148
mindenféle ellenőrökről várunk történeteket
  • K.András
    Nemtom mit filoztok,egyszerüen odaadod az igazolványt megirja a papirt majd pedig nem irod alá...Büntetést nem tud küldeni mert nem irtad alá ergo nem ismerted el hogy ott jártál(persze aláirásra senki nem is kényszerithet),ennyi.
  • Bandee1987
    Faterom bkvnál dolgozik, így nincs problémám :)
    Éves bérlettel könnyű az élet :)
  • gergou
    Na ja, Eddig akar hanyszor voltam Pesten, sosem vettem jegyet sem berletet, bar ellenorrel meg sosem talalkoztam, szal nem is volt ra szuksegem...:) ha meg jon, leadom neki, hogy otthon felejtettem, kamu cimet adok neki, oszt beismerem a bunomet, vagy elordibalom neki, hogy milyen szar ez az egesz rendszer , allandoan kesnek a buszok, tomeg van rajta, oszt szopjon keresztbe:D
  • PREMIERE1
    Vagányok vagytok. Gratula!

Igaza volt a Hofinak:

"... Dögöljek meg, ha kiváltom ..."
  • cSuwwi
    mindig pont jókor utazol :)

1x mattrészegen utaztam haza éjszaka asszem az utolsó/utolsóelőtti (márnememléxem) 1-es vilivel.
    Népligetig mentem volna, de kurva szarul voltam végig. Népstad.-nál felszállt a 2. kocsiba 2 karszalagos egyén. (Még rosszabbul lettem) :D (Gondolom csak levezetésképpen, műszakból hazafelé egy kis mellékest kerestek)
    Elértek engem is (az középső ajtónál szoktam mindig állni), szokásos szöveg 'tét kívánok, jegyeket, életeket'. Mondom neki, rá se hederítve, hogy nincs. Már vette elő a csekket, hogy kitöltse, megálltunk a Salgónál, én futok le, az oszlopot teliberókáztam.
    Nem jöttek utánam... :D
  • Amse
    az 1es villamoson 19 év alatt kb 2x találkoztam ellenőrrel, úgy hogy 1 évben kb 600x utazok rajta.
  • PResident Evil
    más érti :D
  • Taranov
    Hát ez káccos, én nem tudom miért kell velük trágárul beszélni, nekem csak a metróban volt velük gondom, az 1-es villamoson pl. mindig rendesek.
  • Phat Smoker
    a zellenőr felszáll a buszra:
    -'potkívánok, jegyeket, bérleteket!
    - nem kérek! [mondja a zagresszív kismalac]

hihi :D
  • kasika
    Hehe, ha már szopatásról van szó. Mi olyanokat csináztunk bátyámmal, hogy kérte cumókat, mondtuk, persze, várjon egy picit, vhol itt kell lennie. Túrtuk össze meg vissza a táskát, zsebeket, stb. Ellenőr megunta, elkezdte írni a csekket, már adta volna aláírásra. Hirtelen előkerült bérlet is. ;) Gondolom el tudjátok képzelni milyen arczot vágott! :)
  • Darkboy
    nagyon ritkán járok busszal, kb. 10x 1 évbe! villamossal meg metró tatabányán nincs is szal nem kötekedek velük, haver szokott!
  • Narancs
    Itt egy kedves kis történet, annó szájról szájra terjedt...

