Scarface - A sebhelyesarcú

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HKS
hi all! nekem az lenne a problémám hogy már rögtön az elejénél lefagy a game
gép : win xp sp2 geforce 8600gt legujjabb driver és directx elõre is thx

mozgasd meg a vidi karit hátha kilazult, nem 100% de nekem már volt ilyen és megjavult... ha nem jó... akkor nem tom

sracok probalok megoldast keresni a problémára,olvasom a külföldi fórumokat és az egyikben talatam egy kommentet amiben a srac aztirja h neki 64bites vistán ment rendesen DE CSAK uccso patch-al

http://www.softwarepatch.com/windows/index.html

probalkozzatok,a vid.kártya driverekkel semmire nemmentek,elöre szolok
a képek egy külföldi forumbol vannak:
http://forums.vgames.com/servlet/JiveServlet/download/226-36314-396547-14271/Scarface%201.jpg

http://forums.vgames.com/servlet/JiveServlet/download/226-36314-396547-14272/Scarface%202.jpg
Egyb. nekem is Vistám van, ugyh ugylatszik a Vistások jolbeszoptak mer cska azon megy ilyen texturahibásan wáááááá
Csáó! Nagy gondban volnék...régi gépemen(XP) ment a játék csak kicsit akadt...mostani gépemre felraktam,mert emlékszem h jo kis game. elindítottam erre azt látom h a grafika vmi szörnyû<#wow1><#szomoru1><#pardon1><#levele><#confused>...jolvan leszedtem máshonnan más formában,detto ugyanez...na most ott a bibi h a mostani gépem : Asus P5K 1333Mhz Intel Core 2 DUO 2x2,33GHz/1333Mhz NVIDIA 8600GT 256Mb 2GB RAM/1066Mhz szóval vhogy nem értem h mi a tök van a Crysis emgy max grafikán akadás nélkül szóval...<#confused> PLS help mellékelek egy képet is,sorry h kicsi lesz de csak 20KB-t enged,de latni fogjatok a hibat:
rayx
Semmilyen driverel nem jo.

Nehéz AZ éleT!

akkor hajra

rayx
A Regi gepemnel is volt ilyen hiba de ott egy driver frissitesel jo lett, ugy hogy itt is csak driver hiba van, vagy nem tudom.

Nehéz AZ éleT!

és ha egyszer leírnál egy hosszú hozzászólást sok pici helyett?

on: nem tom akkor

nem kizárt hogy a vidikártya a baja vagy hibás maga a játék....

rayx
Nah valaki tud segiteni elore is kosszonom.

Nehéz AZ éleT!

rayx
Nah most akor mit lehet tenni

Nehéz AZ éleT!

rayx
Nekem a regi gepemen (Windows XP) azon ment jol, de ott meg akadozot 😛

Nehéz AZ éleT!

rayx
Hat ez van sajna nincs egy normalis Driver 😞

Nehéz AZ éleT!

És mit csináltál vele hogy fusson? Legfrissebb driverem van, próbáltam már XP SP2-es kompatibilitási módot is stb. de semmire nem jutottam.

rayx
Igen

Nehéz AZ éleT!

A "nem hajlandó futni" részt én is úgy értettem, csak pontatlanul fogalmaztam. Szóval elindul, csak textúrahibásan.

rayx
Kulomben mar letoltotem az NVIdias oldarol a leg frisebb drivert de semmi.

Nehéz AZ éleT!

rayx
Video kartyam: NVidia GeForce 8600GS

Nehéz AZ éleT!

az attol függ milyen videó kártyád van... és a kártya gyártó oldaláról

rayx
Pl: Ird ide hogy te melyik drivert hasznalod vagy ird ide hogy honan toltotedle.

Nehéz AZ éleT!

rayx
Nekem is megy csak a kepel van valami nem tudnal segiteni

Nehéz AZ éleT!

nekem megy vista val is

próbálj új drivert

rayx
Szoval, a jatek elindul es a kep is bejon de rosszul, lehet hogy csak a Driverelmel van gond, ha valaki tuja hogy mi nem jo akor irja meg legyszives, elore is koszonom.

Nehéz AZ éleT!

rayx
Elindul de rosszul jon be a kep nem lehet sokat latni az emberbol,mert csak egy kicsi latszik a fejebol enyi.

Nehéz AZ éleT!

A játék Vista alatt nem hajlandó futni. Hivatalos, nem hivatalos patch, vagy valami trükk amivel el lehetne indítani pedig NINCS! Egyetlen dolog amit tehetsz hogy XP alatt játszol vele. Tapasztalatból mondom, nálam sem megy Vista alatt, neten pedig nem találtam megoldást, pedig mindig szoktam.<#papakacsint>

rayx
De nem lehetne valamit csinalni

Nehéz AZ éleT!

szar ügy

rayx
Nah valaki nem tudja

Nehéz AZ éleT!

rayx
<#violent>

Nehéz AZ éleT!

rayx
Hello, az a problemam hogyha el inditom a jatekot akkor sarganjon be a jatek, gepem: Intel Core 2 Dou E6750 GeForce 8600GS, Windows Vista, 2.6GHZ,2GB Ram. Valaki meg tudna mondani hogy mit csinaljak. (Azert irok egezet nelkul mert nemet bilentyum van.)

