1763
-
Adam69852 #1683 nekem is vistámvan és nem volt vele baj -
#1682 A gépemen Win. Vista van, el inditom a játékot de nem jön be a kép, csak néhol valami. Most akor a gépem szar vagy a Win. Vista a fos? -
Bal0924 #1681 Sziasztok!!!
A játék végefelé vagyok.3küldetés és vége van, de elötte kéne most 11,7 millió.és van most 150000-m.
A Large Supplier küldetéseket szeretném megcsinálni(amikor drogot kell szállítani..) azzal az a problémám hogy mikor a "T"-t kell nyomni mindig vagy túl megy vagy nem éri el.. Nincsen valami amivel pontosan a T nyomásával a teljesre megy? -
Adam69852 #1680 szedd le a legújabb direct X et hátha az a baja -
byeyou #1679 HEllo!! LÉcci valaki segítsen mert felraktam a scarface-t krakk minden aztán inditásnál kiír egy directx errort.Ha valaki tudja a megoldást akkor irjon léccike -
#1678 Nézném én csak nem találom a játékot:( -
#1677 Elivileg megtod nézni a játékban. -
#1676 Üdv mindenkinek egy olyan kérdésem lenne, hogy a játékban van egy zene ami kb 30sec-1perc hosszú és egy gitárszóló az egész a kérdés, hogy ki az előadó és mi a szám címe? Előre is köszönöm a válaszokat. -
meril #1675 Nincs magyarítás a játékhoz! Extractor van hozzá, de sajnos visszacsomagolni nem lehet vele... És a szövegek is egy ismeretlen kiterjesztésű fájlban vannak, ami lehet, hogy szerkeszthető lenne, de nem tudjuk sajnos kipróbálni. -
jaki88 #1674 Sziasztok! Engem az érdekelne, hogy van magyarosítás a játékhoz, vagy ne is keressek? Előre is köszi. -
miki14000 #1673 ja és a játék a scarface -
miki14000 #1672 hali! tudna nekem vki abban segíteni hogy magyarítani akarom a játékot de van 1 file aminek a kiterjesztése RCF file ja és van 1 másik aminek X32 file a kiterjesztése. tudna nekem segíteni hogy ezt hogyan tudnám széttszedni vagy áttkonvertálni? előre is köszi! -
SAFIII #1671 ja és most járok ott hogy meg kell védeni sandman-t..
igy aztán meglehet hogy kijon a házbol aztán rambot játszik,persze rögtön szétszedik én meg állok ott és kiirja hogy restart persze nem attol pontol hogy védjem meg sandmant hanem visszarak oda hogy a két majommal kell irtanom a sok mocskot..
amugy tényleg jó!nem tudom még mi a jó de jóó!
kár hogy nem vagyok rajongó akkor talán engem se idegesitene ez a sok sza......amugy az elején tényleg jo játéknak tunt..de a végére szánalom a köbön...(és még akkor ilyeneket modntak hogy majd ez jobb lesz mint a gta) -
SAFIII #1670 hát raz rendben csak mondjuk a végére már eléggé monoton..
eleve csinálj egy mellékküldit ami szinte mindig uygan az aztán vedd meg a drogot hajózzál vissza vidd el a megjelölt üzleteidhez bla bla bla
nem lenne vele semmi bajom ha nem 100x kellene megcsinálni,ja meg én ugy vettem észre ha üzletlátogatás közben is mikor felveszed a csomagot rögtön fizeted le a bandákat minden egyes csomag után akkro teritsé kozben nem támadják a boltjaid
meg ezt egy money trainerrel szerintem 2 óra alatt ki lehet játszani azt a 17 vagy mennyi főküldit -
#1669 Vannak hibái tény, egyrészt a rendörös amit irtál, meg hogy a kocsibol rohadt nehéz kiszedni az embereket mert kicsit nked megy aztán aláfekszel ha gurul a kocsi már nem tudod kiszedni belőle az embert stb.
De szrintem jó. Az meg nagyon jó, hogy lehet teriteni benne a drogot, storehouse is jó. -
SAFIII #1668 gagyi ez a játék
rendörök gondolnak egyet aztán "you are fucked",hol marad igy a rendörös autos üldözés?
meg ez is--->csinálj meg 10 enforceres küldit meg terjeszd fél napig a drogot hogy meg tudd csinálni a következő főküldit
még jo hogy a gta-ban nincs ilyen...
