1763
-
Dexantreal #309 mennie nahh -
Dexantreal #308 Milyen verziót szedtél le? Várj, adok egy linket privibe és azzal mennije kell, jah és securom loader kell, de akár át is küldhetem msn-n, ha felvezsel. -
#307 fákkk csak nekem nem működik?! -
Dexantreal #306 javítok: rakt=rakat, elírtam sry. -
buek #305 Üdv.
Olvasgatom hogy sokaknak kisebb gépel is norm megy,nálam meg szenved 30-40fps-el:( (athlon 64 2800+ , gf 6600gt , 1giga ram) vidkari driver 81.94 (elméletileg ez a gyorsabb)
Szal milyen kodek vagy egyéb hiba lehet?!
jah hozzáteszem ha szürés kikapcsolom vagy maxtra teszem ugyannyi fps ezt inkább ahoz tudnám hasonlítani amit a gta3 csinált....akkármire állítottad szinte akkármilyen gépel ugyanúgyment:( -
Dexantreal #304 Na ez szerintem atomkirály játék. Azok a tauntok nagyon állatok és melléjük a rakt vér és harc..... Tutorialt vittem még csak vévig és láttam introt, de szerintem nagy ez a játék. Viszont most nagyon sajnálom, hogy nem láthattam még a filmet. Gondolom annak is az a címe, hogy Scareface, nem? Sry a láma kédésért, de még nem hallottam erről a filmről. De megszeretném nézni. Megvásárolható, letölthető(ha igen, akkor honnan?privibe, ha valaki küld linket, azt nagyon megköszönném) valahonnan?
Egy valami zavar...:S...hogy menteni amint látom egy egyszerű escape lenyomással a menüben nem lehet:S... mert jtáék elején vagyok és gondoltam mentek, de nem leltem első ránézésre a menüben. -
#303 Codec hiba kizárva mivel nem tartok ilyeneket, de majd a hétvégén visszaghostolok egy friss vindózt aztán meglátom.
Azt viszont nem nagyon értem, hogy honnan tudod, hogy „EGYÁLTALÁN NEM LASSÚ A FUTÁS” amikor még a fehér Rolls –ig sem jutottál el. -
#302 nekem a PROCYON verzió van, de a hülye idióta szövegükön kívül semmi a játék telepítésével kapcsolatos építő javaslat sincs. És Securum Loader sem volt hozzá.
1ként az MDS fájl is meg van. Így jártam, mindenkinek megy csak nekem nem. NEm tudom miért... -
#301 Azért mert 1-2 ogl-es game magasról szarik rá ha a driverben belövöm :)
1ébként ez a progi sem fut realtime, csak 1 regbejegyzést készít. Szal elvileg ugyanaz mint a driveré, gyakorlatilag viszont mégsem :D -
#300 Hol tudok drogot venni?
A fehér pontokhoz mind odamentem, de csak venni akarnak :( -
#299 Aki nem látta még a filmet, annak azt javaslom, mindenképp nézze meg a játék előtt.
SPOILER!
A játék ugyanis ott kezdődik, ahol a film véget ér...illetve egy kevéssel előtte...
Aki nem látta a filmet, annak nagy valószínűséggel a játék - filmből összeollózott - bevezető videója nem sokat fog mondani, illetve valószínűleg a történet sem...
Magáról a játékról sokat még nem tudok mondani, mert még csak az elején tartok. (Még nem jutottam el a fehér Rolls-omig...) Ha lesznek benne új, érdekes ötletek, még jó lehet. (Végülis a training is egy érdekes ötlet, hisz 1976-ba röpít vissza, Kubába...)
Irányítás: a szokásos konzolos, de megszokható - láttunk már rosszabbat is...
Mondjuk érdekes, hogy nem állítható át a kiosztás...de szerencsére a WASD-t nem kedvelők a numerikus rész 8426-ját is használhatják...
Grafika: a még elfogadható kategória alját súrolja. A legzavaróbb talán a textúrák nagyon alacsony felbontása, ami miatt közelről elég mosottnak tűnik minden... Legalább van élsimítás, és EGYÁLTALÁN NEM LASSÚ A FUTÁS (akinél akad, ott valami kodek vagy egyéb probléma lehet...), valamint támogatja a 16:9-es és 16:10-es felbontásokat is (igaz csak 1280 képpont szélességig - legalábbis én nem tudtam beállítani a nekem szükséges 1440x900-as felbontást...)
HUD nagyon konzolos...
Hangok: eddig úgy tűnik a film zenéi csendülnek fel, legalábbis az elején emlékeim szerint az a zene megy, ami a film végén volt... hangok érdekesek, Tony néhány beszólása meglepően rossz minőségűnek hat - mintha valaki kezdetleges eszközökkel valami rossz minőségű kópiáról ollózta volna ki a filmből...
Majd meglátjuk, ha végre túljutok a nyomasztó kezdeten. Eléggé bedobják a játékost a mélyvízbe az első pályával szvsz.
@Maxtreme: mi a francért használsz képfrissítés lockoló programot? Már jóideje mindkét nagyobb gyártó driverében van FRISSÍTÉSI FREKVENCIÁK FELÜLBÍRÁLÁSA opció, amivel az OpenGl-es alkalmazásokra is rá lehet erőltetni a megfelelő képfrissítési értéket.
@Kit--Kat: nem kell a securom loadert bemásolni az .exe-hez.
Akiknek nem indul: mindent úgy csináltatok, ahogy az .nfo-ban le van írva? Illetve kitömörítésnél meg lett a kis .mds fájl is?