Nehéz AZ éleT!

Megszereztem a játékot, az lenne a kérdésem hogy a "publikus" verziót
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Scarface.ISO

hogyan lehet PATCH-elni ? Mert megpróbáltam a létezõ összes fajta patchet (EN, US, GB, GE, AU, EU meg mittomén még mi volt) de mindegyikre azt írta ki hogy nem ehhez a verzióhoz való a patch.

Valakinek sikerült megoldani hogy felmenjen rá ?
22Barna22
közben megoldottam 😄

22Barna22
hi! gondom van a játékkal 😞 haverom vinyójáról telepítettem fel és neki mûködik otthon, de nekem kb 2-3 perc játék után kifagy és csak a restartra reagál a gép. vki nem tudja mi lehetne a gond? 😞

sziasztok. vistám van és nem indul a game. pedig egyszer már toltam és nagyon király. nem tudjátok honnan tudok letölteni 1.1-es eu patchet???
rayx
A Film az kurwa jó.Vagyis nekem tetszik.

Nehéz AZ éleT!

Nyomnék róla képet, ha Bsplayer lejátszaná ehh.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

😛
Jóvanmánah.... küldök képet a filmból,h melyik fószerre gondoltam.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life
Hát nem ártana 😄

Akk omittoménki ki volt.
Mé spoiler veszély?
Rég végig tolta mindenki.
Lopez meg az is ilyen izé név,h ebbõl is van ezer, csak arra a muksóra kartam célozni, akivel ott tárgyalt Montana az elején... és lelökte a géprõl a másikat.
Mármint nme Montana, hanem az egyik fõmufti.
Nah mind1, megnézem majd ójból, vagy nemtom.

Fido4life
SPOILER VESZÉLY: Lopez nehezen mivel az õ megölésével kerül csúcsra Montana. Sosa se ment oda shotival a kezében, érdekesen is nézett volna ki 😄

A géjmet nem toltam végig, meguntam és talán el is akadtam, már rég töröltem.
De a film meg van még mindig a gépen és péntek du-tán nosztalgiából meg is néztem.
nemtom szinkronosan van-e itthon - Magyarországon -, de nekem tökéletes angolul is.
Scarface Collectors Edition 1984-es verziót szedtem le anno és nagyon jó!<#eljen><#hawaii>
Semmi extra sajnos, de a 4 egész vhány giga hely foglalást simán megéri a film<#eljen>.
Kérdésem az, hogy a géjm is úgy fejezõdik be, mint a film?
Hogy az a másik narkós csávó, Tony ellensége, Lopez, Sousa, mittoménki... - már el is felejtettem<#idiota><#hehe> - oda megy lazán és hátulról sotival lepuffantja, míg Tony nagy mészárlásban akciózik?
Mert eleje úgy kezdõdött a géjmnek, mint a film vége... kiront Tony a szobából és aprítás ezerrel.

Fido4life
most ahogy így nézem ezen a lapon KB 3 értelmes hozzászólást találok. emberek ez a játék egy mûvész filmbõl készült 12 éves tapló noob parasztok kerüljék már el a topikot légyszives.

Fido4life
hmmm mért van azz hogy - szvsz - a divatparaszt GTA San Andreasban az esetek 80-90%-ban érdemi hozzászólások vannak, viszont ebben illetve a True Crime New York CIty c. topikban ez a százalék a noobok szerencsétlenkedését jellemzi ?

rayx
Hogy lehet sétálni Tonyval????!!!!!

Nehéz AZ éleT!

rayx
Olyan Videot Látam ahol Táncoltak Tonyval és sétáltak.Ezeket hogy lehet???!!!!<#email>

Nehéz AZ éleT!

rayx
Látam egy olyan Videot ahol Táncolni lehetet az emberel meg sétálni.Ezeket hogy lehet????!!!! Irjatok

Nehéz AZ éleT!

rayx
Bocs de nekem 125 milliom van.nem olyan rossz kis game szeretek vele játszani.JÓ GAME! És nem is volt nagyon nehéz.Vége tetszik nagyon.

Nehéz AZ éleT!

De annyira azért nem nehéz összeszedni a pénzt, kinyírod az összes bandát, csinálsz küldetéseket a driver/enforcer/assasin embereiddel és a legjövedelmezõbb, ha terjeszted az kokót egy gyors kocsival.

Fido4life
nincsenek sajna, a készítõk lehetetlennél tették a játék buherálását.