249
SFP:1 alapokon
-
messerharcos #249 nem akarja vki online tolni vmikor? -
#248 -
#247 Mostanában rendszeresen kifagy a kampány alatt-miért lehet?Patch nincs fenn csak a north vietnam aces mod.Lehet hogy valami patch kellett volna alá?Azért nem patcheltem mert a 09.21 verzió van meg alapból. -
#246 -
#245 Ha valaki szokott ezzel esetleg multizni dobhatna egy pm-et mert kipróbálnám. -
Panlaj #244 Üdv újra!
Az előző írásom, már tárgytalan. Sikerült végre felerőszakolni a WP Pack-ot. Kb. 6x volt Wov reinstall. -
Panlaj #243 Üdv!
Volna olyasféle gondom, hogy a Wov-ban Weapon Pack után nincsen választható fegyver a játékban. Onnét kéne kezdeni, hogy feltelepítem a Wings over Vietnam-ot. Már több Pack-al is próbálkoztam. -
#242 -
-
#240 Aces of North Vietnam mod:
-
#239 Pár kép az Aces North Vietnam mod-ról,ezzel repülhetővé válik az északi oldal is mégpedig pontosan kidolgozott Migekkel:
-
#238 Multi?Lennék Mig 21-el.lehetne jönni Phantommal ellenem. -
#237 Tegnap egy gyerek csinált egy szervert lenyomtam a Join to Game-t elkezdte a csatlakozást de aztán valami hibát írt ki.A verziószáma pedig egyforma volt az exéknek.Csak nálam fent van egy "bemásolgatós" mod:North Vietnam Aces.Lehet hogy ezért nem sikerült a csatlakozás? -
#236 Hogy lehet ezzel multizni?Hyperlobbyn érdemes?Hogy lehet csatlakozni egy játékhoz,hogy kell szervert csinálni? -
#235 Hogy lehet ezzel Multiban játszani?Előbb H.lobbyn sikerült találni embereket akik bejöttek a játék chat szobájába de én nemigen tudok angolul(még).Én ahoz szoktam hozzá hogy vannak szerverek a listában és ahoz csatlakozok.De nem tudom hogy lehet szervert csinálni vagy máshoz csatlakozni.Mikor játék közben voltak próbáltam a létrehozott szerverhez csatlakozni de valami hibát írt ki. -
#234 Most a WOV 8.6 van fenn nálam.Fura hogy a gépek 7000m körül már nehezen mennek feljebb.A Mig 21-el,de szerintem a Phantommal sem lehet elérni a 2 Machot.A Mig 1400Km/h körül megy de nem többet.A valóságban 2Machot is tudott-ez azért nagy különbség.És szerintem túl gyorsan elvesztik a gépek a sebességüket manőver közben,de azért nem rossz játék a maga nemében.A Mig-21 es kiegészítők gyönyörűek egyébként. -
#233 na kipróbáltam a WoE-t. kb ugyanaz mint a Vietnam, csak más helyszín (Németország), és pár új gép. amcsi, brit, orosz gépek közül lehet válogatni. ezek a gépek vannak: A-10, AV-8A Harrier, F-100D, F-105D, F-15A, F-4 C/D/E/F (tehát 4 féle), Harrier GR Mk.1 és 3, Hunter FGA Mk.9, MiG-27, Phantom FGR Mk.2. tehát alapvetően nincs olyan sok gép, mert van 5 féle Phantom, 3 féle Harrier. akkor van 3 kampány, tudsz magadnak faragni küldetést, vagy a már megírt küldetésekkel játszol. ebből elég kevés van, csak 4. orbitális újdonságra ne számíts, egy kis változatosságnak jó, ha már nagyon unod Vietnam tájait. nem rossz, de azt sem mondom, hogy a WoV után hosszú órákig fogsz vele játszani nap mint nap. igazából a modok növelik meg ezeknek a játékoknak az élettartamát szerintem. hamar unható lenne mindegyik Wings over játék, ha nem lehetne új dolgokat tenni bele.
szerintem a Vietnamos témára sem feküdtek rá kellőképp, sokkal többet kilehetett volna hozni a témából, lásd a #231-ben, és a #224-ben lévő Yankee Air Pirates. -
#232 ez a megjelenési sorrend, amit írtál. az Israel a legutolsó, én csak a Vietnammal játszottam, a többivel nem, bár asszem a WoE az megvan. amúgy ezek a termékeik vannak -
#231 ha már Yankee Air Pirates, itt van 2 videó. marha jó szerintem. mondjuk $24.95 azoknak akiknek megvan a játék, és $29.95 azoknak, akiknek a játék sincs meg (pk. és a többi nem beleszámítva persze). :S de milyen részletes már minden, az anyahajó, a repterek, a környezet mennyivel szebb. kéne -
Leky #230 Enter-rel oldja ki a bombát is, ha ráváltottál a Levegő-föld üzemmódra. Ha jól tudom az ű billentyű. -
#229 Sziasztok!
