26
Ki, mikor mennyit?
-
orsipony #26 Uhh.. úgy tűnik a vízkő tényleg egy komoly probléma lehet, ha már a maffia is ráállt az ügyre -
benso #25 Azigen! Anyámat is védelmükbe vehetnék, hogy ne nekem kelljen szenvednem a mosógépével... -
Nominka #24 Nem kis segítséget kap manapság az ember a mosáshoz:D
http://www.youtube.com/watch?v=02LVjmAGkhU -
#23 és addig nem takarítottatok?
-
#22 most festettünk ki a házat :DDDD -
#21 én sose akarok takaritani, de mindig azert kezdem el mert tudom hogy sokkal jobban érzem magam utánna.
amugy portöröl+ porszívó + ablakotteljesenkinyit + viraglocsol -
#20 én lusta vagyok, ezért nagyon ritkán takarítok a szobámban. Csak hetente egyszer kiporszívózok. -
DePreSsZYo #19 -
#18 :D -
#17 Én néha porszívózok mondjuk havonta egyszer, de egyébként a takarítás nem férfi munka :) -
#16 én szoktam az egész lakást -
soldier #15 Nem szoktam.De a nagybátyám sógorának a báttyja már látott porszívót fényképről!:D -
#14 soha... -
cyrus #10 mirő beszész ? fel se éred a polcot ! -
#9 Mosogatás:sokszor akkor, amikor már nincs miből/mivel enni.
Takarítás:Amikor már a tököm tele van a disznóóllal, akkor nagytakarítást nyomok.Ablaktisztítástól kezdve, budipucoláson keresztül a szekrények rendberakásáig.Ilyenkor rámegy a teljes hétvége(szomb.,vas.), de utána olllyan jó érzés, hogy csillog minden:) -
#8 más meg elrak mindent bemegy a szobádba meg stb. nem jó az én mikor néha valaki kitakarít helyettem szinte a plafonon vagyok -
#7 felmosom, mosogatok, porszívózóm
ha lehet ritkán, de ha kell, akkor...
-
#6 Mert nem találsz benne semmi érdekeset, mi? :D -
#5 nemszokasom, mindig van aki megcsinalja hehe -
#4 néha mikor kedvem időm van -
cyrus #3 szombatonként... :D htx -
#2 Vasárnaponként port törlök és porszívózok a szobámba. -
#1 Én ma kitakarítottam a szobámat. Lehet gyakrabban kéne, mert a lavórban, amibe a porrongyot mostam, kisebb mocsár keletkezett :D