Egyébként "adnak" a PROCYON verzióhoz securom loadert is... -
#298 háték = játék -
#297 Ez a háték nekem tetszik! :) -
#296 elküldené valaki a játék EXE-jét, összevetném az enyémmel mert már komolyan nem tudom miért csak nekem nem megy.
[email protected] -
#295 Hát nem tudom nálam, amikor minden jól megy csak egyvalami nem, akkor nem erre szoktam következtetni. -
ricsimaster #294 igaz sztem nem éri meg a caps lockkal célozni egyszerübba jobbegérgomb bal egér gomb kombó -
#293 megnézném..
Ugyanis 640/4/4-be nálam 50-60 fps fölé nemigazán ment.. -
ricsimaster #292 Na az én véleményem
Graf: elmegy
Jaték élmény: KIb@szott jó
Zene:Átlagos(még nem jöttem rá hogy lehet berakni zenét pedig lehet ott van 5menü pont ami üres nyilván való sztem)
MAga játék nekem nagyon bejön.Igaz durva hogy már az elején mélyvízbenyom dea történet jó és sztem ezegy nagyon f@sza kis game -
#291 gyerekek akkor rosszul van összepakolva gépetek vagy rossz driver stbstb
2800+1GBram+6600GT 1280*1024 4xaa 16aa fullon megy 60 80 FPS-t hol itt a gáz?? -
ricsimaster #290 Nem értem az én szar kis ati 9250-emmel 512Ram-mal intelceleron 2,5-es procival megse akad 1024-en nyomom -
#289 hm....
szerintem sem lenne rossz game ez, mert GTA típusúnak mondható, de...
nem toltam sokat vele, de a külső tereken nekem annyira szaggat, hogy az vmi förtelmes.... belső tereken jól megy, de mikor kimegyek valahova...atyavilág...
és tök 8 hogy milyen grafikán tolom, ha csuma low, akkor is szaggat :(
pedig nem lenne rossz szvsz...
de én azt hittem, hogy nekem csak ilyen szara gépem, és azért szaggat :D -
#288 hmm nem megy... a crack majd megoldhatja ezt a problémát? -
#287 Igen ezzel nem volt gondom, bár a 3gamepadomból csak a legvackabbal(3000forintos Me*iaban vett) próbáltam ki, mivel ő az 1es. Konfigolni is engedte csak a controller menüben ki kell választanom mit szeretnék átállítani, majd megnyomni azt a gombot amelyikre szeretném. Viszont van rajta néhány nem átállítható gomb(PL menübe kilépés). -
#286 neked egyből felismerte a gamepadot?+nekem egy logi dual action van és nemhogy nem lehet beállítani semmit,de mintha nem is lenne -
#285 Én speciel ezt nem érzem át, mert összességébe még nem láttam ilyen trágyán futó játékot, értem ezalatt a grafika és teljesítmény összhangját(nem szép a játék és kegyetlen gyengén fut). Ennél a két fenti szempontot figyelembe véve nem tudok rosszabbat mondani, nálam szinte minden általam kipróbált játék jobb volt, Plnéhány újabb:CallOfJuarez, JustCause, ElMatador, ezek mind szépnek nevezhetőek és tudok rájuk olyan beállítást csinálni, ahol jól is futnak(1024ben) de összességébe még az oly sokat szidott BoilingPoint is jobban megy ennél, mert az legalább nem egyfolytában akadozik. -
#284 hmm most akkor melyik a jó?:)
1.re írtad át vagy a 2.ra ? -
#283 én a nextgenre gondoltam -
#282 Szerintem nem muszáj a játék mappájában lennie, de a biztonság kedvéért én is odaraktam.
A játék EXE –jére mutató parancsikont pedig így módosítottam:
E:\Games\Scarface\procyon.exe -r E:\Games\Scarface\Scarface.exe
Természetesen, ha nálad nem Az E:\Games az elérési út, akkor nem ezt kell megadni. -
csoola #281 én speciel örülök h nem kell hozzá atomerömü, mert sztem már egy szar márió 2007 se fog menni a gépemen... -
csoola #280 jah, a gta-ban diaznál a scarface böl nyulták... -
#279 Ezt a játék indító izét bekell másolni a játk mappjába és ott megnyitni vele a Scarface exéjét, ugye? Ezt csináltam de enm változott semmi. Nem lehet, hogy hibás ez a progi, vagy az én EXE-m eltérő? -
#278 Miféle „majd bejönek az uj játékok” –ról beszélsz, szerinted ez egy olyan régi játék? -
#277 a kaka grafika az a hl1 em tudom mit akartok majd bejönek az uj játékok akkor meg sirás lesz h nem megy el!!! -
Dexantreal #276 Majd meglátom. -
#275 húúú! ez rettenet gyenge játék! még fizika sincs benne! pedig az alap lenne már! nekem a grafika egy kicsit egy feltuningolt vicecity-re emlékeztet! kicsit elavult h mást ne mondjak! egyszóval KAKA -
#274 1xűen nem indul ezzel az izével sem, amit liknben kaptam:(
HELP!!! Nincs valami más verzió vagy ilyesmi? -
#273 Nálam frankó, bár újraindítás után eddig mindig elfelejtette, de ez lehet, hogy attól volt, hogy még nem mentett. -
#272 ja belenéztem a readmebe ott vmi olyasmit makog,hogy az xfoshoz van állítva így csak néhány funkció elérhető illetve máshova van téve a gamepadhoz,de hát azé elég gáz,hogy nem lehet bekonfigolni
na majd megnézem -
#271 Hol tudok drogot venni?
A fehér pontokhoz mind odamentem, de csak venni akarnak :( -
#270 vki be tudta neki lőni a gamepadot?
mert elvileg van opciója csak nem reagál szart se