredeti exe-t, és a mini-image file-t, akkor menni fog!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Aki tudna nekem cracket a Sims 2 éjszakák játékhoz azt nagyon meg köszöném.
Cserébe a Sims 2 bármejikéhez küldõk serial számot.
Vagy a sims 2, family fun, pets, kiegekhez cracket.
Gyorsan kéne.
Köszi
[email protected]
Aki tuja a választ az írjon és cserébe elküldöm neki a Carbont és a Fifa 07-et!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kell egy SafeDisk Hiderprogram, amit a CD image mount-olása után kell indítani. Ezután mehet a játék indítása.
Nekem a DVD-s változat van meg és nincs hozzá crackem amivel tudok épitkezni is lécci segítsetek!!!!
Amugy klassza játék
Már megint kérdezek :D
Szal, teherbe esett a Simem :) Szépen gyarapodott, de eljött a szülés pillanata, éééésss erre NEM TUDJA MEGSZÜLNI!!!! Pedig, a többi sim továbbra is tud szülni, amikor viszont eljönne ennek a bizonyos simnek az ideje, lefagy és egy pici ablakban ezt a szöveget dobja ki a rendszer hibaüzenetként:
"The application has crashed. The application will now terminate"
Szerintetek mi lehet a probléma?
Elõre is köszi!
pá
Vendy
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Fontos kérdésem lenne, egy cheat parancs segítségével sajnos sikerült kinyírnom a karakteremet, na most, szeretném ezt visszacsinálni, van a menüben bal oldalt 1 könyv ikon, azon belül található a story gyártó és stb, ott próbáltam visszatölteni addig még egészséges, de nem sikerült.
A kérdés tehát:
Hogy tudom visszatölteni a játékot addig ameddig nekem jó lenne?
Elõre is köszi!!!
Vendy