Túljárni ellenőrök eszén
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mintha támogatnám, inkább felháborítónak tartom hogy ilyenekre van "keret", de a kisebbségi bûnözést meg a nácik találták ki.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
amikor jöttek az ellenõrök, gyorsan kilyukasztottam.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Nemmintha büszke lennék rá, de sokszor szivattak meg ezek a büdös bunkók, különbözõ diákigazolványos meg egyéb marhaságokkal még ált. isk koromban, így azóta nem vagyok hajlandó egy forintot se fizetni nekik. (kivéve HÉV, ha néha utazom rajta).
Bármikor kérdik, nincs nálam semmi. A bérletem, igazolványaim mind otthon vannak a másik táskámban/kabátomban, etc.
A helyszínen sosem fizetek senkinek semmit. (rendõrnek se, jelentsen fel, azt meglehet fellebbezni, nem ismerni el semmitse)
Ha leszállít, hát leszállok és várok másikat.
Ha adatok nélkül megbüntet, álmomból felébresztve mondom a kamu nevem/címem.
Rendõrt hív? Hívjon, én ugyan meg nem várom (még sose hívtak, felesleges).
Nincs ezekkel semmi gond, ennyit kell csak csinálni és ha még tettetett kedvességgel is csinálod, és úgy teszel mintha most fordult volna elõször elõ, hogy megbûntetnek, még barátságosan el is mesélik, hogyan kell az akcáfába menni, miután a kamu adatokat bediktáltad.
Az ellenõr egy 0 jogkörrel bíró állatfaj, nevetségesek, a tápláléklánc aljafelé találhatók (csak ezt õk nem tudják). 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Anyukám arra tanított, hogy ne állja kszóba idegenekkel elnézést...
Jagyeket bérleteket!
Anyád tudja hogy kéregetsz?
Jegyeket bérleteket!
Kössz már van!
Jegyeket bérleteket!
Nem adom nekem is kell
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Elég használható lenne szerintem.
Azt hiszem beállitanám kezdõlapomnak.
Barátom mondta, hogy ki kellett egyszer mennie egészen az Örs vezér teréig, ott tudott meglépni.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az azért elég rossz lehet...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Sry, költõi napom van :-)
ELvileg ugye nincs piktogrammokkal jelolve hogy hogy, miképp kell érvényesíteni a jegyet... aki pedig ugye analfabéta, az nem tehet róla hogy a BKV potyázásra kénszeríti azzal hogy csak írásos útmutatók vannak 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Ott lakok azokba a rohatt 11emeletesekbe,a rák vigye el....
Engem is qrvára idegesyt hogy folyton kell elõrángatni a xart s a végén még elhagyok valamit...
dixitque deus fiat lux
Régen hallottam, hogy "véletlenül elveszted a diákod és fake adatokat írsz be! Mondjuk a keresztneved ne legyen fake, mert ha a haverok az ellenõrjelenlétében máshogy szólítanak, az elég gáz! Így megy a büntetés az általad beírt címre!
Vagy ÚTLEVÉL! Személyazonosításra használható, de nagy elõnye, hogy nincs benne a címed! BKV-sok tudni fogják és békén hagynak!
Ezeket már qrva régen hallottam, salz...
de szerintem nem sok ellenõr olvasgat itt az SG fórumon.<#hehe>#hehe>
túl buták ahhoz, azt sem tudják mi az hogy internet. D<#hehe>#hehe><#ravasz1>#ravasz1>
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Na hadd halljam ki hogyan vert át mostanában ellenõrt a BKV razzia alatt ?
vagy megfutamodtatok ?<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
War. War never changes.
egyébként igaz.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
És nem volt a sofõrnek lényeg hogy a busz elején éget-e a lámpa vagy nem!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
HA megsérti a törvényt, akkor a SAJÁT országa eljárást folytathat ellene. de ha nem, akkor nem igazoltathatják, motozhatják, stb.
-the invisible-
"Az arra jogosult személyek kiváltságokban és mentességekben való részesítése nem érinti azt a kötelezettségüket, hogy tiszteletben tartsák a Magyar Népköztársaság törvényeit és más jogszabályait, ezek megsértése esetén felelõsségre vonásuk saját államuk joghatósági körébe tartozik."
vagyis bármilyen okirat arról, hogy neki diplomáciai védettsége van még nem indok arra, hogy egy rendõr ne igazoltassa - onnantól számít, hogy vádat emelnek ellene vagy eljárást indítanak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Állítólag van egy kártya, amit azok az emberek kapnak
akik valami diplomáciai védettségi kártya lehet.
Ha megállít a rendõr csak felmutatod, és a rendõr nem
kérdezhet semmit, tovább kell hogy engedjen, bármit csináltál is.
Egyik ismerõsünknek az ismerõsének van ilylenje, DDD
Már többször felmutatta a zsaruknak, de nekem nem árulta el honnan
lehet szerezni, nyílván nem legális dolog. DD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
azz kemény szám, ezek a belgások szihopaták😄D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I love this game!
\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"
Minél nagyobb, annál többet. P
És a nyitvatartási idö még a lényeges,
minél többet vagyunk nyitva, annál többet KÉNE
fizetni.
De most mond meg micsoda szemétség,
miköze van a város nagyságának a
díj nagyságához ?
Meg aztán a hivatal nem ad tájékoztatást, hogy mely
zeneszámoknak vannak lejárva/ elévülve a szerzöi-jogdíjai,
tehát van olyan szám a rádióban, amit már díjmentesen
sugározhatnának, mi meg díjmentesen hallgathatnánk,
de erröl a hivatal TERMÉSZETESEN nem ad információt.
Most tervezik egy "lejárt szerzöi jogdíjú számokat játszó rádió " beindítását, a vendéglátósóok számára.
Sok sikert kívánok, hogy megvalósuljon a rádió.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hogy ezek mekkora egy sápoló egy hivatal, ezt figyeljétek.
- Ha nyilvános helyen zenét sugárzol, akkor neked fizetned kell, méghozzá minél nagyobb a település, annál többet.
Nekünk jelenleg évi 72.000 Ft -ot KÉNE, DD, fizetni egy rádióért.
- Ha csak külföldi rádiót hallgatsz, akkor is fizetsz, mert Artisjus nemzetközi kapcsolatban van más országokkal.
- Ha csak ki van kapcsolva a rádió, akkor is megbüntetnek, mert a " tecnikai eszköz" még az üzletben van - ha nincs érvényes szerzodésük velük.
- Szóval jól ki van ez találva. A lényeg, hogy te fizetsz, ok meg bezsebelik.
De én megoldottam :
-A kiszolgáló térbe kell tenni a rádiót,
és ha ellenörzik, azt kell mondani, hogy
a pincérek hallgatjár csak, nem pedig a vendégek.