Knight Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vafeN
Nem ér.:>

[O_O] (.)(.)

Vdanosss
sikerült regisztrálni :]

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

Vdanosss
valakinek van egy felesleges accountja, kipróbálni a játékot... reggelés nem megy :(

Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

vafeN
Valakinek nincs 1 felesleges accountja? beramus-ra kéne 1 el morad-os. Karus-os van. Regisztrálni meg nem lehet:(

[O_O] (.)(.)

juj... halkabban, felébredtem..aresen jáccol?
ColdFire
ébresztõ!!!!

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Petruska
Fenn vok A3-on hárpiák közelében és partit keresek

Lehet kövezni... ]RxQueen aka Petruska, mindegy csak nagy betüvel:O)

királyosság. én ma este megleszek lv52, hétvégére talán 54. így reggelente egeész jól lehet dts-ezni, hogy nincs ott a sok nagyarcú 60+ akik nem vesznek be partiba ;)
Petruska
Nah akkor reszkessenek a dts-ek mert megyek veletek vasárnap de irtani:P
Jah, csak a formaság kedvéért a kis aranyoskámat (papnõm) Petruska-néven lehet elérni, szal friend list +pm és ott termek:) De jó lesz fejlõdni kicsit!!!
A3-on verek majd tanyát, az elég türhetõ emlékeim szerint.

süüütiiiiiii :D nekem is igazán ideje belépnem egy normélis klánba.
Petruska
No, MagyarVaokNemTurista Thundermage-el azaz Csabival az élen nekem jó cimbim, végülis bekéreckednék hozzá:)) Ha feltolná a képét msnre:P
Megyek! de csak 960 hp buffom van, ac viszont 200 és 960 heal, jó lesz?:)

Remek, megy a dolog. Elõször is, hello mindenki. Másodszor : jöjjön rá a kangörcs arra, aki kitalálta a 24 órás "biztonsági" idõlimitet jelszóválasztás után. Természetesen ne legyen a kellõ pillanatban a közelében senki, önnön keze pedig görcsöljön be.
Na.
Ares/Karus klánok magyar vérbõl : MagyarVaokNemTurista, PalUtcaiFiuk.
Egészen a hét közepéig üzemelt még a DoboPisti klán is, amely legjobb formáját kb két hónapja hozta négy egész db tag létszámával. Török vendégmunkás szép számmal jött volna, de nyilván hiányos volt a történelmi tudásuk Dobó István személyét illetõen. Nagynehezen kirugdostam a tagokat (utoljára a fõnököm, ami qrvajó érzés volt :D), és sikeresen megszüntettem, szal részemrõl most két lehetõség közt õrlõdök. Petruska ha hétvégén játszani akarsz, soxeretettel várlak, lehetõleg az A3-ra próbálj jönni, ott szoktunk gyülekezni. Három mágust kellene pátyolgatni. Meglesz az az 54, én 51-re gyúrok most.
próba...
Petruska
Kár mert van egy 53.szintü papnõm és jó lett volna felhúzni 54re:(

bardocz
:D
Petruska
Valami hasonlóra számítottam:D

Petruska
Jut eszembe.. Van most valami normál Karus klán az Ares-en?

Petruska
Sziasztok, nekem is van fent sp2 de a knájt fut rendületlenül, ill még kb két hete jó volt, ha gondoljátok hazanézek, ill belinkelem az oldalt ahol eselteg tudják még a régi megoldást.

Lord Oswal
hát igy mostanában?
akkor lehet hogy kijavították?

bardocz
nekem amikor toltam nem volt eccer se baj xp sp2-vel
Lord Oswal
hali
van egy olyan kérdésem hogy már müxik xp sp2-vel? mert azért kellet abbahagynom mert mikor updatelték a gamét azután már nem indult el sp2-vel mert folyton ujraindult kékhalált irt és lefagyott.
És merhára sajnálom a kariaimat mert már volt egy 32-es rogue-m és piszoknehéz volt felvinni odáig + volt még 2-3 millám zsebbe :(

vafeN
Jó kérdés nekem már 1 hete egyfolytába disconnectet ír ki amikor mennék a beramus3-ra

[O_O] (.)(.)

Ryleh
hi....toltam level 9 ig...aztán disconnect...azota:
"LOgin server connection failed!!!és ujracsatit kér.....folyton....ez ponmtosan déli 12 ora ota van........most ez mi???pedig nem lagolt,nem volt semmi gáz...

Ryleh
mi az az IC number???????...sorry de nemtom

Ryleh
hááát...azéé nem eccerü...ha a comfirm után az üres fehér oldalt frissitem azonnal nemteccik neki vagy a nick,vagy a login név

vafeN
Grat. Nekem most a honlap sem akar bejöni

[O_O] (.)(.)

Ryleh
hi....nekem most sikerült regelnem ,ki is irta hogy comfirm...szal várom a válaszlevelet.....de amikor a megerõsitést kérte és rányomtam utána a betöltött site tök üres volt.....valóban sikerült regelnem?