...szép lassú tempóval haladtak a buszmegálló felé, közben
    beszégettek. Felhozták a régi történeteket, a sulis
    botrányokat, és jókat röhögtek. A busz természetesen épp
    akkor jött amikor ők még úgy 200 méterre voltak a
    megállótól. így észtelen sprintbe kezdtek ami Zénót
    teljesen kikészítette. Épp hogy felugrottak a buszra, Zénó
    lezuhant egy ülésre és csak fújtatott. Ásznak persze nem
    ütött be ez a kis "túra". Az út nyugodtan telt egészen
    addig amíg fel nem szállt egy 50es éveiben járó csóka,
    karján egy piros szalaggal.
    -Bassza meg! -nyögte Zénó, és egyből arra gondolt, hogy ha
    most az ellenőr elveszi tőle a zsírt, nem marad zöldségre.
    És akkor nagy gáz van. Utóbb meg nem akart fizetni mert úgy
    még drágább. Ászra pillantott, hogy megtudja mi a véleménye
    a dologról. Ő csak nyugodt fejjel üldögélt tovább. A Fakker
    szép lassan közeledett, út közben még ellenőrzött pár
    nyanyát, hogy elmúltak e 70. De hamar odért Zénóékhoz, és
    mocskos pofáját a következő szavakra nyitotta:
    -Jegyeket, bérleteket!
    Zénó már épp el kezdett volna könyörögni, mikor Ász
    közbevágott.
    -Ne keresd a bajt, faszarcú!
    A fakker lenézően rápillantott a kuporogva üldögélő Ászra.
    -Mit mondott, kérem? -kérdezte és benyúlt a zsebébe, hogy
    megragadja kedvenc kis sokkolóját.
    -Betűzzem, faszfej? -morogta Ász miközben szép lassan
    felállt. A fakker mosolya egyenes arányosságban hervadt el
    Ász emelkedésével. Mikor Ász teljesen felállt, a fakker már
    kezdett hátrálni, majd hirtelen előkapta a sokkolót, és Ász
    felé suhintott vele. Ász egy könnyű mozdulattal elkapta a
    kezét, és lefejelte a gecit. A fakker azonnal elájult, és
    összesett a padlón. Ász elvette a sokkolót és odanyújtotta
    Zénónak aki döbbent szemekkel figyelte az eseményeket. Zénó
    elvette a sokkolót, és zsebre rakta. A busz népe ( ami 3
    nyanyából állt) heves döbbenettel figyelte az eseményeket,
    de persze senki sem segített a fakkernak magához térni.
    Hamarosan megérkeztek a kívánt megállóhoz. Jeleztek, és
    leszállás közben még egyet-egyet belerúgtak a fakkerba...
  • Kit--Kat
    tedd ezt:D
    múlthéten 1 osztálytársam lazán elküldte a kurvaannyába a BKV-st mert azzal szívózott, hogy nem volt nála a diákja:)
    A nő csak úgy nézett, aszondja mit mondtál???
    Jól halottad azt mondta:)))
    Kéész!!!
  • Kit--Kat
    mi van veled haver, te nem kölekedsz ????
    Ezt mondják mindig....
  • cyrus #53
    na ezt el fogom sütni !!
  • Darkboy
    jajj! az hogy egy emebrtől kéri el a bérletet is meg a jegyet is :D
  • Kit--Kat
    whácc áp???
    mi van?:D nem értelek:)
  • PResident Evil
    "...Jegyeket, bérleteket..."

kéri a bérletet, nem csak jegyet, tehát ennek nem sok értelme :DDD
  • Kit--Kat
    ÉS ez?
    -Ellenőr mondja a Jegyeket bérletek...
    - nincs...
    -Ellenőr nagy boldogan: most helyben, vagy csekk????
    -csekk....
    -Elkezdi írni a csekket, ott a kis mocskos BKV-s vigyor az arca sarkában, aztán mondja, hogy írjam alá!
    -Nem!!!
    -Miért???
    -Mert van bérletem:DDDDD
    Megmutattam azt elhúztam a picsába onnan:DDD
    Még arra se volt ideje, hogy beszóljon:)
  • CLINT EASTWOOD9
    Nem régen ültem a villamoson és az ellenőr majdnem megbüntett de szerencsére faterral utaztam őmeg az mvk-ba dolgozik és így mág egyszerű volt
  • cSuwwi
    metrónál ha csúcs van, akkor a kezedve veszel egy régi jegyet, és amikor felérsz lobogtatod.
    Ha nyúl érte, a kezébe nyomod, és megállás nélkül mész tovább. Mire kibogozza a számokat rajta, már el is tűntél.

Üres kitépett jegy ne legyen (amikor 2-t raksz be 1xre), mert az egyből kiszúrják.

Jó móka még, hogy amikor rakod be a lyukasztóba a jegyet, gyorsan megrántod kifelé. (Bár az automata megfogja erre az időre, vagy legalábbis csak próbálja) :P
    Kis gyakorlás, és a jegyen az állomásszám valamennyire olvasható (bár az úgyse nézik), a dátum közepe/vége, az időpont teljesen elmosódik, maszatolódik.

Ha elkap vele, nem kell beszarni, szar volt a gép, hagyjon már békén, stb. Ezért nem baszhat meg, főleg, hogy nem tudja elolvasni mikori a jegy. Ha nem tépi el, többször is felhasználható természetesen.

