War Leaders: Clash of Nations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Wesendben nem is hallottak még róla, de azért mondtak egy vmikor jövõhétent ...
A medve nem játék.
akkor mek holnap a boltba 😛
Ó de jóóó.😊 Holnap meg is veszem, hétvégén meg tolom majd ezerrel.
A D betü kiült a homlokomra ennyi bug volt bent?És már a 3. patch remélem holnap tényleg megjelenik😊
Kint az 1.2 ...
Remélem, vasárnap tényleg kapható lesz itthon is!
Remélem, vasárnap tényleg kapható lesz itthon is!
A medve nem játék.
NEm tudom látod meg van de nem néztem.Remélem tartják a hazai megjelenési dátumot bár még nem kaptam telefont.
Hi
Valamilyen multi lesz ebben a játékban?
Valamilyen multi lesz ebben a játékban?
Ismerve a magyarokat, az lesz, hogy idÕhiány és érdeklõdés hiánya miatt csak pár dolog lesz magyar (dobozfelirat pl.)
A medve nem játék.
Van az 1.1 hez de a crack drága a magyarhoz lesz e patch kitudja lehet hogy alapból 1.1 es lesz hisz volt már rá példa a játékok terén😊
Amúgy meg dudva bugosan adták ki a játékot. Nem is értem miért?
Az egy dolog, hogy visszavág desktopra, kifagy támadás közben és egyebek, de hogy miért szopat játék közben olyan dolgokkal, mint leteszek egy ágyút, és elkezd forogni magától!!!???? Vagy mily ily hülyék a saját és a gépi egységek?
Remélem 1.1 tényleg javított ezeken. Azt mondjuk nem tudom miért nem jött még ki crack, de nevetséges, hogy csak 1.0 van és szarnak rá. Pedig nagy game lehetne már most. De õk tudják. Leszarnám, ha végre megjelenne itthon ill. nem csak a németet lehetne mindenhol kapni. Ha nem kezdtem újra tizedszer, akkor egyszer sem.
Megfigyeltem, hogy mindig akkor kezd el szarakodni, amikor elindítom a fejlesztéseket. Addig semmi, még crash vagy egyéb sincs. Utána állandósul a szopás ...
Az egy dolog, hogy visszavág desktopra, kifagy támadás közben és egyebek, de hogy miért szopat játék közben olyan dolgokkal, mint leteszek egy ágyút, és elkezd forogni magától!!!???? Vagy mily ily hülyék a saját és a gépi egységek?
Remélem 1.1 tényleg javított ezeken. Azt mondjuk nem tudom miért nem jött még ki crack, de nevetséges, hogy csak 1.0 van és szarnak rá. Pedig nagy game lehetne már most. De õk tudják. Leszarnám, ha végre megjelenne itthon ill. nem csak a németet lehetne mindenhol kapni. Ha nem kezdtem újra tizedszer, akkor egyszer sem.
Megfigyeltem, hogy mindig akkor kezd el szarakodni, amikor elindítom a fejlesztéseket. Addig semmi, még crash vagy egyéb sincs. Utána állandósul a szopás ...
A medve nem játék.
Aztán ha kijön egy újabb pecs, megint várunk a magyar patchre. Nem tudom. Egy ilyen játéknál szerintem elég ha a kézikönyv magyar. Különösen, hogy pl. a német verzióban a német katonák lazán texasi angolsággal támadnak és "humorizálnak". (megj. ritka szarul hangzik).
Az, hogy a filmek alatt megtudjam, hogy ez bizony a 2. vh, ahhoz kár magyarosítani és azzal szórakozni, hogy esetlegesen még késõbb jelenik meg itthon a game ...
Az, hogy a filmek alatt megtudjam, hogy ez bizony a 2. vh, ahhoz kár magyarosítani és azzal szórakozni, hogy esetlegesen még késõbb jelenik meg itthon a game ...
A medve nem játék.
Ezzel így vagyok én is. Ha itthon magyar felirattal jelenik meg, nem bánom. Az egységek leírásánál, meg a diplomácia résznél lehet, hogy jól fog jönni. Mondjuk az még jobb lenne, ha a német katona németül beszélne hozzám csata közben, de ne legyünk szõrszálhasogatók.😊
nem tom Én azér nem bánom h magyar lesz,fõleg h csak felirat
elõrendeltem Én is,megjelenés napja körül érkezik?
elõrendeltem Én is,megjelenés napja körül érkezik?
Gondolom ja, de minek eröltetik állandóan a magyarosítást? Kalandjátéknál még érthetõ, de egy fpsnél vagy stratégiánal?
A medve nem játék.
Nem csak a nyersanyagok tûnnek el, hanem az egységek is. Volt már olyan esetem, hogy egy páncélos egységet visszaküldtem a frontról fejleszteni, erre eltûnt valahol a hátországban. Ezért is álltam le a játékkal. Megvárom az eredetit, vagy az 1.1-es cracket. JA! Egy kérdésem lenne nekem is. Ha megveszem itthon az eredetit (ami ugye magyar feliratos lesz), akkor a patchelés után is marad magyar?
Engem nem is az zavar, hogy lassan tölt, vagy német, hanem hogy eltûnnek visszatöltés után az egyes nyersanyagok ...
A medve nem játék.
nekem a graf pont olyan mint a képeken... engem csak a töltési idõ meg a német nyelv zavar a játékban..., de az nagyon<#falbav>#falbav><#gun>#gun>
igen, az összes kiírt szöveg magyarul lesz a játékban, végülis ez nem rossz annak aki nincs annyira otthon az angolban, am úgyis át lehet rakni angolra a szövegeket is
Elvileg, de mit takar az a "magyar felirat?"
A videók magyar feliratozva lesznek?
A videók magyar feliratozva lesznek?
A medve nem játék.
ami az 576 nál megjelenik az teljesen megegyezik azzal ami itt jelenik meg cd projekt ugye?
mert akkor elõrendelem az 576 nál😊
mert akkor elõrendelem az 576 nál😊
Hagyom, míg nincs egy 1.1 crack.
Aztán már csak a Crusaderst: Thy Kingdom ... kéne becsiholni, mert mindig leáll az intro videok alatt/után.
Aztán már csak a Crusaderst: Thy Kingdom ... kéne becsiholni, mert mindig leáll az intro videok alatt/után.
A medve nem játék.
Leszedtem én is mind a két patchet, fölraktam, de mivel még csak egy régi exe van, nem vagyok biztos benne, hogy ért is valamit. Gondolok itt arra, hogy a töltési idõk maradtak a régiek. Azaz lefõzök + megiszok egy kávét, mire betölt egy csatát.😊
Az 1.1el elvileg javították az összes faxságot. Engem az zavar, hogy a grafika nagyon nem olyan, amilyen a promo képeken IS volt. Tény, hogy az 1.1ben van valmi fix, de nem tudom, hogy mi kéne ahhoz, hogy ilyen legyen a játék ...
... ne ilyen?

