Seal of Evil

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Methylisocloro
De már a Kotor2 után elakadtál igy utolag visszanézve :)

namajd hazamegyek az otthonin is kiprobalom, hatha otthonin elindul...

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

nekem az itteni gepen (2000+,512DDR,Gef3Ti500) el sem indul... inditas utan visszadob a win(xpsp2hu)-be... tok ideg vagyok, mert mar nagoyn vartam a gamet... (a gamet Daemonbol megkrekkelve inditottam)
ps: azthittem, hogy a betas 71.50es driver nem teccik neki, de most a latest hivatalos van fenn, avval sem indul...)

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

Ha vki jatszik vele, erulja mar el lecci hogy ugy kb. mit is kell csinalni az elejen? :) vagy merre kell menni

kínai diablo :) ?

Nem hallottál a witcher-rõl??!!! Eretnek!! <#vigyor>

www.thewitcher.com

Végre egy "érett" fantasy RPG, ami ráadásul szemet gyönyörködtetõ is.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Voltan
Az a Witcher az mi az? Ha a KOTOR 2-vel, meg az Elder Scrolls-sal szerepel egy listán, akkor csak jó lehet.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tatyla
nem olyan rossz...
söt egész aranyos...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lacc
Szóval ennyire szar lenne? Pedig oan szépnek nézett ki :(
Én anno megnéztem a demot, azzal bírtam vagy 10 percig. De csak azért, mert az elején minden párbeszédet meg tutorial dumát sézpen végigolvastam <#wink>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

STREEX
Én kipróbáltam az imént. kb 7 perc játék után töröltem le.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Cicero
Ahogy így olvasom a véleményeket megrettenek... lehet hogy mégse kéne letölteni? <#beka3><#beka3><#alien>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

STREEX
Én reggel kipróbálom.De nem hiszem hogy sokáig fenn lesz a gépemen

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

lwb
a TES4 nem hiszem, hogy kint lesz 2005-ben. túl szép lenne.

amúgy sokkal többet én se tudnék mondani ... azért surranópályán még befigyelhet valami pofás dolog.
a remény hal meg utoljára.

Na, akkor számoljunk: KOTOR 2, The Witcher, Elder Scrolls 4,...

Elaakdtam...<#wow2>

lwb
egyetértek. csak az a gáz, hogy 2005-ben is egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány igazi RPG fog kijönni. :(

2004 se volt jobb év és valszeg 2006 se lesz az ... :(

Nem olyan rossz az (mármint a diablo) Ez azért lehet, hogy annyira nem lesz ütõs de azért egy próbát megér. Persze az igazi RPG-hez egyknek se sok köze van. Egyszerûen más mûfaj.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

...mint pl. Summoner második része? :)

Voltan
Nekem az összes tököm tele van már a Diablóval meg a klónjaival. Ha fizetnének érte, akkor se kéne. Csináljanak inkább igazi RPG-t!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hali,

Na kijött ez is. Kíváncsi vagyok milyen lehet:

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere

bigapó
Nekem Diablo-klónnak tûnik, kis mp-el megfûszerezve. nem olvastam bele a cikkbe.

The Matrix has you...

grebber
Olvastam róla.
webpage

Next PC upgrade: 2022

mikike
ez ingyenes?
mer pénzt nem adnék érte

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Ki mit tud errõl a progiról? Itt egy link a weblapjára, vannak képek és leírás is róla. Ja és most lett gold, a megjelenést október közepére mondják...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.