14
-
quentit #14 A Norton Antivírus egyik előnye, hogy a 2004-es verzió már nem csak vírusokat keres a gépen, hanem reklámot szóró ge*ciket, meg backdoor-t nyitó progamokat is... Tudom, vannak erre specializált programok, de minek 30 különböző programot lefuttatni, amikor végül is az a lényeg, hogy egy program okozhat-e nekem kárt. Engem nem érdekel, hogy mi a neve, vírus, vagy backdoor, vagy ad-ware, káros, és kész, szedje le.
Más vírusírtó is tud ilyet? (ez tényleg csak kérdés, mert nem tudom)
Meg a másik, hogy megbízom benne. Ráklikkelek egy e-mail-re, és volt vírusos attachment, nincs vírusos attachment :) -
Cyrus1984 #13 Nem használok Norton antivirust. az egy fos. régen még jo volt de nagyot csalodtam benne. Suxx -
#12 kijavította ? mért eladta a romáknak ócssóé' aztán liszenszelte a Nod32 motorját ? -
Zoley #11 Dehogynem kotelezo. Foleg ha a ceg azt veszi meg mert "olcso". Egyebirant meg tudok rendeszen rendszert es programokat telepiteni, de ennek a f*snak az alapbeallitasai tenyleg nem jok. Ha atallitom a fel NAV-t akkor nincs vele gond, de (foleg elso) installnal nem kozli veled ezt, hanem magadtol kell rajonnod. Namost ez nalam ket gepbe kerult (egyszerre kaptak NAV-t), de tobbet mar nem vitt el. Raadasul igy nem is lassit annyit, de azert lassit rendesen (mint barmelyik virusirto).
Kellemes napot! :) -
frank3d #10 Kellemes napot mindenkinek! -
frank3d #9 A másik pedig, hogy nem kötelező használni...
Ez éppen olyan mint amikor winfost szidnak agyba főbe! Azt sem kötelező használni ha nem tetszik... -
frank3d #8 Szerintem meg inkább tanulj meg rendesen rendszert, meg programot telepíteni és akkor nem a szoftvert kellene szidni!
Úgyanis mint már írtam nálam semmi gond vele már évek óta, pedig nálam egy teljes Norton Internet Security fut (firewall+NAV)!
Hogy lassítja a gépet!? Szerintem baromság! Nem vettem észre, hogy bármivel is gyorsabb lenne NAV nélkül! -
Zoley #7 Mert egy kalap sz*r. Alapbeallitasban egy 3.0GHz-es gepet visszadob egy 1.5-es p4 szintjere olyan lassu. Nameg szeret osszeakadni a MS Office csaladdal es a scheudleres ganyolasa [aka. Symantec NetDetect] is csak gondot szokott okozni. Ha a tray icon kint van, akkor siman elofordulhatnak fagyasok is, tobb esetben fel ev utan osszeboritotta a win2k-et maga alatt [reinstall szintre!]. Arrol a b*zi karantenrol sem lehet lebeszelni [beramolja az osszes virust a gepeden egy konyvtarba, hata leszel olyan barom, hogy veletlen elengedj mindent ha mar lejart]. Kell meg? -
#6 symantec cöcö ... véletlen, mi? :D -
kowajano #5 NAV megint megmutatta hogy mekkora rakás szar virusirtó -
#4 Miért is gáz a NAV? -
RpPRO #3 Jaja, nod32 all the way. -
frank3d #2 simán, már jópár éve, azóta egy deka vírusom nem volt -
Mat #1 Használja még vki ezt a gáz virusirtot? pff!