Az volna a gondom hogy a levegőben leszedem a gépeket de a földi célokat nemtom! Gondolom rakétát kellene váltani váltok is asszem de nem lövi ki sehogysem! Röviden eltudnátok mondani miket kellene nyomnom?
...és Wings Over Israel topicot nem találtam vagy nincs is??? -
Leky #228 Letöltöttem repülőket a Wings Over Europe-hoz és minden működik is csak a hajtómű hangja hiányzik. Hogyan kehet ezt orvosolni? -
Leky #227 Nekem az lenne a kérdésem, hogy melyik jobb és miben:
Wings Over Vietnem
Wings Over Europe
Wings Over Israel
Ezek közül melyik a legújabb? -
#226 Ooooo....Ez a WOV-nak egy kieg mission pack-ja????
Benne van az anyahajó is????
-
#225 wáóó nagyon király.. és most a hangárba azok a repülők csak úgy állnak meg az emberek is vagy repülnek is meg mászkálnak is? :S szerintem is érdemes lenne kipróbálni... de nekem nincs bankkártyám :S :( -
#224 Hmmm...igaz hogy fizetos/felkesz (bar darabokban is veheto)..de elgondolkoztam rajta hogy lehet megerne kiprobalni/foglakozni vele...
http://www.yankeeairpirate.net/
Olyanok neve femjelzi akik mar eddig kimagaslo addonokat tettek le az asztalra SFP1 vonalon! -
#223 olyat is adnak ki -
#222 az lehet hogy mindegyikhez jó? ahogy néztem, nem találtam semmit hoy mire lenne jó, kivéve a csoport nevét (Thirdwire Series (SF/WOV/WOE/WWI)) amiben ott van a WoV -
#221 Ha oda van irva hozza hogy WoV-hoz valo..egyebkent SFP1-hez keszulnek..illetve mostanaban WoE-hez! Alltalaban ra lehet gorbiteni oket masikra is...gond csak akkor van ha olyan mar az alapjatekban(pl WoE) levo muszerfalat hasznal pl az addon amin nincs benne (pl WoV)...akkor bizony trukkozgetni es boszen szerkesztgetni kell hogy menjen...de meg lehet csinalni... -
#220 Emberek!
lenne egy kérdésem! hogyha innen letöltök dolgokat az pl.: gépeket az "Add-on Aircraft"-ból akkor az menni fog Wings over vietnam-on -
#219 Miután a játk által használt időszakban vagy függőlegesen pásztázott a radarod vagy vízszintesen ezért nem mindegy, hogy merre repülsz mikor be van kapcsolv a radar. ergo a gép orrát arra kell fordítaniamerre az ellent sejted.
Ja és javasolt bekapcsolni a labels-t ugyanis az engine hiányosságai miatt sokminden ami a felfedezhetőséget hozná nem szerepel így észleléshez marad ez. -
#218 Már megy a játék,de mindíg leszednek,nehéz hozzászokni hogy csak ritkán látom az ellent azt úgy kell vele harcolni.Azt sem tudom általában mi szedett le.Egyszer sikerült ledurrantani egy Miget-kétszer meg saját gépet.
A legnagyobb kérdés:Miért van hogy csak néha jelzi a radar az ellentpedig be van keresőre kapcsolva a távolságot is váltogatom,sokszor mégse jelzi a gépeket-így nem lehet Sparrowot lőni sem.
Másik kérdés:Hogy lehet egy radarjelet kiválsztani és honnan tudom azonosítani melyiket fogta be?Valamint:Hogy lehet az ellent befogva tartani pl ha Sparrowwal akarok lőni úgy ha nem is látom vizuálisan? -
#217 Köszi! Megyek napalmozni a Creedence Clearwater Revival zenéjére... :) -
#216 volt korábban az SFP 1 topicban egy manual linkelve a földi vbombavetéshez. Ámbátor eléggé ahogy esik úgy puffan alapon történik.
Gyakorolni kell. Be a végtelen ammot meg a végtelen uza-t ki a gyakorló térképre és lehete tolni:) -
#215 Sziasztok!
Személy szerint tök újvagyok a repszimulátorok világában (én inkább autós vagyok) és lenne egy kérdésem: van valami bevált módszer a pontos bombavetésre? Eddig én "egyenesen" a célpont irányába repültem, aztán amikor úgy "körülbelül úgy gondoltam" kioldottam a cuccot... mellé.
Vagy közel, vagy túl, de pontosan még sosem. Max, ha kidobtam az összes bobát amolyan szőnyegbombázás(?) módra. Bocsi, ha nagyon tudatlan lennék, de próbálok okosodni... :)
Üdv! -
neuro #214 directx? videókártya driver? új patchek? -
#213 passz -
#212 Megvettem ezt is-na persze nem lehet ilyesmit kihagyni,nade:Felinstalláltam-addig minden rendben is volt még rendben el is indult a gém de mikor a pályát kellett volna betöltenie úgy kilép hogy még hibaüzit hagyni sem marad ideje.El sem tudom képzelni mi lehet a gond.Minden rendszerkövetelmény megvan pedig.Ötlet? -
NSVT #211 Itt folytatódik! -