Régebben jártam csekkel is. Haveromnak egy régi cím van a személyijében, ott viszont nem tudják hova költöztek...
    Az utóbbi jópár évben sosem vett jegyet/bérletet, én meg hoztam tőle jópár csekket, amit csúcsforgalomban felmutatva nem néznek meg (bár volt pár dátum nélküli csekkem is)

szóval bkv ellenőrők suxxx, ezernyi jó módszer van a kijátszásukra, csak nem kell parázni :)
  • Darkboy
    be nem diktálom én bazz :D
  • Taranov
    Akkor bediktálod a címedet. De a baj az, hogyha bedühödik és rendőrt hív, akkor neked sipirc van, mert azzal már nem jó összeveszni.
  • Darkboy
    és ha az sincs nálad?
  • Taranov
    Dehogy enged el, elkéri az igazolványodat.
  • Dichter
    Offol, bant a szájának!!!
  • The Garrett
    Fopos ktsg vagy az vagy :D
  • Amse
    =)
  • Dichter

NE zavarj össze b+. Szóval én... MI VAGYOK????
  • The Garrett
    de ha nincs pofad akkor pofatlan vagy nem?
  • Dichter
    Nekem pl nincs. Ezért járok bérlettel.
  • Amse
    Hát igen!Pofa kell hozzá, és akkor nem kapnak el.Csak az nem mindenkinek van.
  • Dichter
    Semmiképp sem. Metrórendőr, az nem hivatalos személy. És Te csak hivatalos személynek adhatod át az adataidat. De ha mondjuk el is kérhetik, át biztos nem adhatják.
  • Dichter
    Vagy csekket akar adni, aztán Te meg olyan címet löx be, amit nem szégyellsz. Egyébként kicsit utánakéne nézni, hogy is van ez. Szóval azokat mondjuk nem tudom megérteni, akik állandóan BKV-val járkálnak, és állandóan bliccelnek. Egy ilyen társaságnak, mint a BKV, irgalmatlan nagy kiadásai vannak. Viszont az, hogy nekem 365-napból 360-on van csak bérletem, igazán elfogadható átlag. Mégis persze akkor jönnek, amikor véletlen otthonhagyom. Jogsi is csak egyszer nem volt nálam, persze, hogy lemeszeltek...
  • Devla
    Erre talaltak ki a metrorendoroket, neha ott strazsalnak az ellenorok kozeleben, es ugy tudom, kiadhatjak az adataid.
  • Darkboy
    háhh, annyit kell mondani, hogy nincs nálam bérlet, ha meg megpróbál büntetni akkor sincs szopás, aztmondod nicsn pénzed és elenged!
  • Dichter
    Hozzátartozik, hogy mindíg van nálam bérlet, ugyanis, én nem vagyok elég pofátlan
  • Dichter
    Ha elég pofátlan vagy, akkor a BKV ellenőr, semmit nem tud tenni veled, ha bliccelsz.
    Ugyanis. Hozzád nem érhet, szóval ha állsz, és nézel ki a fejedből, akkor sem tehet semmit. Te meg csak nézel rá, mintha nem értenéd. Hadd könyörögjön. Hívhat rendőrt, de persze neked azt nem kell megvárni. Egyébként ha meg helyben vannak esetleg, a yardok, azok nem adhatják ki a személyes adataidat. Viszont megálítatthatja a buszt, hogy száljál le. Akkor viszont könnyen ellened fordul a tömeg. Metrón lógni meg a legegyszerűbb, mert fogod magad, és elmész mellettük. És mivel hozzád nem érhetnek, el kell engedniük. Viszont láttam már olyat is, hogy csúcsban (valami karácsony lehetett) rendőrökkel álltak a mozgólépcső tetején.
  • DreamTheater
    A BKV ellenőr nagyon szerencsétlen ember, hiszen jogilag meg van kötve a keze. Kérheti a bérleted/jegyed, de te nem vagy köteles megmutatni neki. Ennek ellenére ha nagyon harcol, akkor meg kell neki mondani, hogy erre nem érsz rá, s ha feltart, akkor már sérti a szabadsághoz való jogodat, azt pedig csúnyán büntetik...szerintetek sűrűn veszek jegyet/bérletet?
  • Taranov
    Még mostanáig se jöttél rá, mi? :D