Takarítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uhh.. úgy tûnik a vízkõ tényleg egy komoly probléma lehet, ha már a maffia is ráállt az ügyre<#crazya>
Azigen! Anyámat is védelmükbe vehetnék, hogy ne nekem kelljen szenvednem a mosógépével...<#nevetes1><#nevetes1>
Nem kis segítséget kap manapság az ember a mosáshoz😄

http://www.youtube.com/watch?v=02LVjmAGkhU
mikike
és addig nem takarítottatok?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

PResident Evil
most festettünk ki a házat 😄DDD

The Garrett
én sose akarok takaritani, de mindig azert kezdem el mert tudom hogy sokkal jobban érzem magam utánna.

amugy portöröl+ porszívó + ablakotteljesenkinyit + viraglocsol

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

FtranX
én lusta vagyok, ezért nagyon ritkán takarítok a szobámban. Csak hetente egyszer kiporszívózok.

Taranov
😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Én néha porszívózok mondjuk havonta egyszer, de egyébként a takarítás nem férfi munka 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PLackó
én szoktam az egész lakást

Nem szoktam.De a nagybátyám sógorának a báttyja már látott porszívót fényképrõl!😄

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá&#8482; hogykellkistéemetirni&#8482; stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

hykao
soha...
mirõ beszész ? fel se éred a polcot !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Dynamic
Mosogatás:sokszor akkor, amikor már nincs mibõl/mivel enni.
Takarítás:Amikor már a tököm tele van a disznóóllal, akkor nagytakarítást nyomok.Ablaktisztítástól kezdve, budipucoláson keresztül a szekrények rendberakásáig.Ilyenkor rámegy a teljes hétvége(szomb.,vas.), de utána olllyan jó érzés, hogy csillog minden😊
CLINT EASTWOOD9
más meg elrak mindent bemegy a szobádba meg stb. nem jó az én mikor néha valaki kitakarít helyettem szinte a plafonon vagyok

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

mikike
felmosom, mosogatok, porszívózóm
ha lehet ritkán, de ha kell, akkor...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

RelakSfromhome
Mert nem találsz benne semmi érdekeset, mi? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DarkHorSe
nemszokasom, mindig van aki megcsinalja hehe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

CLINT EASTWOOD9
néha mikor kedvem idõm van

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

szombatonként... 😄 htx

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

traXion
Vasárnaponként port törlök és porszívózok a szobámba.

RelakSfromhome
Én ma kitakarítottam a szobámat. Lehet gyakrabban kéne, mert a lavórban, amibe a porrongyot mostam, kisebb mocsár keletkezett 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)