Petruska
mert zárolták a sok user miatt...csak 7 végén pár órára nyitják..

vafeN
Nem tudja vki hogy miért nem tudok regisztrálni a knight online honlapján?:P

[O_O] (.)(.)

bardocz
hát ez a módszer szar.kb 250$kéne lennie és van 0.50$hagyom is
bardocz
nem kaptam pénzt pedig párat kipróbáltam:(
bardocz
ott kerestem de nem találtam
Amcsi címek: Google <#vigyor2>
Na.

nem emailok. Ott a Treasuretrooperbõl kell kiválasztani különbõzõ ajánlatokat a cash offers menüpont alól. Ide illesztek párat, amik biztosan bejönnek és fizetnek.
Azért tudják átutalni, mert meg kell adnod a paypal azonosítódat regisztráláskor...

Íme pár kérdõív (survey amik biztos fizetnek)
Smileys Claimed: 2006-04-27
Approved: 2006-04-27 $0.60

Gas Sweeps Claimed: 2006-04-26
Approved: 2006-04-27 $0.60

Cool Savings Claimed: 2006-04-21
Approved: 2006-04-25 $0.50

Gas Alert Claimed: 2006-04-21
Approved: 2006-04-24 $0.75

Free Greeting Card Claimed: 2006-04-24
Approved: 2006-04-24 $0.50

The Net Panel Claimed: 2006-04-24
Approved: 2006-04-24 $0.50

Health Quote Claimed: 2006-04-20
Approved: 2006-04-23 $0.80

Publisher's Clearing Claimed: 2006-04-20
Approved: 2006-04-21 $0.70

Opinion Outpost Claimed: 2006-04-20
Approved: 2006-04-20 $0.50

Free $50 Gas Card Claimed: 2006-04-19
Approved: 2006-04-19 $0.50

College Info Claimed: 2006-04-18
Approved: 2006-04-19 $0.90

Take Survey Claimed: 2006-04-16
Approved: 2006-04-17 $0.80

Tax Act Claimed: 2006-04-14
Approved: 2006-04-17 $1.00

Greenfield Online Claimed: 2006-04-17
Approved: 2006-04-17 $1.00

NPD Research Claimed: 2006-04-14
Approved: 2006-04-14 $1.00
bardocz
hol találok amcsi címeket?
bardocz
de ez hogy lesz?õk küldik majd at íméleket és válaszolni kell rá?
bardocz
na de hogy megy a pay pall-ra?
bardocz
télleg ez más játékoknál is mûködik?
bardocz
ja bocsi a csúnya szóért:D
bardocz
bazmeg ez KÚÚÚRVAAA JÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!
vafeN
lvike. SZERETLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

[O_O] (.)(.)

Sziasztok!
Biztos hallottatok már róla, de ha nem elmondom hogy lehet ingyen prémiumhoz jutni.
Elsõ lépésben hozz létre 1, vagy 2 hotmailes címet, hogy ne a saját bejáratott mailcímedre mennyen az a nem kevés spam levél, amiket majd kapni fogysz. Érdemes egyet a paypalnak, egyet a Treasure-nak létrehozni..

Második lépésben regisztrálnotok kell 2 oldalon.
Elsõként PyaPal-ra.
Ennek a segítségével tudsz majd prémiumot venni a KO-ban.
Itt lényeges lehet, hogy aki nem akar kártyát regisztrálni, vagy nincs kártyája, annak nem muszály megadni, de nem is szükséges. A kártyás résznél egy cancelt kell nyomni és kihagyja ezt a részt.
Másodikként regisztrálj a TreasureTrooper oldalra, amivel majd a netes pénzt fogod keresni különbözõ kérdõívek kitöltésével. Általában 0,5-1$-ig kapsz kérdõívenként. A kérdõíveken természetesen nem kell megadni a saját adataidat, sõt nem is fogadják el a legtöbb helyen, mert fõleg amcsiknak szólnak. Mindenki keressen magának a neten egy USA pontos címet, és a hozzá tartozó telefonszámot. (pl valamilyen üzletét) Tudok elfogadott kérdõívekrõl egy listát küldeni, ha felveszed velem a kapcsolatot: MSN [email protected] Ezek segítségével 1 hét alatt napi tíz perc ráfordítással meg tudod keresni a bronz prémiumhoz szükséges ~10$-t.

Sok szerencsét
Ivi
bardocz
80%-a se ingyenes van hogy egy szerverre se tok felmenni
vafeN
bardocz tutomal servert csak a játék készítõi tudnak csinálni. Fel menni azért nem tudsz minden hova mert 80%-a ingyenes.:( De vehetsz premium bronze-t. Azzal minden servere fel engem

[O_O] (.)(.)

bardocz
nem tugyátok hogy lehet szervert csinálni mert már nem tudok jáccani
bardocz
bazd,már 3 knightos topic van
bucser! van egy bucser aki pacific fightersel jatszik, nemugyanaz vagy?

lol?<#fogmosas>

Rayden14
HI !!! MIKOR FELMEK A SERVERE NEM TOK VÁLASZTANI EMBERKÉT VMIÉRT mi a baaja,,,,,???

Rayden14
HI vki nem tud 1 pontos cimet hogy honan jön jol a game?????