1763
-
Jambokee #269 Csatlakozom a "nálamsemindulelaloaderrel"-ek táborába... -
#268 Beraktam a játék mappájába ezt a progit, aztán megnyitás és az exe, de ugyanazt csinálja mint előtte, azóta újra is indítottam:/
Any idea? -
#267 Mit is szeretnél mondani? -
ricsimaster #266 fordítva emlékezzünk vissza gta vc szerü villánkra hát ebből csórták igen elbaszott szarul -
ricsimaster #265 Tök hülye aki azt mondja szar ez a játék sztem über zsír -
#264 Valami olyasmi! :) -
#263 Hm!!
Ez milyen játék GTA klón? -
#262 nekem 1x sem
érdekes azt mondja még ezzel is hogy túllépem a bejelentkezés idejét, vagy aa lemez eredetiségének ellenörzésének idejét... -
#261 GRAZIE!!! -
#260 Menj IDE és szedd szed le valamelyik mirror –ról a SecuromLoader –t aztán azzal indítsd a játékot.
Érdekességként megjegyezném, hogy nálam egymás után csak 2X indul el, ha ezután megpróbálom ismét elindítani, akkor szabálytalan művelettel leáll. Vindóz restart után ismét 2X elindul. -
#259 Pedig ezzel a térkép dologgal kapcsolatban már pont kérdezni, akartam, hogy vajon eljutunk máshova is, mert nekem ez nagyon kicsinek tűnt. -
csoola #258 jaja -
#257 Hát nekem olyanom nincsen.... 1 tools mappám van, de ott csak Xtras mappán belül, de ott filters mappa van és 1 használhatatlan fájl. Eltudnád küldeni mailben? -
Dexantreal #256 Valaki elmondaná röviden, hogy mi is ez a játék? A képek alapján egész jó, csak még nem találtam valami összefoglaló cikkecskét a neten róla:S... -
#255 jah és prostik is korrektül néznek ki :D:D -
csoola #254 nekem a hangulat bejön, az irányitás nem a legjobb, de megszokható, a graf nem nagy szám, de nálam vhogy nem megy rosszul, egy két effektet leszámitva, akkor jol belassul néha, amugy a hangulat idáig nem rossz, sztem egyszer mindenképp érdemes beprobálkozni vele, látszolag a térkép sem kicsi, de majd meglássuk h mit nyujt a gta-hoz képest, idáig elég keveset játszottam vele
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah és az se volt rossz mikor a klubbol az elején kijössz, mintha a Miami Vice két figurája lenne:D -
Ole #253 Securom loaderrel kell elinditani amit mellékeltek a gamehez a tools mappába -
#252 Dzsízz, én nem szoktam ilyenekkl szórakozni, úgyhogy valaki elmagyarázhtaná mi ez az egész és mit kell vele csinálni -
Ole #251 Nah nekem a refreshlock miatt nem ment,amint kikapcsoltam indult is:) -
#250 Áhh,akkor WTF indítsam el?:/
Valami Securumot ír ki, ezzel akkor mit lehet csinálni? -
#249 Pillanatnyilag senki sem tud kisegíteni vele, mert még nincs. -
#248 valaki kitudna segíteni crackel? -
#247 #155 -
#246 hmm nekem nem adott crack filet...:/ -
Djemba #245 ÉRDEMES LESZEDNI GRAFIKA ÉS JÁTÉKÉLMÉNY MILYEN?JAH ÉS kivel kell benne menni? film alapján van a sztori?gta jellegű vagy nem? -
ricsimaster #244 NA elindítottam 6.9-el emgy jah és mellesleg nejkem van 1024-es felbontásXD -
#243 Ne reklmamálj, nálam meg csak 640 vót ;D -
Spaceghost #242 Nálam van 1024*768. De hang az egy szál se :D -
Ole #241 Még egy kérdés!akinek müxik és ATI kártyája van,az melyik driverrel tolja?Mert nekem [email protected] van és fekete képernyő az eredmény,ami néha bevillan -
#240 Ez furi, hogy van akinél van és van akinél nincs, mondjuk én sem sokat érek vele, mert bár mindent 1024ben szoktam játszani, de ez itt már idegesítően darabos, de még 800*600ban se tökéletes. -
#239 Nekem nincs :(
A 800*600 után az 1280*760 jön. -
ricsimaster #238 hát igen baszhatjuk várjuk meg a reload vagy spitfire vagy deviance féle törést -
#237 Átolvastam, az nem igaz, hogy hiányzik belőle az 1024*768 –as felbontás, merthogy van ilyen is. -
Spaceghost #236 Na fiúk lányok! Egy újabb hiba! Nincs hang :D Elindítom és a bejátszásoknál van hang, de magában a játékban abszolút semmi csak tök kuss van. Ez mitől? -
ricsimaster #235 Jah aprópó sztem emg van a hiba:
-felrakom a directx9c-t(a dvd-ről)
-elindítom látomezt a hiba üzit
-megint meg próbálom felrakni és újfent fel rakja
-ezt még eljátszom vagy 30-szor sztem a directx-el van a baj -
#234 Scarface - First look -
ricsimaster #233 Na hát akkor itt van linkbemindig ezt írja ki mielött kb megjelenne az elsö videó(reklám) de mostm ár nagyon idegesítő légyszives próbáljatok meg segíteni előre is thx -
ricsimaster #232 A fenébe csak nem tok egy nyomi képet berakni:( -
#231 hmm??? -
ricsimaster #230