Túljárni ellenőrök eszén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nyúl érte, a kezébe nyomod, és megállás nélkül mész tovább. Mire kibogozza a számokat rajta, már el is tûntél.
Üres kitépett jegy ne legyen (amikor 2-t raksz be 1xre), mert az egybõl kiszúrják.
Jó móka még, hogy amikor rakod be a lyukasztóba a jegyet, gyorsan megrántod kifelé. (Bár az automata megfogja erre az idõre, vagy legalábbis csak próbálja) 😛
Kis gyakorlás, és a jegyen az állomásszám valamennyire olvasható (bár az úgyse nézik), a dátum közepe/vége, az idõpont teljesen elmosódik, maszatolódik.
Ha elkap vele, nem kell beszarni, szar volt a gép, hagyjon már békén, stb. Ezért nem baszhat meg, fõleg, hogy nem tudja elolvasni mikori a jegy. Ha nem tépi el, többször is felhasználható természetesen.
Régebben jártam csekkel is. Haveromnak egy régi cím van a személyijében, ott viszont nem tudják hova költöztek...
Az utóbbi jópár évben sosem vett jegyet/bérletet, én meg hoztam tõle jópár csekket, amit csúcsforgalomban felmutatva nem néznek meg (bár volt pár dátum nélküli csekkem is)
szóval bkv ellenõrõk suxxx, ezernyi jó módszer van a kijátszásukra, csak nem kell parázni 😊
shit happens
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ugyanis. Hozzád nem érhet, szóval ha állsz, és nézel ki a fejedbõl, akkor sem tehet semmit. Te meg csak nézel rá, mintha nem értenéd. Hadd könyörögjön. Hívhat rendõrt, de persze neked azt nem kell megvárni. Egyébként ha meg helyben vannak esetleg, a yardok, azok nem adhatják ki a személyes adataidat. Viszont megálítatthatja a buszt, hogy száljál le. Akkor viszont könnyen ellened fordul a tömeg. Metrón lógni meg a legegyszerûbb, mert fogod magad, és elmész mellettük. És mivel hozzád nem érhetnek, el kell engedniük. Viszont láttam már olyat is, hogy csúcsban (valami karácsony lehetett) rendõrökkel álltak a mozgólépcsõ tetején.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Mekkora móka volt amikor haverom meg én ilyen pólóban metróztunk! 😄
War. War never changes.
War. War never changes.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
már akkor röhögtem, amikor megláttam a topic címét az új témák között 😊
ami nincs, azon nem nehéz túljárni... 😊
shit happens
-A következõ buszmegállóig gyalogoltak így a lányok a száguldozó autók mellett
-Talán nem túlzok, ha azt mondom: életveszélyben voltak az unokáim.
Van azért rendes is.(csak én még nem találkoztam velük =)
Nagyon jó film.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
egyszer a metrón ellenõrök voltak, de
az egész vonalon razzia. c
és ki kellett mennie egész az Örs vezér teréig, hogy
meg tudjon lépni. DD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
(bár kicsit csökkenti a sportértéket, hogy van bérletem, de azért...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
és persze nem lyukasztottam ki a jegyemet
hanem odaálltam a lyukasztó mellé, és
amikor jöttek az ellenõrök, akkor gyorsam
kilyukasztottam a jegyet. D