79
Jet Thunder
-
#79 Ennek is annyi.
This domain may be for sale
http://www.thunder-works.com/ -
#78 Nem, a weboldal is halott. Sajnos ide jutott a repszimfejlesztés. Atombugos DCS, soha meg nem jelenő progik...
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.16. 15:33:50 -
#77 A Fighter Ops-ot még fejlesztik? :) -
#76 Új motort fog kapni a játék. Egyszer talán megjelenik, mint a Fighter Ops... -
#75 Egy nem túl meggyőző FMA IA 58 Pucará videó. -
#74 Sea Harrier Port Stanley felett. -
#73 A modelleket újrakezdték és egy csomó programozási melóval is el vannak maradva. Elég nagy mellényúlás volt januárra bejelenteni, hiszen tisztán látszik, hogy még messze van a vége. Én azért várom, de év vége előtt aligha fog megjelenni. -
#72 Nem tudom, hogyan gondolták, hogy januárba kiadják ezt a játékot ha mégcsak most készitik hozzá a modelleket és még sehol sincsenek a táj részleteivel sem .Bár lehet hogy mikor meglátta az aerosoft, hogy mit akarnak kiadni, azt mondta nekik hogy ö ahhoz nem adja a nevét és vagy ujrakezdik az elejétöl vagy nem lesz kiadva.
A külsö modellel nincs is bajom, de a kabin nézet az eléggé fura nekem .Olyan érzésem van mintha a gép hátárol néznék a fülkébe valahogy nem érezni hogy körülvesz a kabin.
Ebböl jövö nyárnál elöbb nem lesz semmi . -
#71 Harrier GR.3 és Pucará videó. -
#70 Eredetileg januárra tervezték a megjelenést, a csúszást pedig hetekre és nem hónapokra ígérték. Falkland miatt is nagyon érdekel, ha van valami hír, úgyis tudni fogod. :) -
kokos #69 Képek itt-ott,videók..így repülök meg úgy,meg húúúúú de klafa belső nézet......hol a játék?hmm? -
#68 Pucará pilótafülke render. -
#67 FMA IA-58 Pucará pilótafülke. -
#66 Harrier GR.3 fegyverzet. -
#65 Ingame Harrier GR.3 és fejlesztői infók. -
#64 Nagyon élethűnek látszik,remélem mielőbb lesz hozzá Mirage is.Csak nehogy "két hetet" csússzon a megjelenése...:) -
#63 Sajnos pár hetet késik a megjelenés. -
#62 Harrier GR.3 pilótafülke előzetes. -
#61 Gépigény és néhány érdekesség. -
#60 Kézi légvédelmi rakéták, Rapier, CH-47 és Pucará valamint hajók renderképei. -
#59 Jet Thunder - Új képek és megjelenési dátum. -
#58 BAe Harrier GR.3 új, HD felbontású modellt kapott. -
#57 Megjelenés még ebben az évben! Az FSX vonalon ismert Aerosoft lesz a kiadója. :) -
#56 Lassan de biztosan készülget, Sea Harrier FRS.1 vs A-4B Skyhawk légiharc. -
#55 Még egy darabig nem... -
#54 Sziasztok!
Honnan tudom megszerezni ezt a sim-et??? -
#53 eléggé arcade szimulátornak néz ki eddig... kár érte. Pedig izgalmas hadszínteret választottak a fejlesztők.
A pilótafülke oldalsó részeit nem akarják textúrázni vagy műszerpaneleket odarakni??? Gondolják hogy a fekete űr helyette az mindent megold? -
blash #52 Jet Thunder TrackIR 6DOF testing @ 2007 december
Ennel a juzernel van me'g par video, de egyik sem tul uj :/
-
#51 16:9 arányú bemutató készült -
#50 10 év alatt nem tudtak hozzá csinálni egyet? Az első epizódban ugyan ilyen hadjáratok voltak. Én még a mostani korban elvárható normális hadjárat mellett egy-két apró, pillanatok alatt kivitelezhető dolgon változtatnék rajta. Akkor tényleg jó gamma lenne. Ezt lehet, hogy írtam már máshol: 1280x1024-ben viszont nagyon zsír. -
#49 Ha netan a lockon megkapna egy jokis dinamikus hadjaratot az mindenek fole emelne..de addig... -
#48 A képeket nézegetve a graf jó, mondjuk nálam ez sokadlagos szempont (halkan megjegyzem most is olyan két gémmel játszok aminek a felbontása 640x480, 3D nuku, és így is verhetetlenek). Az élethűség, azaz a szimuláció nálam sokat nyom a latban, a hangulatos hosszú hadjárat pedig a második helyen van, ugyanis ez adja a játékélményt. -
#47 Hat en latok a Jet Thunderen boven fejleszteni valot meg az SFP1/WoV-hoz viszonyitva is! (De egy huzos hosszu dinamikus hadjarattal betehetnenek minden masnak akar jo a FM es az AI meg a gfra akar nem!) -
#46 Tudom, hogy komálod. Az tény, hogy egy átlagos gépen is gyönyörűen néz ki.
Remélem ez a "villám" a kényes igényeimet valamelyest kielégíti. -
#45 En szeretem mind az SFP1-et mind a WoV-ot mert marha jopl moddolhato! Nem rossz am a dinamikus hadjarat se benne! Csak rovid...biztos nagy eroforrasokat igenyelne egy komolyabb...
De igy is meghatarozo szim 2K utan! -
#44 Thirdwire -
#43 Egyet értek. A Thirdwire sorozata se lett volna rossz, csak olyan érzése van az embernek mintha nem fejezték volna be. Hiányzik belőle a normális hadjárat és a küldik is igen egyszerű felépítésűek. Emiatt nagyon gyorsan meguntam, pedig lenne benne fantázia. Szerény véleményem szerint a rep modellt vagy az avionikát egy kicsit komolyabban is megcsinálhatták volna. Ha a kettő közül valamelyiket elkészítik és rakanak hozzá egy jó kis kampányt az biztos, hogy a kedvenceim közé tartozna, már csak a feldolgozott korszak miatt is. (Még úgy is, hogy repülős játék, nem hk.-is.) -
#42 Thx -
#41 Egy szoftverfejleszto ceg...mint pl az EA... -
#40 Mi, micsoda?