"csinálj meg 10 taxis küldetést hogy felvehesd salvatore következő küldetését"
gáz de nagyon -
#1667 a francba tegnap még órákat tudtam vele jáccani ma meg már megint nem megy -
#1666 közben megoldodott a problem a 91.31 és társai nálam se működnek a problémát úgy oldottam meg hogy letöltöttem a DEVIANCE féle törést és most megy. -
hematit1976 #1665 bár annyi, hogy nekem nem fagy a game. "csak" hang van, kép nincs. -
hematit1976 #1664 csatlakozom az előttem szólóhoz.
megnéztem az eredeti "olvassell.txt"-ben az van, hogy nvidia videókártyával a "91.31."-s driverrel müxik a játék, de nekem meg azt írta ki a driver install, hogy nem talált a kártyához kompatibilis illesztőprogramokat.
nah itt elakadtam... -
#1663 hi all! nekem az lenne a problémám hogy már rögtön az elejénél lefagy a game
gép : win xp sp2 geforce 8600gt legujjabb driver és directx előre is thx -
Adam69852 #1662 mozgasd meg a vidi karit hátha kilazult, nem 100% de nekem már volt ilyen és megjavult... ha nem jó... akkor nem tom -
Rhece Phice #1661 sracok probalok megoldast keresni a problémára,olvasom a külföldi fórumokat és az egyikben talatam egy kommentet amiben a srac aztirja h neki 64bites vistán ment rendesen DE CSAK uccso patch-al
http://www.softwarepatch.com/windows/index.html
probalkozzatok,a vid.kártya driverekkel semmire nemmentek,elöre szolok -
Rhece Phice #1660 a képek egy külföldi forumbol vannak:
http://forums.vgames.com/servlet/JiveServlet/download/226-36314-396547-14271/Scarface%201.jpg
http://forums.vgames.com/servlet/JiveServlet/download/226-36314-396547-14272/Scarface%202.jpg -
Rhece Phice #1659 Egyb. nekem is Vistám van, ugyh ugylatszik a Vistások jolbeszoptak mer cska azon megy ilyen texturahibásan wáááááá -
Rhece Phice #1658 Csáó! Nagy gondban volnék...régi gépemen(XP) ment a játék csak kicsit akadt...mostani gépemre felraktam,mert emlékszem h jo kis game. elindítottam erre azt látom h a grafika vmi szörnyű...jolvan leszedtem máshonnan más formában,detto ugyanez...na most ott a bibi h a mostani gépem : Asus P5K 1333Mhz Intel Core 2 DUO 2x2,33GHz/1333Mhz NVIDIA 8600GT 256Mb 2GB RAM/1066Mhz szóval vhogy nem értem h mi a tök van a Crysis emgy max grafikán akadás nélkül szóval... PLS help mellékelek egy képet is,sorry h kicsi lesz de csak 20KB-t enged,de latni fogjatok a hibat: -
#1657 Semmilyen driverel nem jo. -
Adam69852 #1656 akkor hajra -
#1655 A Regi gepemnel is volt ilyen hiba de ott egy driver frissitesel jo lett, ugy hogy itt is csak driver hiba van, vagy nem tudom. -
Adam69852 #1654 és ha egyszer leírnál egy hosszú hozzászólást sok pici helyett?
on: nem tom akkor
nem kizárt hogy a vidikártya a baja vagy hibás maga a játék.... -
#1653 Nah valaki tud segiteni elore is kosszonom. -
#1652 Nah most akor mit lehet tenni -
#1651 Nekem a regi gepemen (Windows XP) azon ment jol, de ott meg akadozot :P -
#1650 Hat ez van sajna nincs egy normalis Driver :( -
Darth Razor #1649 És mit csináltál vele hogy fusson? Legfrissebb driverem van, próbáltam már XP SP2-es kompatibilitási módot is stb. de semmire nem jutottam. -
#1648 Igen -
Darth Razor #1647 A "nem hajlandó futni" részt én is úgy értettem, csak pontatlanul fogalmaztam. Szóval elindul, csak textúrahibásan. -
#1646 Kulomben mar letoltotem az NVIdias oldarol a leg frisebb drivert de semmi. -
#1645 Video kartyam: NVidia GeForce 8600GS -
Adam69852 #1644 az attol függ milyen videó kártyád van... és a kártya gyártó oldaláról