Kijavította a Norton Antivirus hibáját a Symantec
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Norton Antivírus egyik elõnye, hogy a 2004-es verzió már nem csak vírusokat keres a gépen, hanem reklámot szóró ge*ciket, meg backdoor-t nyitó progamokat is... Tudom, vannak erre specializált programok, de minek 30 különbözõ programot lefuttatni, amikor végül is az a lényeg, hogy egy program okozhat-e nekem kárt. Engem nem érdekel, hogy mi a neve, vírus, vagy backdoor, vagy ad-ware, káros, és kész, szedje le.
Más vírusírtó is tud ilyet? (ez tényleg csak kérdés, mert nem tudom)
Meg a másik, hogy megbízom benne. Ráklikkelek egy e-mail-re, és volt vírusos attachment, nincs vírusos attachment 😊
Más vírusírtó is tud ilyet? (ez tényleg csak kérdés, mert nem tudom)
Meg a másik, hogy megbízom benne. Ráklikkelek egy e-mail-re, és volt vírusos attachment, nincs vírusos attachment 😊
Nem használok Norton antivirust. az egy fos. régen még jo volt de nagyot csalodtam benne. Suxx
A linux pingvin mikor kinézett a windows-on annyit mondott: a kurva de bugos átlátok rajt
kijavította ? mért eladta a romáknak ócssóé' aztán liszenszelte a Nod32 motorját ?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Dehogynem kotelezo. Foleg ha a ceg azt veszi meg mert "olcso". Egyebirant meg tudok rendeszen rendszert es programokat telepiteni, de ennek a f*snak az alapbeallitasai tenyleg nem jok. Ha atallitom a fel NAV-t akkor nincs vele gond, de (foleg elso) installnal nem kozli veled ezt, hanem magadtol kell rajonnod. Namost ez nalam ket gepbe kerult (egyszerre kaptak NAV-t), de tobbet mar nem vitt el. Raadasul igy nem is lassit annyit, de azert lassit rendesen (mint barmelyik virusirto).
Kellemes napot! 😊
Kellemes napot! 😊
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
Kellemes napot mindenkinek!
A másik pedig, hogy nem kötelezõ használni...
Ez éppen olyan mint amikor winfost szidnak agyba fõbe! Azt sem kötelezõ használni ha nem tetszik...
Ez éppen olyan mint amikor winfost szidnak agyba fõbe! Azt sem kötelezõ használni ha nem tetszik...
Szerintem meg inkább tanulj meg rendesen rendszert, meg programot telepíteni és akkor nem a szoftvert kellene szidni!
Úgyanis mint már írtam nálam semmi gond vele már évek óta, pedig nálam egy teljes Norton Internet Security fut (firewall+NAV)!
Hogy lassítja a gépet!? Szerintem baromság! Nem vettem észre, hogy bármivel is gyorsabb lenne NAV nélkül!
Úgyanis mint már írtam nálam semmi gond vele már évek óta, pedig nálam egy teljes Norton Internet Security fut (firewall+NAV)!
Hogy lassítja a gépet!? Szerintem baromság! Nem vettem észre, hogy bármivel is gyorsabb lenne NAV nélkül!
Mert egy kalap sz*r. Alapbeallitasban egy 3.0GHz-es gepet visszadob egy 1.5-es p4 szintjere olyan lassu. Nameg szeret osszeakadni a MS Office csaladdal es a scheudleres ganyolasa is csak gondot szokott okozni. Ha a tray icon kint van, akkor siman elofordulhatnak fagyasok is, tobb esetben fel ev utan osszeboritotta a win2k-et maga alatt . Arrol a b*zi karantenrol sem lehet lebeszelni . Kell meg?
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
NAV megint megmutatta hogy mekkora rakás szar virusirtó
Jaja, nod32 all the way.
simán, már jópár éve, azóta egy deka vírusom nem volt 

Használja még vki ezt a gáz virusirtot? pff!