... ne ilyen?

A medve nem játék.
Remélem igazad lesz.😊 Három éve várom ezt a játékot, nem is okozna csalódást ha ezek a hibák nem lennének.
Igen de szerintem ez bug de május 4 után a bugok eltünnek😊Végül is játszhatatlan ez a törés maradjunk annyiba tesztnek jó volt és próbának😊
Nektek is kilép játék közben? Elég idegesítõ, mikor egy körön belül három területet támadok, két helyen gyõzök, a harmadik csatánál meg visszadob a windowsba. Plusz elég sokszor eltûnnek az egységeim. Például lerohantam a lengyeleket egy szárazföldi plusz egy légi csapattal. A következõ körre a meghódított területen a gyalogság megmaradt a légierõmnek meg nyoma veszett. Sehol sem bukkantam a nyomára. Ti is tapasztaltatok már ilyet?
Magyar felirattal!
A játék a második világháborúba repít minket vissza, ahol Roosevelt, Churchill és Sztálint irányítva hozhatunk gazdasági, politikai és diplomáciai döntéseket. A War Leaders:Clash of Nation lehetõséget add, hogy átírjuk a történelmet. Grafikailag és kidolgozottságban, összetettségében remekmû a játék. A második világháború idejébõl, hét nagyhatalom Franciaország, USA, Anglia, Németország, Olaszország, Japán vagy Oroszország hadseregével és diplomatáival vívhatjuk meg a harcot. A játék során igen nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy igen is, erõltessük meg magunkat, mert nekünk is beleszólásunk van a gazdaságba és, hogy éppen milyen technológiát fejlesszünk ki.
A háború kimenetele csak TE rajtad áll!
A játék a második világháborúba repít minket vissza, ahol Roosevelt, Churchill és Sztálint irányítva hozhatunk gazdasági, politikai és diplomáciai döntéseket. A War Leaders:Clash of Nation lehetõséget add, hogy átírjuk a történelmet. Grafikailag és kidolgozottságban, összetettségében remekmû a játék. A második világháború idejébõl, hét nagyhatalom Franciaország, USA, Anglia, Németország, Olaszország, Japán vagy Oroszország hadseregével és diplomatáival vívhatjuk meg a harcot. A játék során igen nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy igen is, erõltessük meg magunkat, mert nekünk is beleszólásunk van a gazdaságba és, hogy éppen milyen technológiát fejlesszünk ki.
A háború kimenetele csak TE rajtad áll!
A medve nem játék.
Kiváncsi vagyok, hogy az angol vagy magyar változatban Hitler vagy ez a nomae lesz?

A medve nem játék.