24
Diablo szerű Action-RPG
-
#24 De már a Kotor2 után elakadtál igy utolag visszanézve :) -
Lammer at Work #23 namajd hazamegyek az otthonin is kiprobalom, hatha otthonin elindul... -
Lammer at Work #22 nekem az itteni gepen (2000+,512DDR,Gef3Ti500) el sem indul... inditas utan visszadob a win(xpsp2hu)-be... tok ideg vagyok, mert mar nagoyn vartam a gamet... (a gamet Daemonbol megkrekkelve inditottam)
ps: azthittem, hogy a betas 71.50es driver nem teccik neki, de most a latest hivatalos van fenn, avval sem indul...) -
WarCow #21 Ha vki jatszik vele, erulja mar el lecci hogy ugy kb. mit is kell csinalni az elejen? :) vagy merre kell menni -
steweee #20 kínai diablo :) ? -
GrimReaper78 #19 Nem hallottál a witcher-ről??!!! Eretnek!!
www.thewitcher.com
Végre egy "érett" fantasy RPG, ami ráadásul szemet gyönyörködtető is. -
#18 Az a Witcher az mi az? Ha a KOTOR 2-vel, meg az Elder Scrolls-sal szerepel egy listán, akkor csak jó lehet. -
#17 nem olyan rossz...
söt egész aranyos... -
#16 Szóval ennyire szar lenne? Pedig oan szépnek nézett ki :( -
GrimReaper78 #15 Én anno megnéztem a demot, azzal bírtam vagy 10 percig. De csak azért, mert az elején minden párbeszédet meg tutorial dumát sézpen végigolvastam -
#14 Én kipróbáltam az imént. kb 7 perc játék után töröltem le. -
Cicero #13 Ahogy így olvasom a véleményeket megrettenek... lehet hogy mégse kéne letölteni? -
#12 Én reggel kipróbálom.De nem hiszem hogy sokáig fenn lesz a gépemen -
#11 a TES4 nem hiszem, hogy kint lesz 2005-ben. túl szép lenne.
amúgy sokkal többet én se tudnék mondani ... azért surranópályán még befigyelhet valami pofás dolog.
a remény hal meg utoljára. -
GrimReaper78 #10 Na, akkor számoljunk: KOTOR 2, The Witcher, Elder Scrolls 4,...
Elaakdtam... -
#9 egyetértek. csak az a gáz, hogy 2005-ben is egy kezünkön meg tudjuk számolni, hány igazi RPG fog kijönni. :(
2004 se volt jobb év és valszeg 2006 se lesz az ... :( -
Mr. Perfect #8 Nem olyan rossz az (mármint a diablo) Ez azért lehet, hogy annyira nem lesz ütős de azért egy próbát megér. Persze az igazi RPG-hez egyknek se sok köze van. Egyszerűen más műfaj. -
M.A.D. #7 ...mint pl. Summoner második része? :) -
#6 Nekem az összes tököm tele van már a Diablóval meg a klónjaival. Ha fizetnének érte, akkor se kéne. Csináljanak inkább igazi RPG-t! -
Curtis #5 Hali,
Na kijött ez is. Kíváncsi vagyok milyen lehet:
-
#4 Nekem Diablo-klónnak tűnik, kis mp-el megfűszerezve. nem olvastam bele a cikkbe. -
#3 Olvastam róla.
webpage -
#2 ez ingyenes?
mer pénzt nem adnék érte
-
Mr. Perfect #1 Ki mit tud erről a progiról? Itt egy link a weblapjára, vannak képek és leírás is róla. Ja és most lett gold, a megjelenést október közepére mondják...