Gyomorsav
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyomorsavra nekem csak egy dolog jött be hosszútávon. Elõször próbálkoztam mindenféle gyógyszertári bogyóval, de hosszú távon egyik se segített. Aztán betévedtem egy gyógynövényboltba az Oktogonon és ott az eladók ajánlottak egy fermentált papaya koncentrátumot. Na gyerekek elõször csak pislogtam, hogy ettõl tuti nem leszek jobban, aztán pár hét múlva meg már semmi bajom nem volt!!Úgyhogy éljen a papaya koncentrátum!!
Üdv
Ritkán iszok keveset.
Ha ég a gyomrom vagy szódabikarbónát veszek be 1 teáskanállal, vagy megiszok egy liter hideg tejet ..<#pias>#pias>
Ha nem volna tej már rég meghalódtam volna!!

Nekem az a gondom hogy túl sok a gyomorsavam!
És reggel mire felkelek a torkomat marja.
Valami tanács?
BattleTag: kabel15#2672
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
The Matrix has you...
ha már felhigult, akkor meg a beleket nem marja szét
Riszpekk
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
amúgy (google)
Savképzõ ételek
• hús, szárnyas, hal, tojás, tej, tejtermékek,
• cukor és mindenféle édesség,
• gabonák,
• diófélék, hüvelyesek, spenót,
• ecet, gyümölcsecet, éretlen citrom,
• paradicsom, eper.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem egy kereso linkjet kertem... Nem az aktualis heti tvmusorral kapcsolatos kerdesben kertem ki a velemenyeteket!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Ha az alacsony, akkor milyen eteleket kell enni, hogy azt novelhessuk?
Mindezt csak azert kerdezem, mert a sulinkban egy Hepatitis A jarvany kezdett kibontakozni es azt az instrukciot kaptuk, hogy tartsuk magasan a gyomorsavunkat😛
Allitolag ez vedelmet biztosit a virus ellen...
Keretik konstruktivan hozzaszolni a temahoz, mert feltem a pici kis seggem😄
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!