79
Jet Thunder
-
#39 Az micsoda ? :o -
#38 Nah jah...nem eroltetik meg magukat....es van meg boven mit csinalni igy is a szimen....de en inkabb azt mondom hogy inkabb jatszak otven evesen vele es mindent felulmulo "ikszperienszben" legyen reszem..mint egy ujabb "futottak meg" szim legyen.. -
#37 A képek alapján gondoltam. Ez mondjuk nem hátrány. Remélem a rep modell és az avionika nem olyan Thirdwire-es lesz. Most látom, hogy 2004 szeptemberében nyitottad a topic-ot, a játék egy kicsit késik.
(A bop-on láttam a hírt, és így keveredtem ide, nem is hallottam edig róla.) -
#36 Nezd meg masodszor is.
(nincs koze hozza)
:) -
#35 Első ránézésre olyan mintha a Thirdwire-nek is köze lenne a játékhoz. -
#34 Bopon hir!
En mar nagyon varom....elore birizgalja a csorom hogy milyen lesz majd a feeling a kopar falkland szigeteki taj felett a melyrepules... -
#33 -
#32 Új videó :o -
-
#30 -
nah ki hogy ismeri a tortenelmet? :))) ez egy igenelhiresult eset(csak epp pont a tukorkepe :P):
-
#28 Ejha nem játszottam még repűlős game-el, de az faszának tűnik.Csak odébb van még az a baj,de nem baj vártam már gamre sokkal többet is. -
#27 -
#26 ez is szép :D -
#25 Most mivan?
Mit szol valaki ha benez ide es aki nem tudja hogy mi igy beszelgetunk? Hogy legyen igy komoly a topic? -
#24 -
#23 Utóbbi 2 engem is érdekelne :) -
#22 bammeg te..moderald mar magad! -
#21 ehhh... -
#20 mait en nagyon varok ebbol (ettol?!) a gamebol az a Mirage III, a Harrier, es a Super Etendard! -
#19 Baz+ ,én nem töltöttem le :P -
#18 2005-re dataljak fejlesztok a beta verziot..szoval van meg ido ezen ragondni ;)) -
#17 Pont a te altalad bevagot videot vegignezve latszik, hogy nem arcade beutesu..igaz ott meg fel muszerfal nem mukodik, de repulesi modell egesz jonak hat a videon... -
#16 Erre ? -
#15 Csak hogy orulje! :P
uj kep..
-
#14 :D -
#13 Elég árkádos-nak tünik :/
Persze,ezek még csak az első képek...
Megjelenésről tudni valamit,here? :) -
#12 Mots mivan? Mit mutogatod nekem itt a segged...
Vigyaaz! Mert lesz Cartman fele "Jajjj a seggem!" :DDD -
-
#10 Na szép... -
-
#8 A cockpit belső elég tré szvsz... :/ -
#7 -
-
#5 -
#4 Elvileg ez egy videjó -
#3 Mar rakom be a kepeket... -
#2 Szép kép :) -
#1 Egy igeretesnek tuno szim.